1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Pep Guardiola's 3-4-3. Zembereği Boşanmış Gibi Hücum!

Hybrid View

Eğer yukardaki kadroyla alınmış sonuçlarsa taktik bence başarılı değil

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by abdulmuttalip View Post
    Eğer yukardaki kadroyla alınmış sonuçlarsa taktik bence başarılı değil

yüzde 50 den fazlası regen olan kadromla ilgili yorumun bayaa komik olmuş. ha desen ki 'bu kadroyla başarı normal' anlarım, ama taktikle ilgili denemeden etmeden başarılı değil demen abest. yine de yorumun için teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yüzde 50 den fazlası regen olan kadromla ilgili yorumun bayaa komik olmuş. ha desen ki 'bu kadroyla başarı normal' anlarım, ama taktikle ilgili denemeden etmeden başarılı değil demen abest. yine de yorumun için teşekkürler.

aynı yoruma aynı cevap, buna ek olarak lig ve rakip durumlarını görmeden yapılan yorumlara şaşıyorum, deneyen, taktikle başarılı-başarısız olan arkadaşlara her türlü kapım açık. öte yandan bilmiş basit tespitlerinizi kendi kendime idrak edebilecek kadar uzun süredir fm oynuyorum.

ben aslında sadece taktiği paylaşmak istedim, oyuncuları gizleyerek de bunu pekala yapabilirdim, ama bazı arkadaşların garip yaklaşımlarını hesaba katmadım.

ha merak eden olursa, oyunun amacının uzun süreye yayılması, kısa sürede başarı gelirse sıkılmamam gibi nedenlerle üç büyükler ve bursanın şöhret, ekonomi, ve altyapı özelliklerini Barcelonanın üzerine çıkardım. Gaziantep, Kayseri, Eskişehir ve Ankaragücü gibi takımların da yine bu özelliklerini Trabzonsporun üzerine çıkarıdm. yani lige 10. büyük olarak başladım.

peki bunları neden anlattım, tamamen gereksiz bir nedenden, tıpkı taktik konusunda kadro irdelemesi gibi gereksiz msjlarda olduğu gibi.

neyse, eğer taktiği denerseniz, eleştirme, geliştirme konularında tartişabiliriz, hiçbir taktik gibi bu taktik de kusursuz değil.

son olarak 8 galibiyetle başladığım ligin sonucunu paylaşıyorum.

Mesaj Yetkileri