Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Football Manager 2011' de yaptığımız hatalar

Default Football Manager 2011' de yaptığımız hatalar

Mutlaka hepimizin pişmanlık duyduğu, geri almak istediği kararlar olmuştur Football Manager 2011' de, zaten hata da insana özgüdür.Örnek vermem gerekirse:

- As takımdan aynı anda 7 kişiyi değiştirdim, farklı kaybettim.
    - Rakip teknik direktörün tahriğine kapılıp maça full atak başladım, yine farklı kaybettim.
    - Şampiyonluğu kaybedip 1 puan farkla ikinci oldum diye takımın iskeletini anlık sinirle bozdum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

- Şampiyonluğu kaybedip 1 puan farkla ikinci oldum diye takımın iskeletini anlık sinirle bozdum.
    Hocaya kızıp abdest bozmak buna denir..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Catanzaro gibi vasat bir kulüple göreve başladım , ama ne yapalım başa gelen çekilir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

criscito'yu 24M'e almak. hiç öyle iyi oyuncu falan demeyin 10 maç oynattım şans verdim ortalaması 6.56 gibi bişeydi. üstelik takım da italyan kulübüydü uyuşma sıkıntısı yok. sadece onun için isla'yı da alıp 5-3-2 oynadım 2 wb'li. yok o da olmadı en sonunda maaş yüzünden satamadım da elimde patladı. bir de takımın huzurunu bozdu giderken.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ocak.2011 at 16:21

buna benzer bir konu açacaktımda vazcaymıştım

2 haftadır kariyerime girmeme engel olan anorthosis yenilgisi. maçta profili iyi 3-4 yabancı oyuncuyu oynattım. yabancı kont. yüzünden ligde vs. oynatamıyrdum. neyse 1-1 ilk yarı bitti full her şeyiyle atak oynadıö orta sahadakileri amc yaptım ve 90+3 de yedim golü. artık o kariyer yok son 2 yılın şamp. ligi kupasını aldıktan sonra bu yenilgi sonrası bıraktım 0 dan kariyer açacağum o kadar da mükemmel regenlerim vardı

Hazard' ı 23 milyona satmak, Babacar'ı 34 milyona almak (kalitesine şüphe yok ama ama takımın maaş ortalamasını çok yükseltiyor bütçeye kötü etki ediyor)

sen yine babacarı almışsın ben yabancı kontenjanı yüzünden ve 3. bir forvete ihtiyaç duyduğumdan eren derdiyok u 36m avroya almak zorunda kalmıştım . leverkusen 80m avrodan kapıyı açıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. sezonumda, Galatasaray'a Babacar'ı 14 M Euro saymak ve almak. Bu kadar berbat oynayan bir forvet daha görmedim, Mehmet Batdal bile daha iyi oynuyordu.
    Hep aynı adamları almamak için deneyeyim dedim berbat çıktı adam. Hayır takımım da kötü değildi, gayet şampiyon oldum uefa da yarı finale kaldım ama Babacar'ın en ufak bir katkısı yoktu. Yedek forvetim de Kadlec'ti, güçleri iyi olmasına rağmen o da Batdal'dan bile kötüydü fakat tek farkı onu 2ye alıp 5'e satabildim. Babacar elimde patladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    sen yine babacarı almışsın ben yabancı kontenjanı yüzünden ve 3. bir forvete ihtiyaç duyduğumdan eren derdiyok u 36m avroya almak zorunda kalmıştım . leverkusen 80m avrodan kapıyı açıyordu
    Eren Derdiyok her bağlamda Babacar'dan iyi oynuyor (:

ligde 22 maçta 40 gol atmıştı eren derdiyok eren i ligde , neymar - dzeko yu avrupada oynatıyordum eren den pişman değilim ama babacarın profili çok iyi. neden kötü oynuyor sizde anlayamadım , tekniği top sürmesi düşük olduğundan kaleciye nişanlıyordur heralde oyunda bug gibi bir şey var her oyuncun kaleciye nişanlar , eh tekniğide yoksa saç baş yoldurtur.

Juventus kariyerimde Del Pieroyu satış listesine koydum. Bütün kadro, malzemeci,kulüpteki temizlik görevlileri, doktorlar, fizyoterapistler, taraftarlar, ev hanımları, oto yıkamacılar, kısacası bütün İtalya ayağa kalktı.

Arkadaş adam 35 yaşında ne zaman emekli olacak. Emekli olsun bari coach yapayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne zaman oyuncu değişikliği için 5 dakika sonra yaparım desem o 5 dakika içinde gol yerim. Dolayısıyla birçok oyuncu değişikliğinde geç kalmamdan dolayı pişman olmuşumdur. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Eren Derdiyok Mevlütle birlikte en iyi forvetler Türkiyedeki.

Babacar da iyi oynuyor ama fiyat performans derseniz sınıfta kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

avruap maçı öncesi as takımı dinlendirmiştim avrupa kupası maçım vardı sanırım evertın
    maç günü as takıma bi baktım kondüsyonlar 80 75
    meğersem as takımı yedek takım listesinden silmemişim maçtan bi gün önce as takımım yedek takım olarak maç yapmış ve hepsi yorgun
    bi seneme mal olan bi hataydı elendik malesef

uefa yarı finale çıkmştm. ilk maç berabere bitmşti. 2. maçtn önce bi lig maçı vardı... hemen uefa mçını bekliodum ligi sallamştm. borumu uefa yı alcm ilk defa lig maçı için tatile gittm hemen oynansn diye o aradada bişyler atıştarym dedm bi geldm ki ne göreyim hala tatildeym... bi baktm 5 yemşm benficadan uefa dn ligdede berabere kalıp 2. sıraya yerleşmş. son haftalara 2. girdm ama son anda şampion olmştm. belki salaklık ypıp untmasaydm alcm uefa yı

Kupa maçlarına (Türkiye kupası veya Carling Cup gibi) yedek kadroyla gençlerle çıkmak. Her sene elenmeme neden olsada 3.lig veya 2.lig takımı geldimi kurada dayanamayıp hep U18 oyuncularından yedeklerden falan bir kadro yapıyorum. Genelde ya uzatmalara gidiyor yada eleniyorum ama her sene akıllanmayıp yine yapıyorum. 1 tur geçiyor gençler ama 2.turda dayanamıyorlar

Juveye yaratıcı genç nitelikli bir oyuncu lazımdı.Önce Paulo Henriqueyi izlettirdim sonra vazgeçip yaratıcılık ve pası 19 olan kararlarıda iyi olan Nuri Şahini 21 € ya aldım.
    İtalya ligine alışamadı,çelimsizliği sayesinde ben Juveden oda 11 den kovuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Juventus kariyerimde Del Pieroyu satış listesine koydum. Bütün kadro, malzemeci,kulüpteki temizlik görevlileri, doktorlar, fizyoterapistler, taraftarlar, ev hanımları, oto yıkamacılar, kısacası bütün İtalya ayağa kalktı.

Arkadaş adam 35 yaşında ne zaman emekli olacak. Emekli olsun bari coach yapayım.
    abi naptın sen ıı senı yakmamıslar klubte )

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mandanda'ya güvenip 2 sene boyunca kaleci almamak en büyük hatam. Hep ucu ucuna şampiyon oldum. Avrupadan onun sayesinde elendim 2 sene boyunca. Akıllandımmı " hayır ". Çünkü hala kalecim Mandanda. Areola'yı koyuyorum bazen maçlarda.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mandanda'ya güvenip 2 sene boyunca kaleci almamak en büyük hatam. Hep ucu ucuna şampiyon oldum. Avrupadan onun sayesinde elendim 2 sene boyunca. Akıllandımmı " hayır ". Çünkü hala kalecim Mandanda. Areola'yı koyuyorum bazen maçlarda.
    Oyunun en sağlam kalecilerinden biri Kameni öneririm. Fransız ikinci uyruğuda bende 4 sezonda hiç bir hata yapmadı sürüylede maç çevirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

fm 2006 için: maçlardan evvel rakip menagere sallamam.zira fm 2006 da basın toplantıları yoktu. fm 2010 da vazgeçtim bundan zira daha kötüye götürmekten başka işe yaramıyor.

fm 2010 için: 185 üzeri pa lı oyuncuları pa sı iyi diye yüksek fiyata almam.ca sı çok düşük oluyor sadece yabancı statüsünü dolduruyorlar. ama şimdi almazsam da pa larına gelince 100 m dan aşağı fiyatları düşmüyor.

Devre arasında Alan Dzagoev i Galatasaray almıştım 4 m euro ya. sezon sonunda 6.5 m euro teklif geldi sattım Leverkusene adam orda şov yaptı yabancı statüsü yüzünden sattım ama keşke başka oyuncu satsaydım o kalsaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

13 sezonda 10 şampiyonluk 4 şampiyonlar ligi (ki 3 ü art arda) kazandırdığım Trabzonsporu yönetmekten sıkılıp Almanya milli takımının başına geçip, zamanında Trabzonspora aldığım regenler Christian Stadler ve Peter Tahirin maçını izlemek için Trabzona geldiğimde yenilenen yeni stada ismimin verildiğini görünce yıkılmıştım

fm 2009 ve 2010 da çok daha uzun süreli başarılarda bu olmamıştı, hep Mandıralı Arena oluyordu ama bu sefer böyle oldu.

adımın verildiği stadda maça çıkamadım ya olmaz olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    13 sezonda 10 şampiyonluk 4 şampiyonlar ligi (ki 3 ü art arda) kazandırdığım Trabzonsporu yönetmekten sıkılıp Almanya milli takımının başına geçip, zamanında Trabzonspora aldığım regenler Christian Stadler ve Peter Tahirin maçını izlemek için Trabzona geldiğimde yenilenen yeni stada ismimin verildiğini görünce yıkılmıştım

fm 2009 ve 2010 da çok daha uzun süreli başarılarda bu olmamıştı, hep Mandıralı Arena oluyordu ama bu sefer böyle oldu.

adımın verildiği stadda maça çıkamadım ya olmaz olsun
    vay be bi bizim adımızı stada yok satadı da geçtim bi parkın çimenli bölümüne veren olmadı şu fmde

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ustari'yi Newcastle'da kaleye koydum.7.5 Mn € boşa gitti

Yine Newcastle'da ilk sene 3.olan kadroyu baştan aşağı bozup ertesi sene karşılığını 10.olarak almam büyük hatalarımdır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orta alanda Pjanic, Poli, D. Macha, L. Cattermole ve bir çok genç yetenekli oyuncum olmasına rağmen sırf transfer diye David Silva'ya 49 milyon vermek büyük bir hataydı. Gerçi kiralaya kiralaya 15 milyonu çıkardım.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ustari'yi Newcastle'da kaleye koydum.7.5 Mn € boşa gitti

Yine Newcastle'da ilk sene 3.olan kadroyu baştan aşağı bozup ertesi sene karşılığını 10.olarak almam büyük hatalarımdır

Cık cık cık.Belkide o kadroyu oyun başında bozmaman daha da büyük bir hatadır Ümit

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lucas Neill gibi bir stoperi ucuza bırakmak, yerine tecrübesiz bir Roderick Miranda getirmek.. Yaptığım hatanın farkına varıp da ucuza Nelson Rivas ile anlaşmam olayı biraz dengeledi tabii..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Cık cık cık.Belkide o kadroyu oyun başında bozmaman daha da büyük bir hatadır Ümit
    Doğrudur abi ama potansiyel var takımda 3.olduk o kadroyla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şimdi düşünüyorum da oyunu kurmak sanırım çok vaktimi alıyor

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri