1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Football Manager 2011' de yaptığımız hatalar

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

13 sezonda 10 şampiyonluk 4 şampiyonlar ligi (ki 3 ü art arda) kazandırdığım Trabzonsporu yönetmekten sıkılıp Almanya milli takımının başına geçip, zamanında Trabzonspora aldığım regenler Christian Stadler ve Peter Tahirin maçını izlemek için Trabzona geldiğimde yenilenen yeni stada ismimin verildiğini görünce yıkılmıştım

fm 2009 ve 2010 da çok daha uzun süreli başarılarda bu olmamıştı, hep Mandıralı Arena oluyordu ama bu sefer böyle oldu.

adımın verildiği stadda maça çıkamadım ya olmaz olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    13 sezonda 10 şampiyonluk 4 şampiyonlar ligi (ki 3 ü art arda) kazandırdığım Trabzonsporu yönetmekten sıkılıp Almanya milli takımının başına geçip, zamanında Trabzonspora aldığım regenler Christian Stadler ve Peter Tahirin maçını izlemek için Trabzona geldiğimde yenilenen yeni stada ismimin verildiğini görünce yıkılmıştım

fm 2009 ve 2010 da çok daha uzun süreli başarılarda bu olmamıştı, hep Mandıralı Arena oluyordu ama bu sefer böyle oldu.

adımın verildiği stadda maça çıkamadım ya olmaz olsun
    vay be bi bizim adımızı stada yok satadı da geçtim bi parkın çimenli bölümüne veren olmadı şu fmde

Mesaj Yetkileri