Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 72.41%
  • Sivasspor kazanır

2 6.90%
  • Berabere biter

6 20.69%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor [18. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben bu Culio nerede oynuyor çözemedim Ön libero değil kanat değil forvet arkası değil göbekte mi nerde bu adam (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Culio bugün ilk yarı kanatta oynadı ancak ikinci yarı serbest gibiydi.Geldiğinden beri öyle oynatıyor Hagi.Mücadelesiyle her yerde iş yapıyor...

@ThersoN

O kadroda İnsua'nın yerine Balta yada Çağlar oynar.Pino gelincede Kazım yedeği çekilir.Bencede mantıklısı bu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnsua'nın bonservisi alınmasın Çağlar oynar orada Hakan'da yedek olur.Çağlar hücuma yardıma da gider.Kazım yedeğe çekilsin 90 dakika fazla iş yapamaz 45 dakikalık oyuncu olarak oynarsa daha iyi olur.Şu ana kadar yeni transferler çok iyi gidiyor Zapata'yı da bir izlemek lazım.Umarım oynar haftaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Culio ve Stancu iyi gibiler en azından elanodan falan çok daha faydalı görünüyor.Yektayıda çok beğendim gsnin orta sahay ilaç olur sarp ayhan barıştan sonra.Sivasta kadrosunu baya güçlendirmiş özellikle grosicki ve eneramo çok iyi transfer rahat bir ikinci yarı geçirir fakat diğer iki yabancı vasat.Bu arada tt arena çok güzel görünüyor tvden tekrar hayırlı olsun

Caglar müzmin sakat düzelmez bundan sonra Denizlispor'da da sakatlaniyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yari degil de ikinci yari iyi oynadik. Stadin akustigi inanilmaz 10 kisi islikliyor 100 kisi islikliyormuscasina cikiyor ses. Golden sonra zaten tribunler titriyordu, stada diyecek tek kelime yok, muazzam. Takim da iyi yolda sakatlarin takima donmesiyle iyi isler yapariz. Hakan Balta futbolu birakmali bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özellikle ikinci yarısı çok eğlenceli geçti bizim açımızdan... Sivas'ın Grosicki isimli adamını çok beğendim. M.Yıldıza çıkardığı pas gerçekten inanılmazdı. Birde ilk yarıda kendi sürükledi sağ kanattan. İlerde çok can yakabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sen bu yazının sonundaki =P ifadesini görmeyip veya görmezden gelip bunun sadece basit bir şaka olduğunu anlayamamak adına nasıl bir psikolojiye sahipsen bu da aynen öyle bir psikoloji her neyse..
    Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..

Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ufak da olsa takım hakkında olumlu hislerim oluşmaya başladı, özellikle ikinci yarıdaki futbol iyiydi. İdeal takım bu olmayacağı için bir süre daha beklemek gerek, eksiklerimiz önemli çünkü, Neill, Kewell, Baros, Arda dörtlüsü takımdaki en değerli oyuncular bana göre.

Yeni transferlerden Kazım'a hala ısınamadım, onu Galatasaray forması ile görmekten mutlu değilim olacağımı da sanmıyorum, umarım ideal 11'in oyuncusu olmaz, onu ne kadar az görsem o kadar iyi olacak. O yüzden değerlendirmek de istemiyorum, objektif olamıyorum çünkü.

Culio çok çok iyi bir transfer oldu, her açıdan çok başarılı bir hamle, farkını belli ediyor, takım içinde zamanla kilit isimlerden biri haline gelecektir buna eminim.

Yekta başlarda çok bocaladı, sonradan alıştı rahatladı ve uyumlu gözüktü takımla, farklı bir oyuncu daha önceden pek izlemişliğim yok ama bugün gözlemlediğim kadarıyla teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu ve takım oyununa yatkın. Şut çekebileceği pozisyonlarda bile pas verme eğiliminde bu bir artı benim gözümde. Ve anladığım kadarıyla kendisi iyi bir Galatasaraylı, maçtan sonra twitter üzerinden attığı mesaj işin özeti; tt arenada ALİ SAMİ YEN in büyüsü vardı bügün. Teşekkürler BÜYÜK GALATASARAY taraftarı...

Stancu çok olumlu bir izlenim bıraktı bende, hızlı, çalışkan, farklı bir oyuncu takımdaki diğer oyunculara göre. Uzun vadede katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

Hali hazırdaki oyuncularımızdan Ufuk üç maçtır iyi gidiyor, Cana vasattı bugün, herkes eleştiriyor ama bence Hakan Balta iyi maç çıkardı, Sabri de aynı şekilde. Barış ve Ayhan için söze gerek yok, her daim vasatın altında oynuyorlar. Emre Çolak 2. Aydın Yılmaz oldu, olacak az kaldı...

Son olarak, Stad muhteşem gözüküyor, orada olmak istiyorum en kısa zamanda ama ulaşım korkutuyor bir süre daha bekleyeceğim bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Küçük Orhan olarak tanıdığımız Orhan Kaynak'ın stadla ilgili açıklaması güzeldi.

Hayatımda gördüğün en iyi 2. stad dedi. İlki hangisi diye Pınar Argun sorunca da daha görmedim dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

su andaki durumumuzda bile stadin %80 dolmasi guzel , Yekta'yi ilk yarida begendim , ikinci yari kayboldu , Stancu'da 25 dakka oynamasina ragmen kaliteli oldugunu 1-2 pozisyonda belli etti bu cocugu kesinlikle forvet arkasinda 2. forvet olarak oynatmak lazim , Arda ile birlikte iyi isler cikaricaklardir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle stancu ya söylediğim sözü geri alıyorum yeknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.rahat çalım atabilen bir futbolcu ileride daha çok fayda sağlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Sonuna gülücük filan koyarak sempatik veya şakacı olarak görülmüyorsunuz..

Maça dönersek, Yekta ve Stancu için önemli bir maçtı. İlk izlenimler iyi gibi..
    Öyle görünmek gibi bir niyetim yok meraklanma kendimce bir şaka yaptım. Bu kadar basit bir şeyi niye böylesine büyüttün onu da anlamış değilim.

Bu arada Arda Turan'ın dün oynamama sebebi yine kasık bölgesindeki ağrılarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk yarı biraz sıkıcı olsa da ikinci yarı iyiydik. Geleceğe dair umut kırıntıları bıraktı bende. Eğer önümüzdeki hafta olan Bursa maçından da böyle bir skorla çıkarsak, o zaman olumlu şeyler konuşabiliriz. Transferler için demek istediğim tek şey var, yönetim uzun süre sonra nokta transfer yapmayı öğrenmiş.

Bir şey de eklemek istiyorum. Hani Şahan Gökbakar'ın bir skeci vardı, bir maçta bilmem kaç gol yiyen takımın teknik direktörü diye. Orada takımın bi dinamosu vardı. Fink. Herkes ona atıyordu topu. Bugün de aynısı oldu, Ayhan at Culio'ya, Barış at Culio'ya, Cana at Culio'ya, Servet at Culio'ya. Hep Culio'ya oyun kurdurtmaya çalıştık. Tek alternatif az.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Stancu çok iyi bir ikinci forvet. Bilek hareketleri çok çevik. Ancak bize 1. forvet lazımdı. Tek başına bu yükü kaldırabilir mi zaman gösterecek. Çok kolay çalım atıyor, bizim eksikliğini duyduğumuz bir şeydi bu, bir forvette. Fizik olarak biraz daha güçlü olsaydı onu almak çok zor olurdu.

Yekta, teknik bir oyuncu, şutları fena değil. Ancak kondisyon olarak hazır değil gibi.

Oyun olarak iyi değildik ama özellikle Emre ile umut ışığı verdik. Emre eğer böyle devam ederse yıldız adayıdır.

Sabri çok çalışıyor ama bazen öyle hatalar yapıyor ki gole davetiye çıkarıyor.

Hakan Balta'yı çok kötü buldum.

Servet iyiydi.

Culio çok faydalı olacak bir oyuncu.

Barış'ı beğendim.

Ufuk idare eder.

Ayhan berbat.

Mustafa mümkünse oyuna girmesin.

Cana harika, kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Canavar gibi maşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Stancu çok iyi bir ikinci forvet. Bilek hareketleri çok çevik. Ancak bize 1. forvet lazımdı. Tek başına bu yükü kaldırabilir mi zaman gösterecek. Çok kolay çalım atıyor, bizim eksikliğini duyduğumuz bir şeydi bu, bir forvette. Fizik olarak biraz daha güçlü olsaydı onu almak çok zor olurdu.

Yekta, teknik bir oyuncu, şutları fena değil. Ancak kondisyon olarak hazır değil gibi.

Oyun olarak iyi değildik ama özellikle Emre ile umut ışığı verdik. Emre eğer böyle devam ederse yıldız adayıdır.

Sabri çok çalışıyor ama bazen öyle hatalar yapıyor ki gole davetiye çıkarıyor.

Hakan Balta'yı çok kötü buldum.

Servet iyiydi.

Culio çok faydalı olacak bir oyuncu.

Barış'ı beğendim.

Ufuk idare eder.

Ayhan berbat.

Mustafa mümkünse oyuna girmesin.

Cana harika, kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Canavar gibi maşallah.
    Aynen abi katılıyorum ama Kazım da çok arzulu şu son zamanlar, sağ açıkta göremedik bir türlü onu. Cana bazı pasları hariç muhteşem bir oyun koydu ortaya cidden.

edit: Barış da kötüydü bana kalırsa.
    Last edited by Revolution : 24.Ocak.2011 at 19:01

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımın TT Arena'daki coşkusunun deplasman maçlarına yansımamasından korkuyorum.Bu arada Galatasaray futbol takımı ne zaman Barış ve Ayhan'dan kurtulur bu takım o zaman iyi yola girmeye başlar.Ayhan'ın bir olumlu hareketi yoktu maçta.Ne geriden oyun kurdu ne top çıkardı hiçbirşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

Barış'ı beğendim.

Barış'ın nesini beğendin yahu.Çok pas hatası yaptı.Tek olumlu yaptığı bir tane tehlikeli şut çekti oydu.Gerisi kötüydü.
    Last edited by C h A o S : 24.Ocak.2011 at 19:18

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Barış'ın nesini beğendin yahu.Çok pas hatası yaptı.Tek olumlu yaptığı bir tane tehlikeli şut çekti oydu.Gerisi kötüydü.
    Asisti yapan da Barış'tı golde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Asisti yapan da Barış'tı golde.
    Olsun yine kötüydüBir ara ıslıklandı zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Olsun yine kötüydüBir ara ıslıklandı zaten.
    Yok abi ben maçtaydım tahmin etmiştim Tv başından o ıslıklamanın Barış'a gideceğini fakat o Sivasspor seyircisinin tezhaurata başlamasını engellemek amacıyla yapıldı.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri