Türk futbolunda fanatiklik de düşmanlık da hep yöneticiler yüzünden, takım veya renk ayırt etmiyorum bunu söylerken, bizlerde saf gibi sinir oluyoruz, küfür ediyoruz, kızıyoruz, arkadaşlarımızla yeri geliyor kavga ediyoruz.
Türk futbolunda fanatiklik de düşmanlık da hep yöneticiler yüzünden, takım veya renk ayırt etmiyorum bunu söylerken, bizlerde saf gibi sinir oluyoruz, küfür ediyoruz, kızıyoruz, arkadaşlarımızla yeri geliyor kavga ediyoruz.
Panathinakos,Olympiakos olabilir bence hazır ekonomileri de çktü para harcamasınlar boşuna.
Beşiktaş maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynar.. TT Arena yeni bir stadyum, henüz bizimle özdeşleşmemiş ve taraftar doğru düzgün benimseyememiş bile.. Bu adaptasyon sürecinde Beşiktaş'ın bu stadda oynaması çok yanlış olacaktır.
Ayrıca, Olimpiyat Stadı neden var böyle durumlarda bile kullanılmayacaksa?
Olimpiyatta oynar Beşiktaş.Arenada ki son maçları izleyen arkadaşlar görmüşlerdir zemin halen yerine oturmamış ve problemler var.Bu haldeyken aynı anda 2 takımın maçlarını kaldıramaz.Kaldı ki kenarıda boşta duran Olimpiyat stadı varken Arena seçilirse Galatasaray'a karşı bir kasıt ararım artık.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
İstanbul BelediyeSpor izin vericekmi acaba Beşiktaşın oynamasına Olimpiyatta![]()
Zamaninda Bjk reddetmisti GS'yi Inonu'de oynamak icin. Hic gerek yok güzelim olimpiyat var orda oynasinlar ne kadar cok stadımızda oynamak isteyen varmış.
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2011 at 18:37 Reason: Söylemlerimize dikkat edelim!
1 hafta TT Arena'da 1 Hafta Ş.Saraçoğlunda oynasın..
Sonra onlarınki yapılınca bizde oraya gideriz.. Değişiklik olur![]()
Ali Sami Yen ' ı yıkmasınlar kalsın orda Bjk yeni stadı yapılana kadar oynasın Tt Arena' da o zaman olur![]()
Milan-İnter Gibi Olalım Gitsin İşte
Biz Maçlarda İnönü Arena Diye Kullanırız, Galatasarayda Maçlarında Türk Telekom Arena Diye Kullanır Stadı
Bakın Nasıl Çözüldü Mesele![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Vallaha Billaha Ya, Ayıptır, Günahtır Paraya. Biz O Paraya Yıldız Almaya Devam Edelim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
boyle isler ancak turkiye'de olur zaten , garip karsilamamak lazim , iyiki bir stad ''yaptirdik'' milyon tane problem , milyon tane spekulasyon cikti , biraksinlar donsunler krallar gibi ali sami yen'e ben sahsen acayip sogudum bu yeni staddan
Bakalım bu durum karşısında bizim yönetim nasıl bir tavır sergileyecek.Taraftar zaten istemiyor Beşiktaş'ın orada 2 sene oynamasını.Olimpiyatta oynasın Beşiktaş ne güzel doldurur 70.000 kişi.Yada bir ara anadoluda oynanacak deniyordu.Oda mantıklı bana kalırsa.1 sene oynansın atıyorum Ankara'da.2.senede oynansın İzmir'de felan.Birazda anadolulu Beşiktaşlılar bağırlarına bassın takımını.Arena bize kalsın![]()
Fıstık gibi Olimpiyat var işte dağ başında püfür püfür esiyo kocaman stad orda oynasın Beşiktaş (:
Tayyip'te oynamayalım da diğer iki staddan biri olabilir. TT Arena tercihimdir tabi. Olimpiyat Stadı malum kurda kuşa yem oluyor kışın. Galatasaray yönetimi sorun çıkarmaz ise oynansın valla.
Arena Galatasarayındır, öylede kalsın. Kim isterki stadında başka bir takımın daha oynamasını?
Olimpiyat stadının diğer adı zulümpiyat olduğu için TT Arena'da oynayalım istiyoruz.İyi bir kadro kurduk.Stadımız yapılırken böyle iyi bir kadronun stad sıkıntısı çeksin istemiyoruz.TT Arena'nın ulaşımı daha kolay ve rüzgar problemi yok.Seneye çim de oturur.İki takımın oynanmasında sıkıntı olmaz ama Galatasaray'a bağlı.İlk mesajımda şakayla karışık bir sitem söz konusuydu ancak ben de olsam ben de istemezdim.Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar bizim stadta oynamalarına karşı çıkmayız demişler ama bence öyle bir şey olsa Fenerbahçelilerin de büyük çoğunluğu karşı çıkardı bence.Bir de işin başka boyutu var.Haber Hürriyet'in.Büyük ihtimalle sallamışlar yöneticilerin açıklamaları falan.
So what?
Saike
keşke stad yapılmasaydı arkadaş devlet yaptı diye her takıma verecek mi stadı
bu stad Galatasarayındır. Eğer böyle bişey olacaksada Galatasaray'ın izni alınmalı
Bana göre burada kilit nokta Beşiktaş yönetiminin Arena'da oynamak istemesi değil,Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın bu isteğine vericeği tepkidir.Oynanır derse oynanır.Şayet bence Galatasaray yönetimi biz Beşiktaş'ın 2 sene boyunca burda oynamasını istemiyoruz derse oynanmaz.Sonuçta Beşiktaş oynamak istiyor diye hemen ASY TT Arena verilecek değil ya...
O stadında zemini çamur olsun tam olsun![]()
Kasimpasa da TT Arena'da oynamak istiyormus, onlarin da hakkiymis. Hatta biz RTE Stadyumuna gidecegiz Besiktas daha rahat mac yapsin diye. Milletin icinde ne kalmis arkadas bu stat inanamiyorum ya. Herkes uzerine alinmasin bu dedigimi.
biz olimpiyat'ta oynarken alay eden, dalga geçenleri alalım şimdi oraya,
sizin gibi gençleri zulümpiyat'ta görmek isteriz.
hadi bağalım.
Yalnız Galatasaraylı arkadaşların kararı kendileri verecekmiş gibi agresif tavırları beni endişelendiriyor.Zira TT Arenada oynarsak maçlarımızı ve düşündüğüm gibi muhteşem bir atmosferde süper maçlar çıkarırsak bu durum bu arkadaşları çok üzecektir.
Galatasaraylı üyeler çok agresif,Beşiktaşlılar hata yaptığını anlar umarım.
Stadın kullanım hakkı bizdeyken, kimse gelip oynayamaz orada. Biz izin vermediğimiz sürece Beşiktaş, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayamaz. O kadar kolay değil...
sanki izin verildi'de oynayacaklar Arena'da. Böyle bir istekde bulunabilirler ama kabul edilmez kanimca