Quote Originally Posted by mikael23 View Post
Evet bende bu saçmalıktan bahsediyorum.Bakın fabregası nasıl aldım editörden hile yapılmış diyen arkadaşlara gelsin bu resimler.

tarih 31 temmuz 2017 kasada 79 milyon transfer bütçesi var.

Cesc Fabregası transfer edeceğiz profiline dikkatli bakın editörden 2017 yılı için fenerbahçeye kaltılması için bi ibare yapılmışmı?

İlk olarar 79 milyonluk bir teklif yapıyorum.değeri ise 42 milyon
Teklif redediliyor
yeni bir teklif götürüyorum 79 peşin, 30 48 ay vade

arsenal fabregas için ne kadar istediğini belirtiyor
207 peşin,31.5 48 ay

bende 79 peşin, 80 48 ay teklif ediyorum
teklifi kabul edildi kontrat faslına geliyoruz
fabregas efendi 14.75 de diretiyor
Team of the year bonusunu 3.8 milyon yapıyoruzve 11.5 a sulf oluyoruz

transfer ertelensinmi diyor
adjust budgete tıklıyorum.Fabregas fenerde!!!

editörden alınmadı ne yazıkki

Resimdede finans grafiğine bakarsanız tüm oyuncuları bu şekilde transfer ettiğimi anlarsınız 2012 yılından bu yanaki dalgalanmalara bakınız.

ben böyle saçmalığı fm 2005 de yaşamadım.kulüpte yetiştirdiğim oyuncularıda fm 2011 de hiçbir zaman değerinin fazlasına satamadım.
öncelikle şunları diyeceğim:
1-büyük yazmana gerek yok.
2-çok yer kaplamasın diye mesajda düzenleme yaparak yanıtlıyorum.(resimleri sildim örneğin)
3-sana editörden hile ile mi aldın demedim,editörden ben takım ürettiğim halde alamadım sen nasıl aldın dedim,200milyon fener in parası yoktur dedim çünkü bende bile yok.

ben 100 milyon yaptım ve sendeki gibi almam,alamam nedeni benim fm 2010 da bende
70 milyon var iken en az isteyen 96 milyon istiyor

örnek 1: oyuncu fabregas; 96 milyon isteniyor 185 ca 186 pa sı var,mc

a) 177 ca 178 pa amlc/fc (benim ürettiğim adam) + riberry amrlc 172 185(181 tutturması)
+ 177 ca 178 pa forvet(bu da benden) yani 3 adam öneriyorum reddediyor.

b)dediğin gibi 30-40 milyon değeri olan adama 200 milyonda kusura bakma ben vermem,klübü ben ürettim kendi ürettiğim klübü zarara sokmam.

c)peşin 96'm da yok.yani olmuyor.

örnek 2: oyuncunun adı r.carlos-dl(benim ürettiğim r.carlos-rakip takımıma koymuştum onlar da intere 40 yada hadi de 60 milyona mı ne sattı yani sadece kendi takımıma oyuncu eklemedim ligdeki en büyük rakibime de ekledim ama onlar 1 st yi bana diğer iyileri de 40 yada maksimum 60 a falan satmayı tercih ettiler menageri de 197 ca 199 pa onların ama ligde orta sıradalar)

mevki: d/wbl ca:182 pa:185
satış bedeli:100,9 m

öneriler:
a)üstteki a şıkkına ilaveten 60 milyon 50 gol atma primi(dl ya; atamaz hesabı) veriyorum reddediyorlar.

b)klübün 100 m parası da yok.dediğin gibi 100 milyon istenen adama ben 70 + 130 48 ay falan da yapmam,yapamam(açıkladım yukarda)

c) istenen 100 milyon peşin de yok.yani o da olmuyor sonuçta.

tek seçenek klübün istediğini vermek,bende istenen varsa PEŞİN alıyorum,yoksa olmuyor.
(gene de oyunda bi denicem şu 48 ayı nasıl olacak bilmiyorum hiç yapmadım dediğim gibi varsa para,peşin alırım yoksa almam ben.)

sana da tavsiyem genie scout varsa ona bak,klüp sen istiyorsun diye fiyat arttırmış,ben olsam hiç almam;alacak isen dediğim gibi genie ye bak;orada olabilir rakam verilir öyle 200 de değildir bu rakam;yani sen fazla vermiş klübü zarara uğratmışın,ben kendi takımıma bun yapmam,yok orda da aynı rakam ise o rakamı gene vermem;bi olabilirliği vardır ve takıma katkısını da düşünürüm ben.yok yedek kalacaksa da artı dediğim gibi borca sokmam ben klübümü,sen sokarsın o başka.

ne yazık ki editörden almamana çok üzüldüm.

son cümlene de katılıyorum;onlar satmaya kalkınca 100-200 biz satınca 20 ise maksimum 40 veriyorlar(fm 2010 benimkisi) ondan sonra da biz burada onlar yüzünden birbirimize düşüyoruz.

umarım kırıcı olmamışımdır.

hadi iyi oyunlar...

Quote Originally Posted by mikael23 View Post
Şuan bende versiyon 11.2 yüklü birkaç sorum olacak sizlere.

Fm 2005 deki hata hala devam ediyor Fm 2011 dede alman milli takımında gerçek oyuncular yok.Acaba oyunun yapımcısı alman düşmanımı?

Satılığa çıkardığım bir oyuncuya gelen teklifler son aşama şeklinde geliyo hiçbir şekilde oynama yapamıyorum.Fiyatı artıramıyorum.Ama tam tersine benim alacak olduğum oyuncunun teklifi üzerinde oynamalar yapabiliyorum.

18-25 yaş arası türk futbolculara teklif ediyorum geneli yurt dışında oynuyor fiyatları 3-5 milyon arası kulübü kabul ediyor oyuncu gelmiyor.
1.almanlar için en son yaptığın update deki lnc/all fake dosyasındaki 1 leri 0 yap,isim olarak ta tabii ki ""Oliver Kahn"

2.reddedilemez seçilmiştir.yani onlar teklifte 1 oynuyor sonra ya reddicen yada kabul edicen ama sen istediğin gibi düzenleyebiliyorsun,eğer direk onlar gibi yapmak istersen en altta bi şık vardı onu "reddedilemez" gibi bi şıktı onu seç teklif ederken tabi o zaman direk reddedebilirler;o da başka.

3.oyuncu gelmek istemiyordur,hırslıdır avrupa da oynamak istiyordur,rakip takım olduğundan sevmiyordur yada eski takımıysa geri dönmek istemiyordur(özellikle de staff larda)

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Alman Milli Takımının Football Managerde Lisansı Yok. Ama Oyunun Fake Dosyasını Bulup Silerseniz Alman Milli Takımıda Gerçek Oyunculardan Oluşur
yada dediğim gibi 1 ler 0 olursa;ben sildiğim zaman oyundan atmıştı bende silmek yerine 1 leri 0 yaptım.

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
transferler gercek olabılır cunku butce -105 mılyon dolar hep taksıtle gıdılmıs olabılır fakat 2016 4 tane samp. ligi save yapmadan kazanılması ımkansız hele kı o defansla... sureklı butun kuparlar kazanıdıgı ıcın messıde gelmıstır dogal olarak
çaktırma biz de yaptık fm 2006 da üst üste 6-7 şamp.ligi almıştık ama oyunculardan bazısı "daha iyi takıma gitmek" istiyorlardı. bre daha büyüğü mü var diye kızıyordum bende.