1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Trabzonspor ve Besiktas patladi

Hybrid View

Nesil
    2006

21 yaşındayım daha hiç hak ederek şampiyon olan takım görmedim. Palavra...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursaspor oldu.
    Bu zihniyetten dert yanıyoruz işte; Sadece kendi şampiyonluğunu haklı gören zihniyet.

Nesil
    2006

Bursaspor oldu.
    Bende bunu dedim işte, ne Fenerbahçe ne Beşiktaş ne Galatasaray ne Trabzon dedin. Sadece kendi takımını söyledin. İşte buna en canlı örnek oldu. Teşekkürler.

Nesil
    2006

Çünkü ben bu ligde şahibesiz şampiyon olan Bursaspor haricinde bir takım,tanımıyorum bilmiyorum. İnanın birgun bir yerden bir patlak verse şaibe bu ligin backroundu allak bullak olur.

Kendi tuttugum takımla alakalı değil. Bursaspor bundan bir kaç sene önce neydi ki hep 5.6.lıklarda hatta lig düşmemek için oynayan bir kuluptü. Şamiyonluk yarışını geçen sene tatdı ve şampiyon oldu. Belirttiğin takımlar yıllardır zirveye oynayan ve yıllardır şaibelerle üstü örtük konuşulan takımlar. Karalama yapmıyorum yanlış anlayıp celallenmayin ama ben şu ligde canı gönülde şamiyon olan takımı Bursaspor olarak görüyorum. Herkeste bunu kendi tuttugu takım oalrak görür...
    Geçen yıl 34. hafta dakika 90+3e kadar lig şaibeli iken bir dakikada tertemiz oldu. Kusura bakmayın her takım hakkı ile şampiyon olmuştur; tek sorun Fenerbahçe ve diğerleri diye bir düzen olması.
    Last edited by Universal : 10.Mart.2011 at 21:37

Mesaj Yetkileri