1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: El Fenomeno futbolu bıraktı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

burda da messinin adı geçiyor ya artık bir şey demiyorum.ne messiymiş arkadaş.

ronaldo sürekli transfer yaptı.bir klüpte kalıp istikrar sağlasaydı bu kadar sakatlık yaşayıp,bakımsız bir futbolcu haline gelmezdi diye düşünüyorum.klasik brezilyalı gibi çan eğrisi biçiminde kariyeri oldu.

barcelondaki yılı interdeki ilk sezonu 2002 dünya kupası.en iyi performanslarıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

İzlediğim en iyi forvetti böyle bırakması hoş olmadı zirvede kalabilseydi keşke

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    burda da messinin adı geçiyor ya artık bir şey demiyorum.ne messiymiş arkadaş.

ronaldo sürekli transfer yaptı.bir klüpte kalıp istikrar sağlasaydı bu kadar sakatlık yaşayıp,bakımsız bir futbolcu haline gelmezdi diye düşünüyorum.klasik brezilyalı gibi çan eğrisi biçiminde kariyeri oldu.

barcelondaki yılı interdeki ilk sezonu 2002 dünya kupası.en iyi performanslarıydı.

Messi ile akrabaligin felan varmi ?

Transfer yapmis yapmamis, sahadaki oyununa bakiyoruz adamin. Ronaldo gelmis gecmis en iyi forvetlerden biridir, benim kendi omrumde gordugum en iyi forvettir.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Messi ile akrabaligin felan varmi ?

Transfer yapmis yapmamis, sahadaki oyununa bakiyoruz adamin. Ronaldo gelmis gecmis en iyi forvetlerden biridir, benim kendi omrumde gordugum en iyi forvettir.
    bir sakin ol,nefes al.

messi ile akrabalığım yok çok şükür.Müslümanım ve saf Türk'üm.her kıyaslama haberinin içine Messi konulması baydı artık...sadece bunu belirttim.isteyen istediğini yazar tabii.bunu bahsetmemi bile anlayamamışsın.

Ama ronaldo ile yazdığım çok dokundu heralde sana.

benimde izlediğim en iyi forvet ronaldo ne olcak şimdi? hatta peleden bile daha iyi eee. o zaman sevindim senin adına.

Sheriff Misafir

bir sakin ol,nefes al.

messi ile akrabalığım yok çok şükür.Müslümanım ve saf Türk'üm.her kıyaslama haberinin içine Messi konulması baydı artık...sadece bunu belirttim.isteyen istediğini yazar tabii.bunu bahsetmemi bile anlayamamışsın.

benimde izlediğim en iyi forvet ronaldo ne olcak şimdi? hatta peleden bile daha iyi eee. o zaman sevindim senin adına.
    Messi ile kıyaslama mesajları gayet normal, çünkü dönemin en iyi oyuncusu Messi, herkesin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri dediği bir oyuncunun dönemin en iyi oyuncusuyla kıyaslanması gayet normal, sen bunu neden bu kadar dert ediyorsun anlayamadım, sen Messi'yi seviyorsun diye kimse dil uzatamayacakmı. Herkes istediği yerde Messi'nin adını kullanabilir, ayrıca ikinci mesajındaki üslubunda hiç hoş değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

her kıyaslama haberinin içine Messi konulması baydı artık...sadece bunu belirttim.isteyen istediğini yazar tabii.
    ben zaten öylesine takıldım sadece.bir 'fenomeno' kalmıştı kıyaslanmayan tarzında belirttim.

messi bana göre de ronaldonun 2002 dünya kupasındaki performansı seviyesinde değil...ortada uzatılacak hiç bir şey yoktu aslında.sadece ufak bir takılmaydı benim ki.

ama messi'yle akrabamısın diyen biri çıktı durduk yere üslübum bu yüzden iyi olmayabilir o mesajda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bir sakin ol,nefes al.

Yok yani aranizda duygusal bi bag var sanki kimse kiyaslamada yapamicak

Bana bisey dokundugu yok ama her Messi yazilisinda sana cok sey dokunuyor heralde

Ayrica musluman ve Turk olduguna cok sevindim

Del Piero_10 Misafir

Arkadaşlar kişiselleştirmeyin.

Mesaj Yetkileri