Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 31.25%
  • Trabzonspor kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

4 25.00%
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Manisaspor - Trabzonspor [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.
    Ayrıca hakem manisalılara çok kolay kart çıkartıyor.Kırmızı gelebilir maçta.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Her takıma maçın başında öne geçerse muhtemelen böyle kontrollü oynar.Bende sizi anlamıyorum arkadaş başkanınız çıkıyo keşke x kişisi,y takımı böyle oynasa diyo.Siz aynı şeyi yapıyosunuz.Bilgisayar oyunu değil bu.her takımın,her sporcunun performansı sürekli benzer olmaz.

niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    niye üzerine alındın birader? başkanın dediği konu uzun ona girmeyelim. nedense bu iyi oyunlar bize karşı geliyor. size, yada a takımına b takımına değil lafım. ben çok teknik direktör gördüm bizim maçtan sonra röportajda gerinip 3 hafta sonra kovulan. Antalyaspor da böyle mesela 3 haftadır.

neyse, umarım şenol hocanın sene başından beri devre arasında takıma verdiği motivasyon bu maçta da yanımızda olur ve kazanırız. aksi halde işimiz zor.

Her Maçın Havası Faklıdır, Her Günün Oyunu Farklıdır. En Basit Örnek Bugün Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Tekrar Oynansa Sonuç ve Oyunda Yüzde Yüz Farklılık Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri