Eğer yukardaki kadroyla alınmış sonuçlarsa taktik bence başarılı değil
Eğer yukardaki kadroyla alınmış sonuçlarsa taktik bence başarılı değil
aynı yoruma aynı cevap, buna ek olarak lig ve rakip durumlarını görmeden yapılan yorumlara şaşıyorum, deneyen, taktikle başarılı-başarısız olan arkadaşlara her türlü kapım açık. öte yandan bilmiş basit tespitlerinizi kendi kendime idrak edebilecek kadar uzun süredir fm oynuyorum.
ben aslında sadece taktiği paylaşmak istedim, oyuncuları gizleyerek de bunu pekala yapabilirdim, ama bazı arkadaşların garip yaklaşımlarını hesaba katmadım.
ha merak eden olursa, oyunun amacının uzun süreye yayılması, kısa sürede başarı gelirse sıkılmamam gibi nedenlerle üç büyükler ve bursanın şöhret, ekonomi, ve altyapı özelliklerini Barcelonanın üzerine çıkardım. Gaziantep, Kayseri, Eskişehir ve Ankaragücü gibi takımların da yine bu özelliklerini Trabzonsporun üzerine çıkarıdm. yani lige 10. büyük olarak başladım.
peki bunları neden anlattım, tamamen gereksiz bir nedenden, tıpkı taktik konusunda kadro irdelemesi gibi gereksiz msjlarda olduğu gibi.
neyse, eğer taktiği denerseniz, eleştirme, geliştirme konularında tartişabiliriz, hiçbir taktik gibi bu taktik de kusursuz değil.
son olarak 8 galibiyetle başladığım ligin sonucunu paylaşıyorum.
![]()