Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

5 25.00%
  • Beşiktaş kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [19. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, giydikleri tişörtle Trabzonspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan takım arkadaşları Ersan Gülüm'e geçmiş olsun mesajı verdiler.

Futbolcular ve teknik heyet üzerinde ''Geçmiş olsun Ersan Gülüm'' yazılı tişörtle sahaya çıkarak Ersan'ın yanında olduklarını gösterdiler.

2. Default

dakika 70'e kadar çıkarır Guti'yi.

3. Default

Aman yarabbi! Fena gol attı Simao frikikten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao attı 1-1.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın bu maçtaki kadrosunun toplam değeri, İBB'nin 4 katı ama zar zor 1-1i buldu, futbolun ilginçliği bu işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hakem eziliyor baski altinda , olmiyan pozisyonda faul verdi , simao da cok guzel atti frikikden

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aurelio daha cok kirmizi yer, defanstan once rakibi karsiliyan tek futbolcu bu tekli sistemi niye tercih ediyor hoca anlamiyorum. 4-2-3-1 de hersey daha garanti olmazmi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tam açtım Simao çok iyi gol attı valla frikikten,stadta bjk rakip taraftarı sayısı kaç acaba ? küfür ediyorlardı biraz önce baya kuvvetli bjkye,maçın başını izlemedim bilgi verildi mi ibb tarafındaki seyirci sayısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gökhan ünal aynı gökhan bomboş kaçırdı yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Gokhan Unal kalede kaleci bile yokken penalti noktasinda yopu yandan disari atti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

üst oynadık gökhan ünal yaptığın hoş mu yahu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iskender büyük 2-1 müthiş gol

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

neler kaciriyor IBB karsi karsiya

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

OY OY OY gole bak iskender 2-1

16. Default

Harika gol attı İskender. 2-1 son 3 dakika.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ibb dünyalari kaciriyor son dklarda Bjk gol atar kazanir.
    Totem yaptim totem

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

iskender oyuna girdi ve mukemmel bir gol atti 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bitti tebrikler belediye

20. Default

Akşam Trabzonspor puan kaybederse iki kat daha üzülür Beşiktaş'lılar. 10 kişi kalmaları ve Guti, Quaresma'nın gününde olmamalarının büyük etkisi oldu Beşiktaş'ın oyununda.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İBB maçı 4e falan taşırdı bitirici isimleri olsa gökhnın falan kaçırdığı neydi öyle ya iskender çok iyi gol attı puan kaybetseler bu maçta yazık olurdu tebrikler ibb

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İskender çok güzel bir gol attı atamasaydı yandaki adamlara pas vermedi diye çok söverdik

Akşam bizde Trabzonu yenebilirsek çok güzel olur

Yalnız birşey söylemek istiyorum Quaresmanın Ali Güzeldal'a yaptığı hareket ne gol tehlikesi var ne başka birşey bu hırs bu öfke belki iyi birşey ama bu şekilde bir oyuncunun futbol hayatını riske atıcak kadar hırs yapıp o hareketi yapmak adilik , daha neler söylerim de kurallar müsade etmez

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yine Belediye,yine olimpiyat,yine puan kaybı.
    Simaonun golüne kadar sinirimden yerleri tekmeliyordum ama Simaonun golünden sonra ne dert kaldı ne tasa.Beraberliğe sevindiğimden değil,yıldız oyuncunun görevini yapmasıydı beni sevindiren.Frikik gibi bir skor opsiyonuna sahipsen zor durumda takımına bu şekilde yardımcı olacaksın.Simao da yaptı yapacağını.Sonrasında pozisyonlar verdik,İskender müthiş bir gol attı ama bu sorun değil bu tablo bile yetti.
    Kaybettik ve bu çok doğal.Guti maç boyunca hırpalandı,Aurelio bence ağır bir kararla atıldı,Quaresma maç boyu aldığı her topu ezdi,Beklerden eksi derecede katkı gelince mağlubiyet kaçınılmazdı.İlerleyen maçlarda bu sorunları atlatacağımızı umuyorum.
    Hugo Almeida çok hoşuma gitti bugün çok istekliydi.Simao dediğim gibi görevini yaptı harika bir frikik golü attı.Sivok Toraman ikilisi iyiydiler.Ekrem maç boyunca Hilberti özlemle anmamıza sebep oldu.Tamam anadan doğma bek değilsin ama kanatsın be kardeşim insan bir orta yapabilmeli.Üzülmez çok top kaybetti,muhteşem ortalarını bol bol yaptı yine.Tebrikler Belediyespor anca bizi yenseniz zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben İBB'li oyuncular kadar çirkef görmedim ne bu sertlik adam gibi topunuzu oynayın yahu Guti'nin Quaresma'nın Simao'nun ayağını kırıyorlardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ernst müthis oynuyordu bu adami yedek oturtmak bence yanlis. Bobo sakat miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Fernandes yerine Ernst girmeliydi ve ikinci yari oyuna Bobo girmeliydi. 10 kisi ile oynarken Ernst takimin dinamosu olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İ.B.B'ye helal olsun bu kadroyuda yendiler daha ne olsun artık.Büyüklerin belalısı İskender yine atmış golünü.Tebrikler İ.B.B bu mağlubiyet en çok Galatasaray'a yaramıştır Bursa'yı yenselerdi fark şimdi 2'ye inmişti çok fırsat tepiyor Galatasaray çok...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri