Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

5 25.00%
  • Beşiktaş kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [19. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tayvan ligi olsa deplasmanda 4-1-3-2 oynarsinda , TSL de boyle oynarsan deplasmanda galibiyet alman cok zor

İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İLk yarı sonuna kadar İBB nin pozisyonu yok. Pekte güzeL işLiyordu sistem zaten. Sende zaten Beşiktaş`a karşı bir Sergen yorumcuLuğu görüyorum. Hani kötü birşey buLayımda onu uzatıp, uzatıp daha nasıL kötüLerim diye düşünüyorsun epey sanırım.

Kırmızı kart oLmasaydı, çok rahat çevirebiLirdik ikinci yarı maçı ama Schuster yine değişikLikLerde geç kaLdı. DeğişikLikLerde geç kaLmasa maçı biLe çevirebiLirdik bence.
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    yok ya benim BJK ile alip veremedigim bisey yok , ama kendi gorusum BJK nin

-----------------almeida

Simao------------guti-------------quaresma

-------------ernst-------fernandez

kadrosu ile deplasmanda rakibini cok rahat ezicegini tahmin ediyorum , schuster'in 4-1-3-2 si evinde ise yarar ama deplasmanda cok zor

iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    iLk yarıyı izLediysen çokta etkiLi oLdu asLında takım. Hatta iLk yarıda İBB goLüne kadar bir goL buLsaydı Beşiktaş bence Buca benzeri bir tabLo çıkardı. FutboL garipLikLer oyunu. O kadar baskı ve kornerden goL atamıyorsun, hatta kaLeciLeri hata yapıyor atamıyorsun rakibin tek kornerinde goLü atıyor. 1-1 den sonra da Fernandes in frikiğini kaLeci zor çeLiyor, dönüyor top mağLup oLuyorsun. Hem senin dediğin orta saha sistemi iLe oynayamaz bu takım. Ersan da sakatLanınca savunmada mecbur en az bir yabancı adam oLmak zorunda.
    Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Necip ne oldu ? Sakat değilse ben oynayabilir hiç bir eksiği yok Necip in .
    Guti,Fernandes,Ernst,AureLio varken Necip anca AureLio bugün ceza aLdı ve iki maç oLmayacak. Anca o zaman oynar.

Mesaj Yetkileri