enteresan bir maç. Acaba fark yesek Hagi ve yönetim gider mi diye düşünüyorum ama ilk devredeki maç aklıma geliyor. o maçtan önce de buna benzer bir hava vardı. GS çok kötüydü.Fakat deplasmanda olmamıza ragmen bariz üstün oynadık ve galibiyeti kaçıran biz olduk. Ben açıkcası bu maçın da böyle geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarı hiç boşa fark atarız falan diye iç geçirmesin, yoksa hevesleri kursaklarında kalabilir. Bu tür maçlarda fark olmuyor pek. Kötü durumda olan takım var gücüyle mücadele ederek işi onur ,şeref,haysiyete döküyorBenim tek istediğim zevkli bir 90 dakika ve olabildiğince az olay... kavgasız gürültüsüz, futbol dolu bir akşam geçer inşallah. Sonra da yönetim , hagi ve sarı-kırmızı formayı hak etmeyen oyuncular takımdan ayrılırsa çok mutlu oluruz.

Benim tek istediğim zevkli bir 90 dakika ve olabildiğince az olay... kavgasız gürültüsüz, futbol dolu bir akşam geçer inşallah. Sonra da yönetim , hagi ve sarı-kırmızı formayı hak etmeyen oyuncular takımdan ayrılırsa çok mutlu oluruz.