1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yaptığımız gizlilik anlaşması yüzünden şu an tam olarak evet ya da hayır diyemiyorum ama şöyle söyleyebilirim ki çevirilerimiz devam ediyor ve şu an 2012'de Türkçe olmaması için bir engel yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Yaptığımız gizlilik anlaşması yüzünden şu an tam olarak evet ya da hayır diyemiyorum ama şöyle söyleyebilirim ki çevirilerimiz devam ediyor ve şu an 2012'de Türkçe olmaması için bir engel yok.
    Anlıyorum, kolay gelsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    ozet olarak evet demişsin aydın abi

gelse de gelmese de 90 lira bir oyuna vereceğimi zannetmiyorum sanki ama her türlü oynucaz işte farketmez

ingilizce de oynanıyo bir problem yok,yle ağır bir ingilizce yok oyunda

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    ozet olarak evet demişsin aydın abi

gelse de gelmese de 90 lira bir oyuna vereceğimi zannetmiyorum sanki ama her türlü oynucaz işte farketmez

ingilizce de oynanıyo bir problem yok,yle ağır bir ingilizce yok oyunda
    konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş fakat şöyle bir cevap vereyim kendimce

dediğin gibi oyunun ağır bir ingilizcesi yok fakat 2006'larda 2007'lerde oynadığım kadar zevk alamıyorum oyundan. Turksportal'ın çıkardığı türkçe yamalar müthiş gaza getiriyordu beni

Mesela; Patrick Vieira'yı taraftarlar havaalanında omuzlarda karşıladı. Taraftar adına açıklama yapan grup Teknik Direktörün vizyonunu övdü v.s. gibi replikler açıkçası beni oyuna daha çok bağlıyordu.

Şu an ben eski seriler kadar zevk alamıyorum. Belki yaşımız geçtiği içindir

Ama 2012 türkçe çıkarsa kesinlikle orijinal alacağım.

Mesaj Yetkileri