Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
Valla stadı kapatsalar Trabzon'a iyilik yapmış olur TFF. Bir takım taraftarı bu kadar zarar veremez kulubune.

Trabzon insani tez canlidir hemen isterki olsun. Istanbuldaki Trabzon taraftari oyle degil, gurbetekiler Trabzonda yasamadigi icin tez canliligi biraz kaybetmis
Eksikler gozumuze gozumuze batiyor Sadece futbolcu bakimindan bakarsak, Trabzonun eksigi soyle

- Pivot forvet, yani duvar olabilcek bi adam. Orta sahayi ataga kaldirabilcek bi adam. Mevcut forvetlerde bunu yapabilcek yok, ki olsa bana gore asil ozaman goruruz JaJa nin kalitesini.

- Colman ve Selcuk'un yedegi asla Ceyhun olamaz. Oyunun 2 yonunu iyi oyniyamiyor. Selcuk- Colman arkasinda oldugu zaman tamam oynuyor ama Senol Gunes sistem degismedigi surece Ceyhun bu takimda yer almasi zor. Yabanci alinmasi lazimdi bu bolgeye.

- Stoperdeki adamlar cok agir, Egemen sakatlandi defans hattimiz varmi yokmu belli degil. Hani biz bile Fm oynarken on liberosuz bi formasyonda defansta bi Cover bi Stoper oynatiriz. 2 agir adamla asla islemez boyle bi sistem.

Hatalilar kim bilmiyorum ama yonetim buyuk firsat tepti. Ilk yari bittiginde cok buyuk avantajimiz vardi, paraya kiyilip 3 tane adam alinsaydi bu takimin su anki hali boyle olmazdi.