Kulüp yönetimi veteranlara geçerse ben herşeyin günlük gülistanlık olacağına inanmıyorum. İnan Kıraç, Ünal Aysal,Ali Dürüst veFaruk Süren gibi isimler Galatasaray'ı çok seviyor olsa da bence aralarına en azından 2-3 tane genç ve kaliteli isimler olmalı. Faruk süren belki Galatasaray'ın en başarılı yıllarında başındaydı fakat unutulmasınki sonrasında yaşadığımız maddi bunalımın en büyük sorumlusu da oydu. Yani her ne kadar biz sahanın içiyle ilgilensek de mali yapısı sağlam olmayan hiçbir takımın avrupada söz hakkı yok. Adnan Polat ve yönetimi ise sadece maddi yönüyle ilgilendi takımın. Borçları azalttı, Stad işini ve şirket birleşmesini falan sağladı. Siz bakmayın ara sezonda ve sezon başında harcanan paralara. Normalde bu kadar başarısızlık olmasa böyle paralar harcamayı falan düşünmüyordu Polat. sırf taraftarın ağzına bal çalmak için 20-30 milyon avro gözden çıkarıldı fakat o para da transfer berecisi kanıtlanmış (!) Adnan Sezginin ellerinde eridi ve takıma faydalı olarak bir tek Culio alınabildi. Takımın başına da efsanevi futbolculuğuna laf edemeyeceğimiz fakat antrenörlükte hala stajer diyebileceğimiz George Hagi getirilince zaten sonuç kaçınılmaz oldu. Sol beki Hakan Balta orta alanda,Sag bek Sabri orta alanda, Ön libero Cana savunma göbeğinde, Defansın sağı ya da ortasında oynamaya alışık Neill orta alanda, Forvet diye alınan Stancu Sol açıkta, Kasımpaşada sürekli orta alan veya forvet arkası oynayan Yekta kanatlarda oynatılınca zaten Hagi'nin antrenörlük kabiliyeti bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Hele hele İBB maçında maç 3-1 ike dalga geçer gibi 87. dakikada oyuna forvet sokması ya da Culio gibi çalışkan bir ismi oyundan alarak Kazım-Stancu ikilisini 90 dakika sahada tutması falan işin cabası.
Bundan sonra neler olur bilinmez ama , Kaliteli ve tecrübeli bir antrenör getirilmedikçe, hem maddi hem de sportif anlamda başarıyı yakalama gayretinde olan bir yönetim gelmedikçe , Sahada kazanmayı hedefleyen ve başarıya aç ama aynı zamanda da yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro oluşmadıkça biz daha çok çile çekeriz. Başarının yolu bu 3 koşulun 3ünün de yerine gelmesinde gizli bana kalırsa...

Alıntılı Yanıtla