Trabzonspor 2.yarıya iyi başlayamadı ve 5 puan kaybetti. 2.yarıdaki ilk galibiyetini kendi evinde Antalyaspor karşısında alacaklarını düşünüyorum.
hucüm zenginliği ne kadar iyi olursa olsun bizim puan kaybetmemiz için asıl olan rakibin defansı. antalyasporun defansif anlayışını iyi bulmuyorum, eksikleri var. kazanabileceğimizi düşünüyorum ki, önemli bir taraftar desteğine ihtiyacımız var.
Antalya'nın olası 1 puanı bile ortalığı birbirine katar iyice.Seyirci baskısı Trabzonlu topçuları afallatmazsa iyi bir galibiyet alabilir Trabzonspor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Trabzonspor'un en büyük dezavantajı zaten taraftarın sağduyudan biraz uzak olması. Şayet ilk yarıda Trabzon geriye düşerse maçı çevirebileceği varsa bile taraftar baskısından dolayı çeviremez.
Benim memleketim Antalya... Yarın 16:00 ile 18:00 arası iki saatliğine Antalyaspor'lu olsam, bir mahsuru olmaz herhalde.![]()
Last edited by yaman76hakanFB : 06.Şubat.2011 at 11:37
bursa, fener, bjk TAMAMEN taraftarının gazı ile kaznıyorlar, bize de yıllardır deplasman fatihi diyorlar, çünkü evimizde 3-0 olana kadar desteklemeyen bir taraftarımız var malesef. gıdım gıdım kazanılan maçlarda yoklar. ama şampiyonlur öyle 10 puan farkla kazanılamaz. gıdım gıdım 2-3 puanla kazanırsın. Biz taraftar olarak bu bilinçsizliği yaşadığımız için şampiyon olamıyoruz.
bu bir taraf..
yalnız unutulmaması gereken bir nokta daha var.
biz ilk yarıda bir ara bursanın 8 puan gerisindeydik, lider olmamız tee 11-12. haftalarda oldu. Bu bizim zor rakiplerimizin kolay fikstüründen kaynaklı. Şenol hoca güzel söyledi. Biz ilk yarı ilk 6 maçta 11 puan aldık. Şimdi 12 puan alma şansımız var dedi. Ben de katılıyorum buna. Biz bir puan kaybedince Bursa ve Fener sanki her maçını kazanacakmış gibi duruyor, oysa onların hali de ortada.
Sonuç olarak bence bu maçı kazanacağız. Antalyanın defanı iyi değil çok fazla. bu da avantajımız olur.
Trabzonspor geçen hafta 2 stoperini kaybetti. Egemen sakat, Glowacki cezalı. Ben Giray'ın iyi bir defans olduğunu düşünmüyorum ama Egemen'le yakaladıkları uyum sayesinde sırıtmıyordu. Bu maçta Trabzonspor'un defansta sıkıntı yaşamasını bekliyorum ancak yediğinden fazlasını atıp kazanır gibi duruyor. Trabzonspor için en büyük tehlike, maçın uzun bir süre berabere devam etmesi veya Antalya'nın öne geçmesi. Trabzonspor taraftarının gerilmesi sahada oyuncuları olumsuz etkileyip oyuna bağlanmalarını engelleyebilir.
Skor tahminim; Trabzon 3 - 2 Antalya
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor zorlansa da yenecektir diye düşünüyorum.Kaptan'ın dediği gibi 3-2 2-1 gibi skorlar ortaya çıkar.
Bu macta icim rahat nedense. Rakipte Necati ve Ugur Inceman yok heralde. Rahat bi galibiyet istiyorum ve oylede bekliyorum
Trabzonspor maçı kazanacaktır.
Deniz Barış'ın olmaması Trabzon için bir dezavantaj...
Antalyaspor'da nasıl oynadığını bilmiyorum ama Fenerbahçe'de 7 sezon izlediğim Deniz'se, Antalyaspor hiç üzülmesin.![]()
Oğuzcan! Denizlispor'a inat Antalya! Biliyorsun, çok severim Denizlispor'u.![]()
Iyi basladik, hakemin bi tane tartisilir karari var. Burakin penalti pozisyonu
Mustafa Yumlu'nun eliyle vurduğu top gol olsa acaba kendisi rahat edermiydi merak ediyorum. Çünkü eğer gol olsaydı hakem sayacaktı çünkü eli görmemişti.
İlk yarı 0-0 bitmiş. İzliyeyim bari diyeceğim de, ben ne zaman böyle bir maç izlemeye başlasam, yenilmesini istediğim takım hemen gol atıyor ve Lig Tv'yi açtığıma açacağıma pişman oluyorum.
Antalya ışık veriyor mu? Puan çıkaracak mecali var mı? Boş yere heveslenip heba etmiyeyim 45 dakikamı.
Trabzon kazanır inşallah... Morallenmelerini istiyorum ben artık. Çünkü yıllar sonra ilk kez şampiyonluk için umutluyken birdenbire moralleri yerlere inmesin... Bu sene şampiyın Trabzon olsun da 2. kim olursa olsun![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
10 Dakika daha dayan Antalya![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Haydi A0ntalya 5 dakika daha dayanda şu puan farkı 2'ye insin. Haydi Antalyaspor.
İner fark. Bu kadar acele etmeyelim arkadaşlar. Daha 3. hafta... Takmayın bu kadar. Rahat olun. Manisa'yı geçtik, bu hafta fark ikiye inmese de olur.
Farkın inmesini şundan istiyorum. Bizim takım hiç belli olmuyor. Haftaya Kayseri'yi yeneriz demek zor. Bali bu hafta insin haftaya dengelensin diyorum. Bizimkinler hiç belli olmuyor.
Bitti be bitti helal olsun Antalyaspor'lulara. Ali Reyiz defansı iyi toparlamış olmalı.![]()