Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

14 63.64%
  • Galatasaray kazanır

5 22.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 128 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [25. Hafta]

Rezalet savunma 3 oldu Sarp etkisini aninda gösterdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu anda çok sinirliyim, yediğimiz golden değil ama. Uğur Uçar'ın yaptığı faulün ardından Arda yerde yatarken oh oh diyen ankaragücü taraftarına sinirliyim. Maç öncesi vefat eden Galatasaraylı için pankart açıyorlar, sonra yaptıklarına bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hagi ettin takımın içine buneya...Bu kadar korkulmaz Ey hagi,Pinoyu neden çıkarıyon..
    BAM sahada gol yiyeceğiz dedik yedik..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu skora sevinilir Hagi'nin yolu açık

Hagi yaptigi oyuncu degisiklikleriyle maci verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah Allah olamaz ya Bu Sestak bize de böyle yapmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Pino yerine sarp girerken herkezin dediği şuydu 3-2 yeniliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok büyük oyuncuydun ama çok küçük teknik direktörsün Hagi, yaptığın değişikliklerle bir çuval inciri berbat ettin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

I love you Hagi.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra bütün kazma adamları oyuna aldığın için.Seni seviyoruz çünkü 2-1 den sonra hücum yapmaya tenezzül etmediğin için.Seni seviyoruz çünkü fena savunma yapmayan bir savunma kurgusunu bozduğun için.

Zapata sen kaleci misin?Üstüne gelen topu çıkaramazsın,hafif hızla gelen topu kurtaramazsın.Amatör bir kaleci geçsin kaleye,yemin ediyorum bu golleri yemez.

Teşekkür ederim bizi bir maç sonunda daha çıldırtmayı başaran herkese.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben böyle bi kaleci görmedim.Ne gelirse içeri alıyo yeter be böyle kaleci olmaz olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiz üzülmüyorum hatta seviniyorum gidersin umarım Hagi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Tebrikler Ankaragücü'ne
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem ve spikerler mutlu oldu en azından renktaşlarım, hata bizde dışarda bu kadar güzel hava varken, zaman bu kadar değerliyken oturmuş maç izliyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi oldu bence yenseydik Hagi gitmeyecekti hatta üstüne 2-3 yıllık sözleşme daha önerirlerdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Neredeyse her maç duran top golü yiyoruz.Ey Hagi;sorarlar sana kaç tane duran top golü attın bu sezon diye?Hiç mi duran top çalıştırmazsın takımına be adam?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi yine gitmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS'nin 1-0 yendiğini görünce sevinmiştim sonra baktığımda 2-1 yeniyordu demiştim derbi öncesi kovmazlar artık hagi'yi şimdi bakıyorum 3-2 yenilmiş olucak iş değil ama bence Hagi'ye Zaman verilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ne kötü birgünya..Ordudan sonra Galatasaray..Hagi sabote ediyor takımı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İyi oldu bence yenseydik Hagi gitmeyecekti hatta üstüne 2-3 yıllık sözleşme daha önerirlerdi...
    Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaan abi sana ne dedim ben Barış girerken
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Tebrikler Galatasaray, Tebrikler Hagi...

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şu Zapata'yı 'Release On a Free' yapsalar alan olur mu bilmiyorum. Nasıl böyle bir kaleci aldırdı Hagi anlamıyorum.

Hakan balta futbolu birakmali bu rezalet performansina ragmen hala oynatiliyorsa bunun altinda bi is var. Insua neden hala yedek? Balta'dan milyon kat daha iyi oynar en kötü haliyle. Hagi büyük ihtimalle istifa edecek ya da sezon sonu birakacak böyle bi aciklama bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Abi,tamam Hagi gitsin de,yönetim ne olacak?Adnan Polat hala pişkin pişkin istifayı düşünmüyorum diyor.2-3 hafta sonra takım 14.sıraya düşecek.İstatistikler o kadar içler açısı ki,Buca'nın,Kasımpaşa'nın istatistikleri bizden iyidir.Ne zaman bırakacak Adnan Polat başkanlığı?
    Hepsine gelecek sıra Yunus sırayla önce Hagi sonra Polat ve adamları...

@Özgür : Sen bi daha konuşma ve ya Fenerbahçe maçında olumlu konuş

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Umarim Adnan Polat yönetimi mali kongrede ibra edilmez ve tarihe gecerler zaten istedikleri tarihe gecmekti bunu basarirlar

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hagi biraksa ne olcak çokmu şey değişcek futbolcuların bişey yapması lazım haginin değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hakan balta futbolu birakmali bu rezalet performansina ragmen hala oynatiliyorsa bunun altinda bi is var. Insua neden hala yedek? Balta'dan milyon kat daha iyi oynar en kötü haliyle. Hagi büyük ihtimalle istifa edecek ya da sezon sonu birakacak böyle bi aciklama bekliyorum.
    Aynen,bunu da söyleyecektim unuttum.Fark ettiniz mi,kornerde zıplamıyor bile Balta ki Sestak golü atabilsin diye.Bu sene Balta'nın bu şekilde yaptığı hatalar yüzünden yediğimiz kaçıncı gol?3,5,10?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biz yıllarca sevgiye önem verdik. Tamam sevgi, saygı, vefa çok güzel şeyler ama bunlar işin içine karışınca bu sonuçların olması normaldir.

Yıllarca birçok oyuncuya tahammül etmek zorunda kaldık. Neymiş Galatasaray'ı seviyormuş, neymiş bizim çocuğumuzmuş, neymiş yüreğini sahaya koyuyormuş. Futbol bunlarla oynanmıyor. Yetenekli olacaksın. Bunlarda destekleyici unsurlardır. Hagi çok iyi Galatasaray'lıdır. Katkıları ortadadır. Bugünde Galatasaray'ın zor zamanı dememiş sevgisiyle takımın başına gelmiştir. İsteyerek, başarılı olacağını düşünerek çalışıyor ama yetenek olacak. Teknik direktörlük yeteneği Hagi'de malesef yoktur.

Takımı aldığı günle bugün arasında hiçbir fark bulunmuyor. Takım ligden kopabilir ama gelecek vaadettiğini düşünen var mı? Hagi uzun süreli imza attım diyor, zaman diyor, bu takımı bu hale ben getirmedim diyor. Hepsinde haklı ama hatrı sayılır bir süre geçti. Bazı oyuncuları sildi bazılarını getirdi. Ama hiç kazandığı oyuncu var mı? Trabzonspor'lu Burak gibi. Sildiği oyuncuları denedi mi veya doğru kullandı mı? Silmeyip bağrına bastığı oyuncularda bir ışık görüyormusunuz? Getirdiği oyuncuların eldekilerden farkı nedir? Hala Hagi Hagi diyenlere inanamıyorum.

Her zaman söylüyorum. Takım kötü olur, hoca iyidir. Hoca kötü olur, yönetim iyidir. Bu sayede kötü gidişatın altından kısa süre kalkarsın. Galatasaray A'sından Z'sine kötü olduğu için bu durumdadır. Yöneticiler gitmedikçe başarı beklemek yanlıştır. Bu yönetim kaldıkça kim gelirse gelsin zor. Baş neyse ayaklar odur.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gs yendi die 85 te kapattım sahadan'ı sonra number one fm dinliodum 3-2 bitti dio oha nasıl oldu dedim.Tebrikler sestak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BAM üçlüsü tamamlandığında 3-2 biter dedim.Ayhan çıkarken formayı öpsun.Balta peket paket sigara içsin.Servet protestolara gülsün.Arda gezsin tozsun.Hagi Stancu yu alsın.Stancu öyle kötü bir hal aldı ki çok umutlu olduğum oyuncuyu tanıyamıyorum.Yılın kazığını yedik resmen.Neyse hiç üzülmedim.Hagi'ye bu maç yol verilmeli artık.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri