Arda da kendisi için en önemli yıllarda tarihin en kötü Galatasaray'ında forma giydi. Şanssızlık.
Arda da kendisi için en önemli yıllarda tarihin en kötü Galatasaray'ında forma giydi. Şanssızlık.
Nasıl, neye göre yapılmış bir yorum olduğunu anlamadım vallahi ne yalan söyleyeyim. Maçı izlememiş olduğun kesin bir tek onu anladım
Stancu, Culio, Yekta, Cana. Bunlardan herbirşey olur, işlerini en iyi şekilde yapmak için uğraşan gerçek fubolcular. Aldıkları parayı sonuna kadar hakeden nadir oyunculardan. Bu bir.
2.'si Arda ve Baros'un kafaca Galatasaray'ı bitirdiğini nerenden uydurdun onu da anlamadım. Birisi hırsından kırmızı gördü maç bitimi, birisi oyuna girdikten sonra, uzun süreli bir sakatlık atlatmış olmasına rağmen vargücüyle mücadele etti. bu 2.
Bekle ve gör taktiği dediğin nedir onu da anlamadımBirisi duran top iki kafa golü, ikisinde de Alex var. Bekle ve gör derken Alex'i kastettiysen tamam
![]()
Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi![]()
Böyle bir maçı böyle bir atmosferde kazandık. Şöyle bi gerçek varki hakederek kazandığımızı düşünmüyorum. Galatasaray mevcut durumuna kıyasla bizden çok çok iyi oynadı bence. Haginin yaptıkları ekmeğimize yağ sürdü. İyi oynamadık ama kazandık. Şükürler olsun adım adım şampiyonluğa.
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.
İnan Hagi'yi şu maça kadar en ağır eleştirenlerden biri de bendim yakın çevremdekiler bilir. 'Oyuncuyken iyiydin de senden teknik direktör olmaz Hagi bırak teknik direktörlüğü' diyen bendim. Ancak bugün Hagi'yi gerçekten iyi buldum ben. Zapata seçimini kadrolar acıklandığında eleştirsemde maç sırasında doğru bir seçim oldugunu gördüm. Pino - Kewell konusu gerçekten de tartışılabilir ama bu Hagi'yi yüzde yüz suçlu yapmaz. Kewell neden koşmadı ki ? Kewell'da 45 dk yı rahat rahat çıkartacak bir dayanıklılığı olan futbolcu. Ancak kılını bile kıpırdatmadı 2 hücum hariç. Frikikten yenen golde savunmanın tamamı hatalı. Adamları değil de topu takip ettikler için sanırım 2-3 Fenerbahçe'li oyuncu boş kalmıştı. Alex'in muhteşem ortasını da yadırgamamak gerek. 2.golde de hızlı bir hücum oldu. İlk golün yarattığ demoralizasyonunda etkisiyle Fenerbahçe'li oyuncular oynadı, Galatasaray'lılar seyretti. 3 kişinin arasından yükselip inanılmaz bir gol atan Alex'i tebrik etmek lazım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Açıkçası bu maçtan çok çekiniyordum.Zaten ilk mesajımdada bunu belirttim.Fakat bu kadar kötü oynayacağımızı ilk yarı da beklemiyordum.Özer'e maçta söve söve baya bir günah işledim.2.yarı tek bi isteğim vardı Stoch veya Dia'nın oyuna girmesiydi.Nitekim oyuna Stoch girdi maç başından sonuna kadar Stoch veya Dia oyunda olsa bu maç hiç de Galatasaraylıların övüneceği bir maç olmazdı fikrimce.
Fenerbahçe'ye duran topdan önlem alamayan takım kolay kolay maç kazanamaz !
Gelelim rekora ; O stadda Beşiktaş taraftarı olsa o desibel tahminimce 200'ü falan bulabilirMaçın bazı kesimlerinde duşa kabin sistemiyle önümüzü kapatsalar bile bizim sesimiz yankılandı
Benim maçı izlediğim mekanda 1.gol ve 2.gol den sonra bir ara herkes etrafımda toplandı Allah aikına marş söyle , Allah aşkına bağırttır bizi diye yakardılar
Bende kendi çapımda bir rekor kırdım kanımca.Ama Rekordan çok Galatasaray'ın kendi sahasında ki ilk yenilgisini taddırarak tarihe geçmemiz sevindirici oldu.
Tebrikler Fenerbahçe'm..
Fener gol gol gol
Şampiyonluk geliyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bende yanımda rakı şişesi getirsem stada sokabilirsem atarım o kadar önemli iş başarmışım koca şişeyi stada sokmuşum tabi atıcam.
Daha önce Beşiktaş'ın Liverpool maçında 132 desibellik bir rekor kırdığı basında yer almıştı. Ancak söz konusu ölçüm Guinness Dünya Rekorları yetkilileri tarafından yapılmadığı için resmiyet taşımıyor.
Desibel konusu ile ilgili.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.
heralde hergün guinness okuyosun o zaman bişey diyememdediğim gibi sizinki planlı bizimki doğaçlama
neyse konu dan sapıyoruz ben bi BJK lı olarak decibel tartışmasından önce takımımın durumuna bakıyorum şuan için decibel filan hikaye bana göre sanada takımının durumuna bakmanı dostane bi şekide tavsiye ederim .
eto'o bitmiş.
İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.
Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum
Uploaded with ImageShack.us
131 Desibellik rekor kırılmış,hiç bir şey duyulmuyor.Hakemin bir düdüğünü kesinlikle duymadı Baros.Bu kadar da yapmayın be abi
75 dakika oyuna hükmettiğimiz,Fenerbahçe'ye bir tane pozisyon vermediğimiz maçı mağlup tamamladık.Zaten biz üç fark atsak bile o maç dönecek.Her dönen top Fenerbahçe'de kalıyor kısacası tüm derbilerde top bizi sevmiyor.Yine bir Alex farkıyla Fenerbahçe puan çıkarabildi.Alex gibi bir futbolcumuz olsa bu maç farka bile giderdi.
Konuya attığım ilk mesajdaki dediğim gibi.Tebrikler Fenerbahçe.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
fenerbahçe resmi site sorumluları kimse, seviyeleri oldukça düşükmüş.
kısacası alexbahçehelal olsun diyorum aykut kocamana veya aziz yıldırıma değil canını başına katan fenerbahçe oyuncularına
![]()
eto'o bitmiş.
Sezon başını hatırladım, Selçuk-Cristian yan yana oynadığında orta sahanın ne kadar etkisiz olduğunu görmüştük. Emre'nin yokluğu etkileyecek diye boşuna söylemiyordu herkes. Selçuk'un hafif sakatlığının olması sebebiyle, sanırım güvenemedi Selçuk-Mehmet orta sahasına, çünkü Selçuk sakatlandığında Cristian'ın girmesi için 1 yabancının da sahadan çıkması gerekirdi, bu nedenle de Stoch yedekte kaldı.
Devre arası Semih'in girmesi, ileride yaptığı pres ki Niang bugün formsuzdu, top tutamadı, top süremedi, oyunu Galatasaray sahasına yıkma çabası, gol gelene kadar pek etkili olmadı. Fenerbahçe gol bulsa 2'yi de rahat atar düşüncesindeydi eminim çok kişi ama ilk gol gelmiyordu bir türlü. Neill sağ olsun, Fenerbahçe için yapılacak en hayırlı işi yaptı, en etkili silahı duran top olan Fenerbahçe'ye duran top kazandırdı. Gelen golden sonra pozisyonlar da arttı, Galatasaray zaten oyundan düşünce, Fenerbahçe pas yapmaya da başladı, 2. gol de bol pasın ardından Alex'in fırsatçılığı ile geldi.
Eğrisi doğrusunu buldu, sakatların olması hayırlı sonuçlar doğurdu, galibiyet serisi 10 maça çıktı. Derbi galibiyeti de önemli ama 10 maçtır kazanıyor olmak daha da önemli. Başarıda payı olan başta Alex olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aykut Kocaman'ın da yaptığı açıklamalara bakınca çoğu şeyden ders aldığını görüyorum ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar teknik direktörü olarak kalmasını diliyorum.
Ve bir başkası. Hatırlarsınız Galatasaray - Eskişehirspor maçında Batuhan adlı bir kardeşimizin başına bir şişe isabet etmişti. Ve bizler o şişenin bizim tribünden atılmadığını günlerce anlatmaya çalıştık. Zaten deplasman tribününde şişeli içeceklerin satılmadığınıda belirtmiştik ve o şişenin Galatasaray taraftarına ait localardan atıldığını iddia etmiştik. Çünkü şişeli içki satımı birtek localarda yapılıyor. Sanırım o şişenin nerden atıldığını bugün öğrenmiş olduk...
Galatasaray daha iyi oynamış özetten izlediğim kadarıyla ama Fenerbahçe'de derbi oynamış futbolcu daha çok olduğundan tecrübe farkı ile kazanmış Fenerbahçe...
I'm back...
Kazım'ın yaptığı hareket sırasında ve maçtan sonra Aykut Kocaman hiç duruşunu bozmadı hatta kaale bile almadı. Zira Kazım aynı şeyi bir Mourinho'ya falan yapsa Mourinho koşup 2. golden sonra hareket falan çekerdi herhalde.
Bu arada Baros'un hakeme fırlattığı forma Fenerbahçe formasımıydı?
Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, derbinin ardından taraftarı şok edecek bir konuda anlaştılar. Sarı lacivertli taraftarların stada gelirken otobüslerin camını kırmasından dolayı üzgün olan Aziz Yıldırım'a Adnan Polat, deplasmana taraftar götürmeme konusunda bir teklif yaptı ve ikili bu konuda fikir birliğine vardı.
Ligtv
adam öldürmeye teşebbüş.
Zaman MEKÂN farketmez, Fenerbahçe AFFETMEZ!![]()