-
Bu konuyla ilgili ilk yazdığın uzunca mesajda 'Schuster olunca böyle böyle oluyor hemen destek olunuyor kimse laf söyletmiyor' tarzı şeyler yazmışsın hemen sonrasında 'ama konu Aykut Kocaman olunca herkes yükleniyor , eleştiriler başlıyor' demişsin bu 1. Ondan sonra Yıldırım Demirören'e gelmişsin istifaya davet ettiğimiz dönemler 'yıldırım Demirören yeteeer' muhabbeti falan doğrudur haklısın yaptık. Transfer yapılınca da destek olduğumuzu söylemişsin ona da eyvallah emeğinin karşılığını verdik. Ama ne hikmetse tekrardan Fenerbahçe'ye geçip bu bizim 7 sene önceki transfer politikamızdı vs demişsin.
Gel gelelim en son mesajında da ben olayı genelleştirdikçe sen Fenerbahçe-Beşiktaş boyutuna getirmekte ısrar ediyorsun demişsin.
Hayır bu ne perhiiiizzz bu ne lahana turşusu.
Ben senin Beşiktaş'ı bu sene başarısız görmenden yola çıkarak başarı kavramını merak ettim , başarı olarak neyi görüyorsun onu sormak istedim. Uefa kupasından aşağısı kesmiyor seni heralde(sadece tahmin).
Son olarak da avrupa arenasında kısa bir gösteri yaptığınız sırada takımın büyük bir buhrandan çıktığını falan söylemişsin. Etkisi olmuştur , doğrudur topçuların oyununa yansımıştır. Madem öyle , bizim de Belediye maçıyla başlayıp Karabük maçıyla devam eden hakem furyasının ve bunun sonucunda gelişen karşılıklı demeç ve ceza sürecinin tüm bunların yanında da İbrahim Üzülmez olayının çok önemli bir avrupa dönemi öncesinde takım üzerinde büyük bir yıkıma neden olabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyorsundur umarım. Eğer öyle değilse objektif olup da ortak paydada birleşme ihtimalimiz yok sanırsam..
İyi geceler , saygılar..
Mesaj Yetkileri