1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Gullo's Update V3 (11.3 Resmi Yaması Üzerine)

Hybrid View

Quote Originally Posted by gkt1984 View Post
    teşekkurler..bnde ınmıyo hata verıyo srklı..farklı bı adresten paylasabılırmısın lınkı sorun değilse..
    Linki tarayıcıya kopyala-yapıştır yaparak indirebilirsiniz Direk tıklanınca neden hata verdiğini anlayamadım. Turksportal serverlarında olmadığı için sanırım. Adminler yardım edebilirse sevinirim...

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Linki tarayıcıya kopyala-yapıştır yaparak indirebilirsiniz Direk tıklanınca neden hata verdiğini anlayamadım. Turksportal serverlarında olmadığı için sanırım. Adminler yardım edebilirse sevinirim...
    kopyala yapıstır yaparak denedım ındırme baslamıyo sadece xml dosyasının ıcındekı yazılar gorunuyo o kadar..

Quote Originally Posted by gkt1984 View Post
    kopyala yapıstır yaparak denedım ındırme baslamıyo sadece xml dosyasının ıcındekı yazılar gorunuyo o kadar..
    .rar olarak yükledim tekrar...

hocam yaptıgın değişikliklerin listesini word dosyası olarak verebilmen mümkün mü? kndi database me eklemek istiyorumda..

Quote Originally Posted by burak mat View Post
    hocam yaptıgın değişikliklerin listesini word dosyası olarak verebilmen mümkün mü? kndi database me eklemek istiyorumda..
    Teker teker bilmiyorum , bir yerden bakılabiliyorsa söyle atayım. Dosyayı merge yapmayı dene senin DB ile belki hatasız çalışır. Önce bir yedeğini al ama...

Mesaj Yetkileri