Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
FM de FinaLde kaybediLen bir ŞL finaLini, kazanıLan bir ŞL kupasına değişmem. FinaLde kaybetmek ayrı bir zevk verir insana, iLerisi için, daha fazLa yıL oynamak için gaz verir.

Ama bu sonuçta bir (edit) simülasyon oyunu ve herkes nasıL istiyorsa, o şekiLde oynar.
üst üste şamp.ligini alıp,sonra scout programım olmadığı için yeni oyuncu bulamadığım ve olanalarda yaşlanıp yetenekleri azalınca fm 2006 da kovulmuştum.senin böyle üst üste şamp.olup sonra finalde yenilme yada yarı finalde elenince kovulma durumun olmadı herhalde.

yani alttaki yazıya katılıyorum.editörden bir takım üretiyorum ve KENDİM oynuyorum.hatta bunu başkası da oynasın diye önerdim ama kimse istemeyince vazgeçtim.

hadi iyi oyunlar...

BENİM AMACIM ALINABİLEN TÜM KUPALARI ALMAKTIR

Quote Originally Posted by sokullu View Post
kariyerlerde hile olduğu fikrine katılıyorum, bu kadar başarılı olunması kısa süre içinde hele orta-vasat bir takım/türk takımı ile imkansız bence.

hile yapmayan yoktur bence. herkes herhangi bir oyunda hile yapmıştır. ben bunu aştığım için mutluyum mesela. oyundan zevk almak şamp. ligi finalini, kaybedip, ligde son hafta şampiyonluğu kaçırmaktır bence. şamp. ligi finaline çıkmışım, o maçı yenilmem çok saçma bir mantık. hilesiz oyun zevkli oyun.

bir de oyun şansı diye bir şey var. ben mesela bursasporla ilk sezonumda şampiyonluğu son haftaya kadar sürdürdüm, çok sakat verdim, fener'e kadıköy'de 5-0 yenildim, son haftaya bir puan önde girdi fener. ve berabere kalmış, ama ben gittim trabzon'a yenildim, jaja hat-trick yaptı. bence zevk burada. fener ne yapmış diye bakak her hafta. gerçek hayattaki gibi. ben mesela bursasporluyum. her hafta fener maçının haberi telefonuma geldiğinde, ya da tv'de trabzon maçının 0-0 gittiğini gördüğümde çok seviniyorum, ya da tersinde endişeleniyorum.

mesela ilk sene avrupa kupası almak çok zor da, adım adım ilerlemek ve 5. sezon da falan kaliteli regenlerle almak olabilir anca. hile kendini kandıran insan davranışıdır.
katılıyorum diyecekken katılmadığım taraflar oldu.

zevk almak nasıl kaybetmek olur ki? ben bu oyunu KAZANMAK için oynarım.

o işte senin kariyerde fener e 5-0 yenilirsem ben oyuna devam etmem,senin zevklerde ilginç yenilmeyi başarı görüyorsun, ben şahsen bunları zevk olarak görmüyorum,sen 5.sezona devam et,ben ilk yada 2.sezonda uefayı gs ile almıştım(normal oyuncular ile,benim ürettiklerimle değil)

bende sendeki gibi olsa;1 puanla şamp.olamasam yada finalde kaybetsem tarzı işler olsa o oyunu oynamam.

BEN BU OYUNU KAYBETMEK İÇİN ALMADIM,ZATEN SİNİRLİ ADAMIM,
Beni rahatlatsın,sinirimi alsın diye oynuyorum,üste para verip daha fazla sinir etsin diye DEĞİL