Senelerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç maçtan bahsetmek istiyorum ..

Türkiye Kupası maçı Galatasaray o seneki en kötü kadroyla Mabedimize gelecekdi hatta yabancıları bile yokdu ilk 11'de.Fenerbahçe mutlak favori 6-0'ın üstüne çıkılar muhabbetleri her yerde dönüyordu.Maç bir başladı Galatasaray da Fenerbahçe de çok da iyi top oynamamasına rağmen maçtan 0-0 lık eşitlik çıktı.

Yine bu sezonun ilk yarısı Galatasaray'ın durumu vahim Fenerbahçe yıldızları ve 55 bin seyircisi ile maçın favorisi internette reel de hatta bizim forumda bile herkes 7-8 diyor maça besteler falanlar filanlar maç bir başlıyor Galatasaray bu sezonki en iyi topunu oynayarak 1 puan alıyor ve 10 yıllık mağlubiyet serisine son veriyor.

Gelelim bu maça.Ligde hiçbir iddası olmayan Galatasaray , Şampiyonluk yolunda Trabzonspor ile çekişen Fenerbahçe.Kadro kalitesi olarak uzakdan yakından Fenerbahçe'ye bu sezon için ulaşamayacak Galatasaray , Kadro kalitesini derbi maçlarda pek de yansıtamayan bir Fenerbahçe..

Gerçekten garip bir maç olacak.İşin açıkçası şu ki ben bu maçtan çekiniyorum. ' Çekiniyorum neden ? Çünkü yeni stadlarında ambians ses gürültü olarak stadın getirmiş olduğu olan bir artı var Galatasaray takımının arkasında futbolcuları belki bu sene çok çok kötü.Elle tutulur Pino Culio Stancu dan başka oyuncuları yok ama işte adı derbi ya o zaman işler farklılaşıyor.

Umarım çekingenliğim boşa çıkar ve güzel bir oyunla 3 puanı alırız ve rekorumuzu yenileriz.