Dün Gladbach ile kariyer açtım fm 2011'deki 4.kariyerimdi..Venlo,Lorient ve Cagliari'yi çalıştırdım son 3 ayda..Venlo ile 2020,Cagliari ile 2023 ve Lorient ile 2017'ye kadar oynadım..Venlo ve Cagliari ile Lig şampiyonlukları yaşadım..Lorient ile sadece Fransa Kupası alabildim..Avrupa şampiyonlugu ise hiç yaşamadım 2 Uefa finali kaybettim Lorient ile ve Cagliari ile de Şampiyonlar Ligi finalinde Cska Moskova'ya yenildim

Neyse Gladbach kariyerime 3 transferle başladım Mendy,Benitez,Pavel Niakhayck..Lige başladım son dakika golüyle Frankfurt'u devirdim dedim tamam orta sıralarda gezinirim kupadan da avrupa planlarım..Almanya liginde de uzun zaman sonra oynuyordum zaten..Neyse haftalar ilerledi 12 maç 10 galibiyet 2 beraberlik gidiyordum kupada ise Aue'ye elendim 2.turda..Hedefler şaşmıştı yani..Bende bekliyordum düşüşü diğer kariyerlerimde oldugu gibi..Lige hep iyi başlayıp sonradan kadro kalitesi yetmediği için düşüş yaşıyorduk..Uzatmayayım ligin sonunda tek maglubiyetim vardı..o da 30.haftada ligi garantilediğim maçtaydı evet şampiyon oldum..tek maglubiyet 6 beraberlikle..Çok zevk aldıgımı söyleyebilirim ilk defa böyle bir şey başıma geliyor çünkü..Bitiriciliği 8, sogukkanlılıgı konsantrasyonu yerlerde olan sadece fizik olarak iyi olan İdrissou 23 golle çılıgn atıyordu kariyerimde..

Lakin konunun özüne dönersek bazı istisnalar dışında ben de inanmıyorum burdaki bir çok genç arkadaşa..farklı bir kariyer yakaladımmı bırakmıyorum zaten..

Neyse kariyerimde başıma gelen bu olayı konuyla da biraz alakalı oldugu için paylaştım..Şimdi Şampiyonluk şarhoşluguyla Pazzini'yi 11M€'ya İnter'den aldık bir de Khedira'yı aldık Madrid'den başka da transferim yok gibi 2 tane Alman bek aldım alternatif bakalım rüya sürecek mi