1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Gullo's Update V3 (11.3 Resmi Yaması Üzerine)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hocam kaç saat harcadın bunu söylersen bi fikir sahibi olacam indirmek için beklemiyeceğim Turksportalın çalışmasını gördüğüm kadarıyla önemli eksiklikler giderilmiş,evra nın sözleşmesi falanda uzatılmıştı guardiolanın bunlar mevcut mu ? veya indiren bir arkadaş yorumda blunursa iyi olur

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hocam kaç saat harcadın bunu söylersen bi fikir sahibi olacam indirmek için beklemiyeceğim Turksportalın çalışmasını gördüğüm kadarıyla önemli eksiklikler giderilmiş,evra nın sözleşmesi falanda uzatılmıştı guardiolanın bunlar mevcut mu ? veya indiren bir arkadaş yorumda blunursa iyi olur
    SI forumlarına yazılan ne kadar eksik varsa yaptım diyebilirim. Perpetua'da buna benzer bir dosya çıkaracak büyük ihtimalle. Benim gibi sabırsız arkadaşlar olacağını düşündüm ve aslında kendim için editlediğim DB i paylaşayım dedim. Sözleşme yenilemelerini , başlıkta da belirttiğim gibi güncelledim...

Rusya'da transferler daha bitmedi. Bugün sondu sanırım. Boussoufa'yı da ekleyip dosyayı güncelleyeceğim...

Mesaj Yetkileri