Trabzonspor yönetimi direkt olarak taraftara oynamış. Gençlerbirliği - Fenerbahçe konusunda meseleden biraz bahsettik. Yalnız benim asıl kafamı kurcalayan Beşiktaş'ın açıklaması oldu. Acaba benim algılamamda mı bir sorun var, yoksa hakkaten Beşiktaş - Trabzonspor maçındaki hatalar Fenerbahçe'ye mi bağlanmış ? Maçtan sonra Mete Düren hakem gayet güzel yönetim sergiledi, gördüğünü çaldı diyordu, 2 günde ne değişti ? Kaldı ki Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın galip gelmesi Fenerbahçe'nin işine gelirdi. Simao'nun golü keşke iptal edilmeseydi de Beşiktaş galibiyeti almış olsaydı. O maçtaki hakem hatalarından Fenerbahçe'nin ne çıkarı var ?

Uzun lafın kısası biz yıllardır aynı senaryoyu izliyoruz. Çamur at, iftira at, attığın iftiralarla kamuoyu oluşturmaya çalış. Sonra da bu yaptığında başarılı olursan öteki sezonun son 10 haftasına kadar bu mevzuları açma. Çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırdığı akşam sen bu mevzuyu açarsan komik duruma düşersin, o yüzden en iyisi güzel bir zaman bekle. Kendin yarıştan koptun diye rakibine çamur atmak niye ? Tabi tutmazsa izi kalır mantığı.