Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

3 42.86%
  • Berabere

2 28.57%
  • Trabzonspor

2 28.57%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Sivasspor - Trabzonspor [21.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Keske ucuz laflarla edebiyat yapacagina dogrulari konussaydin, BJK 20 macta 22 gol yemis, ilkokula gittigini var sayiyorum ve matematik hesabini sana birakiyorum.
    Trabzonspor'un gol rakamini papagan gibi ortaya sunuyorsunuz, gollerin cogu 2 macta (Kasimpasa, Sivas) atildi, onlari sample'dan cikarinca daha mantikli bir sonuc ortaya cikiyor. Ayrica benim elestirdigim mantalite ve oyun tarzidir, cok gol attigin senin buyuk takim gibi oynadigin, ofansif oynadigin anlamina gelmiyor. Trabzon isterse 500 gol atsin, korkak reaktif futbol oynadiginin gercegini degistirmez.
    Trabzon'lu arkadaslarin FB'ye sansli demesi komik olmus. Trabzon'un ilk yaridaki hakem destegi inanilmazdi, sansi da inanilmazdi, gram top oynamadan bircok mac aldi, bunlarin basinda BJK ve GS maclari gelir mesela.
    Schuster ve Besiktas bu lige fazla derken vizyonu ve dusuncesini kast ediyorum, oynadigi futbolu degil. BJK bu dusuncede oldugu icin 3 kupada devam ediyor, Trabzon ise tek kulvarda anca kaldi ki onu da zora soktu birkac hafta oncesine nazaran....
    ilkokula gitmiyorum, ama öğrendiği dört işlemi kullanmakta bu denli heyecanlı bir çocukla konuşacağımı hesaba katmadım, tebrik ederim çok güzel açıkladın. ucuz lafları da yönetim kurulunuz ve teknik ekibinizde bolca bulabilirsin, futbol bilgin ve hakem düşüncelerin de sınırlarımın dışında, cevap vermeye değmeyecek kadar sığ.

o yüzden uzatmıyorum. kendinize iyi davranın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    şansla penaltı arasında ne alaka var? hangi pozisyonumuz saçmasapan? ankaragücünde umutun verilmeyen pozisyonumu mesela? yada gençler maçında 1,5 metre ofsayt? aleyhimize de konuşmalı. böyle sığ tartışmalar dan uzak durmak lazım. maradona eliyle bir gol attı 30 yıldır konuşuluyor, bilinmiyorki bu bizim ligimizde sıradan.

fener bizden şanslı. attığı golle değil, yenilen gollere bak, ankaragücü maçında, sivas maçında, vs.vs. bu fenerde yok, Fenerbahce kötü oynadığı maçları kazandı, biz iyi oynadıklarımızda puan kaybettik.bu kadar.
    Kötü oynadığı maçları kazandı , zaten bir takımı büyük yapan budur , büyüklüğün gerektirdiği budur...iyi oynadığımızda zaten karşımızda duramıyorsunuz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kötü oynadığı maçları kazandı , zaten bir takımı büyük yapan budur , büyüklüğün gerektirdiği budur...iyi oynadığımızda zaten karşımızda duramıyorsunuz
    valla geçen sene son maç geldi aklıma, iyi de oynadınız halbuki, sanırım bizim büyüklülüğümüzün gerektirdiği olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

MAç çok zevkliydi ama Trabzonlu arkadaşlarımız kızmasınlar gerçekten Ts direkten döndü. Son attıkları 2 gol cidden Sivassporun çok çok büyük hatasından kaynaklandı.. Sivasın savunması dehşetti. Trabzon'un tabiki başarısı var ama Sivas bu savunmayla iş yapmaz. Sivasda Grosicki dışında dikine zorlayan adam yok. O golde onun sayesinde inatçılığıyla atılan bir goldü... Trabzonu kazandığı için tebrik ederim... Son haftaya kadar zorlayacaklardır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Ya ALLAH aşkına neyi tartışıyorsunuz Trabzonsporlu kardeşlerim bu forumda 2 tane bjk li futbol ustası var.Onlar dururken size ne oluyor.Yok kötü oynamış yok direkten dönmüş yok defansif oynuyormuş.
    İstatistik gerçekleri göstermezmiş yok attığımız goller şansa balaymış yok 1 maçta 7 gol atmışız o sayılmazmış.Mahalle maçları mı bunlar o sayılmaz bu sayılmaz.

Gerçek ne biliyormusun gerçek şu biz bu sene lideriz siz ise 6. sıradasınız.Bu senenin şu ana kadarki gerçeği bu;
    Trabzonspor attığı 44 yediği 15
    Beşiktaş attığı 32 yediği 23

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla geçen sene son maç geldi aklıma, iyi de oynadınız halbuki, sanırım bizim büyüklülüğümüzün gerektirdiği olsa gerek.
    Ciddimisin ? evet çok iyi oynadık tamamen şansızdık da siz bizi yendiniz mi ? veya bizi geçip şampiyon mu oldunuz ?

evet gerçekten şu düşüncenizle ne kadar büyük olduğunuzu gösterdin

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

EEE gayet normal değilmi iyi olunca tabiki kazanacaksın.İlk yarıdaki maçta ve kupa maçında biz iyiydik siz karşımızda duramadınız ve yenildiniz.Son maçta siz iyidiniz biz karşınızda duramadık ve yenildik.
    Bunlar normal değilmi sence?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    EEE gayet normal değilmi iyi olunca tabiki kazanacaksın.İlk yarıdaki maçta ve kupa maçında biz iyiydik siz karşımızda duramadınız ve yenildiniz.Son maçta siz iyidiniz biz karşınızda duramadık ve yenildik.
    Bunlar normal değilmi sence?
    Bazen yazdıklarımı genelleme yaparak söylüyorum bazen de direk birinden alıntı yaparak ona yazıyorum , arkadaş Fenerbahçenin şans faktöründen falan bahsetmişti ona karşılık olarak yazdığım bir yorumdur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ciddimisin ? evet çok iyi oynadık tamamen şansızdık da siz bizi yendiniz mi ? veya bizi geçip şampiyon mu oldunuz ?

evet gerçekten şu düşüncenizle ne kadar büyük olduğunuzu gösterdin
    hah demek iyi oynayıp kazanamak tamamen şanssızlıksa, kötü oynayıp kazanmak da biraz şanstır.

bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hah demek iyi oynayıp kazanamak tamamen şanssızlıksa, kötü oynayıp kazanmak da biraz şanstır.

bu kadar.
    Hayır o günkü ciddi bir şansızlıktı , normal bir lig maçında uzun süreler yaşanmayan şekilde pozisyonlar bulundu , ortalamanın çok üstünde şut atıldı , çoğu maçta iki takımın toplamda attığı şut kadar şut attık kaleye.Gol için herşeyi yaptık ama bazen olmayınca olmaz , genelde şampiyonluk potası için veya orta sıralar için mücadele eden takımlar için kötü oynayıp kazanmak tabikide şantır ama bizim gibi her sene şampiyonluğun en büyük 2 adayından biri veya adayı olan bir takım için bu şans değildir.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri