Rezalet savunma 3 oldu Sarp etkisini aninda gösterdi![]()
Rezalet savunma 3 oldu Sarp etkisini aninda gösterdi![]()
Şu anda çok sinirliyim, yediğimiz golden değil ama. Uğur Uçar'ın yaptığı faulün ardından Arda yerde yatarken oh oh diyen ankaragücü taraftarına sinirliyim. Maç öncesi vefat eden Galatasaraylı için pankart açıyorlar, sonra yaptıklarına bak.
Hagi ettin takımın içine buneya...Bu kadar korkulmaz Ey hagi,Pinoyu neden çıkarıyon..
BAM sahada gol yiyeceğiz dedik yedik..
Bu skora sevinilir Hagi'nin yolu açık![]()
Hagi yaptigi oyuncu degisiklikleriyle maci verdi
Allah Allah olamaz ya Bu Sestak bize de böyle yapmıştı...
Pino yerine sarp girerken herkezin dediği şuydu 3-2 yeniliriz..
Çok büyük oyuncuydun ama çok küçük teknik direktörsün Hagi, yaptığın değişikliklerle bir çuval inciri berbat ettin.
I love you Hagi.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra bütün kazma adamları oyuna aldığın için.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra hücum yapmaya tenezzül etmediğin için.Seni seviyoruz çünkü fena savunma yapmayan bir savunma kurgusunu bozduğun için.
Zapata sen kaleci misin?Üstüne gelen topu çıkaramazsın,hafif hızla gelen topu kurtaramazsın.Amatör bir kaleci geçsin kaleye,yemin ediyorum bu golleri yemez.
Teşekkür ederim bizi bir maç sonunda daha çıldırtmayı başaran herkese.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ben böyle bi kaleci görmedim.Ne gelirse içeri alıyo yeter be böyle kaleci olmaz olsun![]()
Hiz üzülmüyorum hatta seviniyorum gidersin umarım Hagi.
Tebrikler Ankaragücü'ne
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hakem ve spikerler mutlu oldu en azından renktaşlarım, hata bizde dışarda bu kadar güzel hava varken, zaman bu kadar değerliyken oturmuş maç izliyoruz.
İyi oldu bence yenseydik Hagi gitmeyecekti hatta üstüne 2-3 yıllık sözleşme daha önerirlerdi...
Neredeyse her maç duran top golü yiyoruz.Ey Hagi;sorarlar sana kaç tane duran top golü attın bu sezon diye?Hiç mi duran top çalıştırmazsın takımına be adam?
Hagi yine gitmez.
GS'nin 1-0 yendiğini görünce sevinmiştim sonra baktığımda 2-1 yeniyordu demiştim derbi öncesi kovmazlar artık hagi'yi şimdi bakıyorum 3-2 yenilmiş olucak iş değil ama bence Hagi'ye Zaman verilmeli![]()
Ne kötü birgünya..Ordudan sonra Galatasaray..Hagi sabote ediyor takımı
Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?
Kaan abi sana ne dedim ben Barış girerken![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tebrikler Galatasaray, Tebrikler Hagi...
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Şu Zapata'yı 'Release On a Free' yapsalar alan olur mu bilmiyorum. Nasıl böyle bir kaleci aldırdı Hagi anlamıyorum.
Hakan balta futbolu birakmali bu rezalet performansina ragmen hala oynatiliyorsa bunun altinda bi is var. Insua neden hala yedek? Balta'dan milyon kat daha iyi oynar en kötü haliyle. Hagi büyük ihtimalle istifa edecek ya da sezon sonu birakacak böyle bi aciklama bekliyorum.
hagi biraksa ne olcak çokmu şey değişcek futbolcuların bişey yapması lazım haginin değil
Biz yıllarca sevgiye önem verdik. Tamam sevgi, saygı, vefa çok güzel şeyler ama bunlar işin içine karışınca bu sonuçların olması normaldir.
Yıllarca birçok oyuncuya tahammül etmek zorunda kaldık. Neymiş Galatasaray'ı seviyormuş, neymiş bizim çocuğumuzmuş, neymiş yüreğini sahaya koyuyormuş. Futbol bunlarla oynanmıyor. Yetenekli olacaksın. Bunlarda destekleyici unsurlardır. Hagi çok iyi Galatasaray'lıdır. Katkıları ortadadır. Bugünde Galatasaray'ın zor zamanı dememiş sevgisiyle takımın başına gelmiştir. İsteyerek, başarılı olacağını düşünerek çalışıyor ama yetenek olacak. Teknik direktörlük yeteneği Hagi'de malesef yoktur.
Takımı aldığı günle bugün arasında hiçbir fark bulunmuyor. Takım ligden kopabilir ama gelecek vaadettiğini düşünen var mı? Hagi uzun süreli imza attım diyor, zaman diyor, bu takımı bu hale ben getirmedim diyor. Hepsinde haklı ama hatrı sayılır bir süre geçti. Bazı oyuncuları sildi bazılarını getirdi. Ama hiç kazandığı oyuncu var mı? Trabzonspor'lu Burak gibi. Sildiği oyuncuları denedi mi veya doğru kullandı mı? Silmeyip bağrına bastığı oyuncularda bir ışık görüyormusunuz? Getirdiği oyuncuların eldekilerden farkı nedir? Hala Hagi Hagi diyenlere inanamıyorum.
Her zaman söylüyorum. Takım kötü olur, hoca iyidir. Hoca kötü olur, yönetim iyidir. Bu sayede kötü gidişatın altından kısa süre kalkarsın. Galatasaray A'sından Z'sine kötü olduğu için bu durumdadır. Yöneticiler gitmedikçe başarı beklemek yanlıştır. Bu yönetim kaldıkça kim gelirse gelsin zor. Baş neyse ayaklar odur.
Gs yendi die 85 te kapattım sahadan'ı sonra number one fm dinliodum 3-2 bitti dio oha nasıl oldu dedim.Tebrikler sestak
BAM üçlüsü tamamlandığında 3-2 biter dedim.Ayhan çıkarken formayı öpsun.Balta peket paket sigara içsin.Servet protestolara gülsün.Arda gezsin tozsun.Hagi Stancu yu alsın.Stancu öyle kötü bir hal aldı ki çok umutlu olduğum oyuncuyu tanıyamıyorum.Yılın kazığını yedik resmen.Neyse hiç üzülmedim.Hagi'ye bu maç yol verilmeli artık.