Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 31.25%
  • Trabzonspor kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

4 25.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Manisaspor - Trabzonspor [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Manisaspor - Trabzonspor [22. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bana öyle geliyorki zor bir maç olacak.geçen haftaki maçtaki gibi çok gol kaçırırsak puan kaybı yaşayacağımız muhtemel yani.

Bu maça Giray,Cale takıma katılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manisaspor deplasmanda başarılı oluyor.İçerde oynadığı maçlarda deplasmanda ki kadar iyi sonuçlar alamıyor.Manisaspor 1 puan alırsa başarı sayılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zaten baktığımızda beni umutlandıran da bu.Biz deplasmanda çok iyi durumdayız onlarda içerde kötübu şekilde baktığımızda biz favoriyiz ama yinede emin olamıyorum baskı ters etki yapabilir yine oyuncular üzerinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

manisanın iç saha fobisi, bizim de dış saha favorisi özelliğimiz var, eğer Manisa fener maçındaki gibi açık futbol oynarsa kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Manisaspor ilk devre Avni Aker'de 3-1 yendiği Trabzonspor'u kendi evinde de yener diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

TrabzonLu oyuncuların dünkü galibiyetimizden sonra iyice strese kapıldıklarını düşünüyorum. Bakalım bu stresi kaldırabilecekler mi. Benim tahminim 2-1 Manisa galibiyeti. Ayrıca Trabzon haftaya Kayseri'yi ağırlıyacak , ondan sonra da İnönü'ye gidecek çok zor 2 maçı var o yüzden bugün puan kaybetmesi onları çok zor duruma sokabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Trabzon'un Manisa'ya puan kaybetme ihtimali çok ama çok düşük... Kaybetmesin de... Bu kadar erken lider olmak hayrımıza olmaz. Puan kaybetme kredilerimiz başlamasın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Trabzon'un Manisa'ya puan kaybetme ihtimali çok ama çok düşük... Kaybetmesin de... Bu kadar erken lider olmak hayrımıza olmaz. Puan kaybetme kredilerimiz başlamasın.
    Katılmıyorum abi sana. Biz sıradan bi takım değiliz liderlik bize XL gelsin. Bu kulüp kurulduğundan beri ligde şampiyonluğa oynamış. Lider olup önümüze bakmak başka kimsenin maçıyla ilgilenmemek hepsinden iyi olur.Neyse konu Manisaspor-Trabzonspor maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Berabere biter gibi geliyor bana. Trabzon'un üstünde çok büyük baskı olacaktır. Son haftalarda da pek iç açıcı bir futbol oynamıyorlar. Puan kaybı bekliyorum Trabzon'dan.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Abi katılmıyorum sana. Trabzon önümüzdeki 12-13 maçta ne kadar puan kaybederse bizim şampiyonluk şansımız o kadar artar sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Trabzonspor biraz daha lider götürmeli. Çünkü liderlik stresini şuanda yaşamak zor bir durum. Ne kadar geç lider olursak bizim takımımız için o kadar avantaj olur... Trabzon'da çoktan bu baskıyı ensesinde hissediyor. Bu nedenle zorlanıyor. Umarım bu maç kazanır...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dün gece bizim galibiyetimizden sonra Trabzonspor stresde olacaktır ama bu nasıl yansır orasıda meçhul

Ama olası bir beraberlik veya mağlubiyet ilaç gibi olur bizim için.Trabzonspor galibiyeti haricinde her halukarda lideriz bu da güzel bir durum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

valla açıkçası çok az Trabzonsporlu dün gece fenerin puan kaybedeceğini düşündü ben dahil, bu kadar kötü defanslı bir takım karşısında iyi defansı olan fenerin puan kaybetme ihtimali, hele ki kiev maçından sonra zordu. O yüzden bu maçın stresinden puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

misal ankaragücü maçında iyi oynadık gol atamadık, antalya maçında da böyle, bunların stresle alakası yokki, sanırım ikisinide sizden önce oynadık.

fenerin çıktığı 3 maçlık zorlu parkura biz gireceğiz (manisa, kayseri, bjk) eğer buradan çıkabilirsen 34. haftaya kadar liderlik yarışında oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

@GodfatheR ve ForsakeN;

Herkes lideri yenmek ister. Herkes liderle uğraşır. Lider demek av demektir. Peşinden gelen avcı... Bırakalım, birazda biz avcılık yapalım. Nasılsa tökezleyecekleri bir an gelecektir. Biz zaten her maçı kazanmak için oynamaya mecburuz.

İşin diğer yanı, biz lider olunca spekülasyon fazla olur. Son düzlükte öne geçmekte fayda var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.

Zaten Trabzon bu maçı büyük ihtimal alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne yalan diim, bu hafta Fenerbahceye kendi takimindan cok guvendim. Fenerbahce beni hakli cikardi aldi puanlari bu bize bi sekilde yansicak iyi kotu bilmem ama galiba Mehmet Guven oynamiyor, en azindan sakatsiz bi mac cikartiriz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dixon attı Manisaspor 1-0 önde...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hayırlı bir haber vermessin adaş....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Radyo'yu açtım Trabzon gol yedi adaş düşün gerisini.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neyse yapacak birşey yok ben bu durumu daha önce tahmin ettim çok havaya girdik çokkkkk.Sonumuz hayır değil demiştim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yanlız Manisa acayip baskı kurdu...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

trabzon döndürür bence

Öyledir Zaten Benim Es Esli Mustim Kendisini Bir Zamanların Şükrüsüne Benzetiyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gene 2 şut bir gol kalede, Egemen olmazsa olmuyor, Manisa keşke her takıma böyle kontrollü oynasa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.
    Ayrıca hakem manisalılara çok kolay kart çıkartıyor.Kırmızı gelebilir maçta.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.

niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1-1 oldu şu anda
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor 1-1 yaptı 1 gol daha lazım haydi Trabzon Tahmin yarışmasında boşuna oynamadık

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut'un 100 golü oldu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Trabzonspor 1-1 yaptı 1 gol daha lazım haydi Trabzon Tahmin yarışmasında boşuna oynamadık
    Aynen.Bastır Trabzonspor.İnşallah kazanırlar bu maçı.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

Her Maçın Havası Faklıdır, Her Günün Oyunu Farklıdır. En Basit Örnek Bugün Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Tekrar Oynansa Sonuç ve Oyunda Yüzde Yüz Farklılık Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri