Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
SEZON BAŞI ANTRENMANLARI: Yeni bir sezona başlarken oyuncularınız tatilden döndükten sonra sırasıyla şu şekilde bir yüklenme yapabilirsiniz (kaleciler dahil). Tatilden döndükleri gün 1.programı yaklaşık 4-5 gün vererek başlayıp ardından 2’şer haftalık sürelerle sırasıyla 2. ve 3.programlarla kondisyon ve güç depolaması yaptırabilirsiniz. Son olarak 4.programı 1 hafta süreyle uygulayarak sezon başı hazırlık sürecini tamamlayabilirsiniz.

1.Program

2.Program

3.Program

4.Program

Yalnız bu şekilde bir sezon başı programı uygulamaya karar verirseniz sezon açılışı ile ilk resmi maç arasındaki süreye dikkat edin. Eğer örneğin Ağustos ayının başlarında Avrupa kupasında eleme maçınız varsa bu programları uygulayacağınız süreleri ona göre ayarlayın. 4 programın tamamlanması ilk maçınızdan en az 1 hafta önce olsun ve o son 1 haftada normal sezon boyu uygulayacağınız antrenman programlarına geçin. Hazırlık maçlarınız oyuncularınız en az 1-1.5 hafta antrenman aldıktan sonra başlasın. 2.programda vermediğimiz antrenmanları oyuncularınız hazırlık maçlarında oynayarak alacaklar, o yüzden hazırlık maçlarında mümkün olduğunca çok oyuncuya şans verin ve değişiklik haklarınızın hepsini kullanmaya bakın.
abı muhteseme bır yazı gercekten her FM oynayanın okuması lazım eger bılınclı oynamak ıstıyorsa ben bu yazıları gordukten sonra ne kdr yanlıs oynuyorum dıe karıyerımı bıraktım yenı karıyer acıcamda sımdı ant. programında sezon bası bırıncı programın lınkı gozukmuo bende??