1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: El Fenomeno futbolu bıraktı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

barcelona'nın paraya ihtiyacı mı vardı yani? o zamanların messi'sinden bahsediyoruz. 20 ve 21 yaşlarında üst üste dünyanın en iyi oyuncusu seçilen bir adamdı ronaldo. ayrıca ronaldo, barça gibi bir kulüpten sırf parasal nedenlerle vazgeçebilecek karakterde biri mi? sanmıyorum. barcelona isteseydi satmazdı bence.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    barcelona'nın paraya ihtiyacı mı vardı yani? o zamanların messi'sinden bahsediyoruz. 20 ve 21 yaşlarında üst üste dünyanın en iyi oyuncusu seçilen bir adamdı ronaldo. ayrıca ronaldo, barça gibi bir kulüpten sırf parasal nedenlerle vazgeçebilecek karakterde biri mi? sanmıyorum. barcelona isteseydi satmazdı bence.
    Barça, ozamanlar şimdiki gibi dünyanın en iyi takımı fln değildi. Ronaldo'yu 1997'de İnter'e sattılar Figo'yu Real'e sattılar 2001'de.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    Sonuçta gitmesini isteyen BarceLona kuLübüydü. RonaLdo ya kaLsa uzun seneLer kaLırdı takımda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sonuçta gitmesini isteyen BarceLona kuLübüydü. RonaLdo ya kaLsa uzun seneLer kaLırdı takımda.
    ben de bunu para için değil, dünyanın en büyüğü olma yolunda dünyanın en büyük oyuncusundan vazgeçebilecek kadar idealist bir yapıda olduklarından yaptıklarını düşünüyorum. tabi ki bu adamı satarken ellerine yüklü bir miktarda para geçecekti. figo için de bu kısmen geçerli.

Mesaj Yetkileri