Artest ve Van Gundy'den Ağlamaya Destek
![]()
Los Angeles Lakers'ın savunma ustası Ron Artest, ESPN'de katıldığı programda Miami Heat soyunma odasında olup bitenleri değerlendirdi. Artest yaptığı yorumda, “Ağlamak iyi bir şey. Ben de terapiye gittiğim zaman sürekli ağlıyorum ve içimi boşaltıyorum. Benim ağladığım ve terapistime sarıldığım çok olmuştur. Umarım soyunma odasında ağlayan kim veya kimlerse birileri onlara sarılmayı unutmadı. Sarılmakta ağlamak kadar önemli” dedi. Artest'in ne kadar ciddi olduğunu anlamakta zorluk çeken programın yorumcularından eski NBA All-Star Jerry Stackhouse'un da görüntülerdeki tepkileri görülmeye değer.
Bu arada Orlando Magic'in coachu Stan Van Gundy de soyunma odalarından oyuncuların önemli bir mağlubiyet sonrası ağlamalarının sanıldığından çok daha sıkça rastlanan bir şey olduğunu belirtirken, “Normal sezonda da olur. Ama esas play-off maçlarında sıkça rastlanan bir olay olmasa da, gene de hiç az sayılmayacak kadar bu tür şeylerin olduğunu söyleyebilirim. Benim oyuncularımın ağlamasına ben tepki göstermem. Bu onların yaptıkları işe önem verdiğini de gösteriyor. Ama spor programlarında 3 saate yakın süreleri bulan zamanlar için bunu tartışma konusu yapılmasına karşıyım. Başka konu mu kalmadı, Miami'li oyuncuların ağlamaları konuşuluyor” şeklinde konuştu.
Kaynak:basketbolseverler.com