Sergen Yalçın Glowacki çok kötüydü bugün hiç beğenmedim dedi![]()
Sergen Yalçın Glowacki çok kötüydü bugün hiç beğenmedim dedi![]()
Tebrikler kayserispor![]()
Şimdi Maraton'da gösterdiler. Babacan'ın hatasının tıpatıp aynısını Süleymanu'da yapmış. Ama gole çevirememişler. İki hatalı gol yemiş ve ayrıca gole dönüşmeyen büyük bir hata...
Ne demek istiyorsun , hayır fenerbahçe hakkıyla maç mı kazanabilir ? mümkün değil inanmak istemiyorum şu an lider olmaasının onların kötü bizim iyi maçlar çıkarmamızla hiç alakası yok bir daha lütfen arkadaşım aynı zamanda umarım hakemi döverler de sahamız kapanır çıkan olaylarda bir kaç kişi ölsün lütfen.
ironi.
ah sizin vicdanınızı kurban olayım benen azından odasına gelirken yarılmış odasında değil. orada demek istediğim ayrıntı önemliydi. gençler konuşma sanatından anlamıyor artık. sahamızda maç kazanamadığımızı ima ettim, ama artık her laftan birşey çıkarmayı amaç edindiniz. ve sabahtan beri aynı olayda eveleyip geveleyip önümüze koyuyorsunuz. baydınız artık.
Konuşma sanatını kimseden öğrenecek değilim.Umarım doğrudur demek ne demek türkçenin heryere çekilebilen bir dil olduğunu bilmiyormusun ? burda anlamayan kim oluyor senle
bir ı yerine i yanlış yazımı bile çok fazla yanlış anlamaya sebebiyet verir bu dilde.bir noktanın yanlış yazılması ...
Baydıysak eğer okumassın , heyecanın ve üzüntün geçince tekrar konuşmaya çalışırsın.
Türkçe dersin için saol, ama dediğimi istediğin yere çekerek cevap verme hakkını doğurmaz, istediğini istediğin gibi anla, ama bana vicdan falan diye duygu sömürüsü yapma lütfen sen benden birşey öğrenecek değilsen, bende lafımı sana açıklayacak değilim
burası Trabzonspor Kayserispor maçının alanı, yazarım da okurum da, bence sen heyecan ve sevinç içinde başka takımları buraya getirenlere konuş.
Eğer vicdandan bahsetmek duygu sömürüsü haline geldiyse , insanların ekmeğine laf atmak normal hali aldıysa.
Zaten daha fazla tartışmanın lüzumu yok , ben öğrenecek değilim ama fikirlerimizi konuşturuyorsak burda lafını bana veya soran herhangi bir insana açıklamak zorundasın.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1935926&postcount=97
işte burada açıkladım ya, umarım doğrudur dediğim sahamızın kapanma ihtimali için, yoksa benim onaylamamla, kınamamla olacak olay değil bu.
sömürü dediğim ilk cümlen, ben insanın ne ekmeğine, ne işine laf söyledim, dediğim sadece sahamızın kapanmasının işimize geleceğiydi. demediğim birşey için nasıl savunma yapayım?
neyse.
maçın sonuna inşallah gelirsek, haftaya bjk yi yenemezsek işimiz çok zor, ama yenebilirsek avantaj bize geçer.
İki takımıda tebrike derim müthiş bir maç izledik keşke maçı alsaydık daha iyi olurdu çok iyi pozisyonlarda bulduk maçı alacak ama olmadı puan kaybına üzülmedim çünkü bu takım bu puan kaybını dieğr maçlarda kapatır takımda o ışık var.Seeney kesinlikle iyi bir kaleci bir sağbek ve solbek alınmalı.Yanlarınada sağlam bir eren güngör ve cangele ile ligin tozunu atar bu takım.Bu arada sadri başkan ne diyecek bakalım bu kez şimdi bir fb veya bursa yöneticisi çıksa sadri vay kaleci sattı falan bir söz diyebilecek hakkı varmı acaba?
Bu arada amrabat ziani ikilisinede değinmeden geçemeyeceğim ikiside müthişti cidden umarım sezon sonu elimzide tutabilirz
İki takımıda tebrik ederim... Güzel bol pozisyonlu maçtı... Kayseri acemice hatalar yapmasa maçı kazanabilirdide... Hele son dakikalardaki kaçırdıkları gol pozisyonu çok heyecanlıydı.
Süleymanu beğenmediğim bir kaleci... Maratonda her sene bir anormal hatasını gösteriyorlar sonrada hepsi bana göre iyi kaleci diyorlar, zaten Şansal Ağa soruyu soruyor sonra cevabı beklemeden cevap veriyor![]()
Liderliği bundan sonra kalan haftalarda koruyabilmekte olduça zor olacak açıkçası...
Tebrikler iki takımada.Çok zevkli bir maç oldu hop otur hop kalk.Stadta olup maçı izlemeyi çok isterdim.
1-0'ı bulmusken 2.gol atmalıydık atamadık sonumuz oldu.Selçuk öyle bir maçta yoktu ki ona o kadar çok ihtiyacımız vardı ki.Colamn sağolsun yürüyor sahada.Giden geri gelmiyor.
Umut ah Umut ah kaleye 1 metredesın topu oradan nasıl havaya dikiyorsun aklım almıyor.Kayserinin kaçırdıkları bizim kaçırdıklarımız.Hele son dakika Top Yattara'da Jaja yayda boş Yattara çalım atıyor bu nasıl harekettir ya.
Bu arada Trabzon'un sahası falan kapanır heralde.
Umarım bizim buraya vermezler maç..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Her iki takıma da tebrikler...Gerçekten çok güzel maç oldu,1 dk'sı bile aksiyonsuz geçmediAmrabat-Ziani yardırmaya devam ediyorlar.
Hakemin basi yaralanmisSezon sonuna kadar kapasinlar sahamizida bizde rahat etsek
Sezon basi 2 cilik deselerdi herkse kimse agzini acmazdi.
Fenerbahceyle ayni puandayiz, haftaya Bjk yi yenebilirsek sanslar esitlenir. Tabi Fenerbahce an itibari ile herkesten daha iyi bir futbol sergiliyor ama sezon sonuna kadar hep bu tempoda gidebilirlermi ?
Maca gelincede 1 puani iyi kurtarmisizHakem her 2 taraf icinde kotu bi mac yonetti, Kayserinin verilmeye bi penaltisi var bide macin sonlarina dogru Burakin verilmeyen bi penaltisi var.
Trabzon insani tez canlidir hemen isterki olsun. Istanbuldaki Trabzon taraftari oyle degil, gurbetekiler Trabzonda yasamadigi icin tez canliligi biraz kaybetmis
Eksikler gozumuze gozumuze batiyorSadece futbolcu bakimindan bakarsak, Trabzonun eksigi soyle
- Pivot forvet, yani duvar olabilcek bi adam. Orta sahayi ataga kaldirabilcek bi adam. Mevcut forvetlerde bunu yapabilcek yok, ki olsa bana gore asil ozaman goruruz JaJa nin kalitesini.
- Colman ve Selcuk'un yedegi asla Ceyhun olamaz. Oyunun 2 yonunu iyi oyniyamiyor. Selcuk- Colman arkasinda oldugu zaman tamam oynuyor ama Senol Gunes sistem degismedigi surece Ceyhun bu takimda yer almasi zor. Yabanci alinmasi lazimdi bu bolgeye.
- Stoperdeki adamlar cok agir, Egemen sakatlandi defans hattimiz varmi yokmu belli degil. Hani biz bile Fm oynarken on liberosuz bi formasyonda defansta bi Cover bi Stoper oynatiriz. 2 agir adamla asla islemez boyle bi sistem.
Hatalilar kim bilmiyorum ama yonetim buyuk firsat tepti. Ilk yari bittiginde cok buyuk avantajimiz vardi, paraya kiyilip 3 tane adam alinsaydi bu takimin su anki hali boyle olmazdi.
Trabzonspor taraftarının gergin olması normal, 300 gün kapalı hava var Trabzonda, birde şehrin sosyal, ekonomik yapısı içinde insanların genel refah seviyesi de bunu etkiliyor, çok net gördüğüm örnekler var, Trabzonlu bir baba ve Ankarada okumuş oğlu arasında aynı olaya verilen tepkiler çok farklı. Liverpool da böyle örneğin. Onlar da gergin, eskiden zengin olan bir liman kenti, ama şimdi eski gözdeliği yok.
Ben 15 yıldır Ankarada Trabzonspor maçlarına giderim, hiç böyle şeylerle karşılaşmadım, hatta bir ara Trabzonspor Ankarada 13-14 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Yıllardır bize deplasman fatihi derler, Ersun Hoca zamanında evimizde Konyaya kaybettik, Konyaspor sonrasında 3 puan alması gereken 7 final maçında puan alamayarak küme düştü, sonra Denizliye yenildik, son anda ligde kaldılar.
Yani Trabzonspor taraftarının yaptığı yanlış ama bunun tek nedeni sadece taraftarlarda değil.
20 ye yakin taraftar tespit edilmis yabanci madde atan, Yunus Yildirim sikayetci olmamis :S Kafaya darbe iyi gelmemis. Sikayetci olsa 20 pislikten kurtulcaktik