Bu transfer döneminin en karlı takımı Thunder bence.Kristic ile oranın olmayacağını gördü , ve elinde Kevin Durant gibi bir sayı makinası olduğu için gözünü kırpmadan Jeff Green'i yollayabildi.Green'de draft olduğu takıma döndü galiba.
Nets ise başkanının "süperstar" açlığını dindirdi , tabii sadece bu yetmeyecek.Şimdi Hornets gibi bir PG'nin etrafına rol oyuncularını dizmeliler.Favors'un potansiyeline ulaşamayacağını düşünmüşler , aynı ben gibi .
NYK'nın iyi bir takas yaptığı söyleniyor , ancak ben katılmıyorum.İlk sebebi Billups'un NYK basketbol sistemine uymaması.Koşarak oynamayı pek sevmeyen bir isim CB#3.Kağıt üzerinde 3 adet süperstarı var ve tıpkı Heat gibi.Fakat bunların birbirini tamamlayabildiğini düşünmüyorum.Belki ellerindeki tek artı Billups-Melo uyumu olabilir.2. ve bence en önemli sebebi ise bench'lerinin boş kalması.Heat 3 süperstar topladı fakat bench'ine FA'dan iyi katkılar yaptı.NYK ise sırf bu takas için benchini boşalttı.Bu kadro onları Play-Off'lara kadar taşıyabilir ancak orada bench katkısının önemini unutmamak gerek.Yani benchlerinde bir Matt Barnes,Mike Bibby(Heat'a gideceğini tahmin ediyorum) , Jeff Green yok.Eğer Billups-Amar'e-Melo 3lüsünden biri yorulursa ipler kimin eline geçecek o belli değil.Fields o baskıyı kaldırabilecek mi .Uzun rotasyonuda başka soru , Turiaf-Amar'e 2'lisi ile Play-Off oynamak nasıl olur tahmin edemiyorum.Bence en büyük avantajları ise Fields'i takımda tutmalarıydı.

.
Alıntılı Yanıtla