Ufak da olsa takım hakkında olumlu hislerim oluşmaya başladı, özellikle ikinci yarıdaki futbol iyiydi. İdeal takım bu olmayacağı için bir süre daha beklemek gerek, eksiklerimiz önemli çünkü, Neill, Kewell, Baros, Arda dörtlüsü takımdaki en değerli oyuncular bana göre.

Yeni transferlerden Kazım'a hala ısınamadım, onu Galatasaray forması ile görmekten mutlu değilim olacağımı da sanmıyorum, umarım ideal 11'in oyuncusu olmaz, onu ne kadar az görsem o kadar iyi olacak. O yüzden değerlendirmek de istemiyorum, objektif olamıyorum çünkü.

Culio çok çok iyi bir transfer oldu, her açıdan çok başarılı bir hamle, farkını belli ediyor, takım içinde zamanla kilit isimlerden biri haline gelecektir buna eminim.

Yekta başlarda çok bocaladı, sonradan alıştı rahatladı ve uyumlu gözüktü takımla, farklı bir oyuncu daha önceden pek izlemişliğim yok ama bugün gözlemlediğim kadarıyla teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu ve takım oyununa yatkın. Şut çekebileceği pozisyonlarda bile pas verme eğiliminde bu bir artı benim gözümde. Ve anladığım kadarıyla kendisi iyi bir Galatasaraylı, maçtan sonra twitter üzerinden attığı mesaj işin özeti; tt arenada ALİ SAMİ YEN in büyüsü vardı bügün. Teşekkürler BÜYÜK GALATASARAY taraftarı...

Stancu çok olumlu bir izlenim bıraktı bende, hızlı, çalışkan, farklı bir oyuncu takımdaki diğer oyunculara göre. Uzun vadede katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

Hali hazırdaki oyuncularımızdan Ufuk üç maçtır iyi gidiyor, Cana vasattı bugün, herkes eleştiriyor ama bence Hakan Balta iyi maç çıkardı, Sabri de aynı şekilde. Barış ve Ayhan için söze gerek yok, her daim vasatın altında oynuyorlar. Emre Çolak 2. Aydın Yılmaz oldu, olacak az kaldı...

Son olarak, Stad muhteşem gözüküyor, orada olmak istiyorum en kısa zamanda ama ulaşım korkutuyor bir süre daha bekleyeceğim bakalım.