Trabzon insani tez canlidir hemen isterki olsun. Istanbuldaki Trabzon taraftari oyle degil, gurbetekiler Trabzonda yasamadigi icin tez canliligi biraz kaybetmis
Eksikler gozumuze gozumuze batiyorSadece futbolcu bakimindan bakarsak, Trabzonun eksigi soyle
- Pivot forvet, yani duvar olabilcek bi adam. Orta sahayi ataga kaldirabilcek bi adam. Mevcut forvetlerde bunu yapabilcek yok, ki olsa bana gore asil ozaman goruruz JaJa nin kalitesini.
- Colman ve Selcuk'un yedegi asla Ceyhun olamaz. Oyunun 2 yonunu iyi oyniyamiyor. Selcuk- Colman arkasinda oldugu zaman tamam oynuyor ama Senol Gunes sistem degismedigi surece Ceyhun bu takimda yer almasi zor. Yabanci alinmasi lazimdi bu bolgeye.
- Stoperdeki adamlar cok agir, Egemen sakatlandi defans hattimiz varmi yokmu belli degil. Hani biz bile Fm oynarken on liberosuz bi formasyonda defansta bi Cover bi Stoper oynatiriz. 2 agir adamla asla islemez boyle bi sistem.
Hatalilar kim bilmiyorum ama yonetim buyuk firsat tepti. Ilk yari bittiginde cok buyuk avantajimiz vardi, paraya kiyilip 3 tane adam alinsaydi bu takimin su anki hali boyle olmazdi.