Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

2 13.33%
  • Kayserispor kazanır

3 20.00%
  • Berabere biter

10 66.67%
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Trabzonspor - Kayserispor [23. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Konuşma sanatını kimseden öğrenecek değilim.Umarım doğrudur demek ne demek türkçenin heryere çekilebilen bir dil olduğunu bilmiyormusun ? burda anlamayan kim oluyor senle

bir ı yerine i yanlış yazımı bile çok fazla yanlış anlamaya sebebiyet verir bu dilde.bir noktanın yanlış yazılması ...

Baydıysak eğer okumassın , heyecanın ve üzüntün geçince tekrar konuşmaya çalışırsın.

Türkçe dersin için saol, ama dediğimi istediğin yere çekerek cevap verme hakkını doğurmaz, istediğini istediğin gibi anla, ama bana vicdan falan diye duygu sömürüsü yapma lütfen sen benden birşey öğrenecek değilsen, bende lafımı sana açıklayacak değilim

burası Trabzonspor Kayserispor maçının alanı, yazarım da okurum da, bence sen heyecan ve sevinç içinde başka takımları buraya getirenlere konuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Türkçe dersin için saol, ama dediğimi istediğin yere çekerek cevap verme hakkını doğurmaz, istediğini istediğin gibi anla, ama bana vicdan falan diye duygu sömürüsü yapma lütfen sen benden birşey öğrenecek değilsen, bende lafımı sana açıklayacak değilim

burası Trabzonspor Kayserispor maçının alanı, yazarım da okurum da, bence sen heyecan ve sevinç içinde başka takımları buraya getirenlere konuş.
    Eğer vicdandan bahsetmek duygu sömürüsü haline geldiyse , insanların ekmeğine laf atmak normal hali aldıysa.

Zaten daha fazla tartışmanın lüzumu yok , ben öğrenecek değilim ama fikirlerimizi konuşturuyorsak burda lafını bana veya soran herhangi bir insana açıklamak zorundasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Eğer vicdandan bahsetmek duygu sömürüsü haline geldiyse , insanların ekmeğine laf atmak normal hali aldıysa.

Zaten daha fazla tartışmanın lüzumu yok , ben öğrenecek değilim ama fikirlerimizi konuşturuyorsak burda lafını bana veya soran herhangi bir insana açıklamak zorundasın.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1935926&postcount=97

işte burada açıkladım ya, umarım doğrudur dediğim sahamızın kapanma ihtimali için, yoksa benim onaylamamla, kınamamla olacak olay değil bu.

sömürü dediğim ilk cümlen, ben insanın ne ekmeğine, ne işine laf söyledim, dediğim sadece sahamızın kapanmasının işimize geleceğiydi. demediğim birşey için nasıl savunma yapayım?

neyse.

maçın sonuna inşallah gelirsek, haftaya bjk yi yenemezsek işimiz çok zor, ama yenebilirsek avantaj bize geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler iki takımada.Çok zevkli bir maç oldu hop otur hop kalk.Stadta olup maçı izlemeyi çok isterdim.

1-0'ı bulmusken 2.gol atmalıydık atamadık sonumuz oldu.Selçuk öyle bir maçta yoktu ki ona o kadar çok ihtiyacımız vardı ki.Colamn sağolsun yürüyor sahada.Giden geri gelmiyor.

Umut ah Umut ah kaleye 1 metredesın topu oradan nasıl havaya dikiyorsun aklım almıyor.Kayserinin kaçırdıkları bizim kaçırdıklarımız.Hele son dakika Top Yattara'da Jaja yayda boş Yattara çalım atıyor bu nasıl harekettir ya.

Mesaj Yetkileri