Quote Originally Posted by Revolution View Post
[B] Sebep ciklet değilmiş 8 Mart 2011 17:04 | NTV Spor

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
Galatasaray'da kötü gidişe ilk yarının 8. Haftasında takımın başına getirilen Gheorghe Hagi de çare olamadı. Sarı-kırmızılı takımda en büyük sorun olarak Rumen teknik adamın oyuncularla iletişimde zayıf kalması gösteriliyor. Büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin de, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
HAGI-MISIMOVIC GERGİRLİĞİNİN NEDENİ CİKLET DEĞİL
Hagi'nin isminin sıkça gündeme geldiği Misimovic'in "ciklet" krizinin perde arkasında da farklı detaylar gizli. Bosna-Hersekli futbolcu, alınan bir yenilgi sonrasında takım otobüsünde sakız çiğnediği için değil, Hagi ile mevki konusunda anlaşmazlık yaşadığı için kadro dışı kaldı. Zira Misimovic, kendisini sol kanatta oynatmak isteyen Hagi'ye, "Daha önce o mevkide hiç oynamadım" diyerek isteksiz davrandı.
Rumen çalıştırıcı buna karşın Misimovic'i Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında sol kanatta oynattı. Trabzonspor karşılaşmasının devre arasındaysa yıldız oyuncuyu kötü oynadığı gerekçesiyle soyunma odasında sert dille eleştirdi. Bir sonraki hafta yedek kalan Misimovic, hafta arası antremanda Hagi'ye "Sol kanatta oynamayı bilmiyorum, oynamamı bekliyorsan bana öğretmen lazım" diyince bir anda kendini kadro dışında buldu.
teşekkürler cevap için

usta menager hagi den inciler: cana stoper,neilll ve sabri orta saha ama serkan k. sağ bek,kendi aldığı stancu yu bile solda oynatan hagi'nin misimoviç bilmiyorum ne yapim dediği için kadro dışı bırakması...

yani ilerde zapata forvet olursa ben kaleciyim derse baros kaleye çekilip ben forvetim bi dakka derse şutlanabilir demek bu

ama acaba şutlanması gereken başta kim?

artı birde anket sorusu:
terim 6 ismi bırakırım demiş ya
sizce kimler bunlar?

benim bulduklarım: (12 isimden 6sı )

aykut, ufuk, hakan b, çağlar ,servet, sabri, arda, aydın, kazım, m.sarp, emre ç, berkin a.(sonuncuyu fm e göre bakarsam)