Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 57. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bu muhteşem geri dönüş şampiyonluğun anahtarıdır.Başta Aykut Kocaman ve futbolcular olmak üzere emeği geçen kim varsa hepsine teşekkürler.
Maça başlarken Özer konusunda endişelerimi dile getirmiştim ama beni şaşırtan Andre Santos oldu.Kazım'a kaptırdığı topun peşinden gitmeyip öyle seyretmesi beni çıldırttı.İlk yarıda gerçekten çok kötüydü.
Galatasaray ilk yarı gerçekten çok iyi mücadele etti.Fenerbahçe'nin son haftalardaki en büyük artısı olan hücum presi bu maçta hiç göremedik.Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe için ne kadar önemli bir futbolcu olduğu da bu maçta ortaya çıktı.Yaz transfer döneminde mutlaka Emre'ye bir alternatif bulmalıyız.
2.yarı Aykut Kocaman'ın akıllı,Hagi'nin yanlış hamleleri maça direkt olarak etki etti.Alex'in maç sonu açıklamasında Aykut Kocaman'ın devre arasında soyunma odasındaki sakinliği ve soğukkanlılığı bizi maça döndürdü demesi galibiyetin şifresini de veriyordu aslında.Stoch belki ilk 11'de başlayabilirdi ama bu şekilde de oyuna girmesi doğru oldu.Hagi'nin de oyuncu tercihlerini yanlış buldum.Kewell sahada hiçbirşey yapamadı.Arda da çok kötüydü.Mecali kalmamış oynamaya,bitirmiş kafasında Galatasaray'ı.Kadıköy'deki maçın en iyilerinden Pino'yu oyuna alsa daha farklı olabilirdi belki.
Alex hakkında ayrı konuşmak istiyorum.Yaşayan efsane.Bundan yıllar sonra torunlarıma Alex'i anlatırken çok gurur duyacağım,onun futbolunu izlemeye şahit olduğum için.Büyük futbolcu olmak kolay değildir.Bugün Alex'in sadece büyük bir futbolcu olduğuna değil,ne kadar örnek ve profesyonel bir insan olduğuna şahit oldum.Onu sahada seyrederken gerçekten çok büyük keyif alıyorum.
Kazım'ın gol sevinci ve atılan rakı şişesi Galatasaray camiasına yakışmayan 2 büyük ayıptır.Bu rakı şişeşi Kadıköy'de atılsa şimdi yer yerinden oynamıştı.
Bu galibiyet Aykut Hoca'nın da dediği gibi yelkenlerimizi rüzgarla doldurdu.Şimdi önümüzde çok daha zorlu bir maç var.Bursaspor maçı çok daha zorlu geçecek.Eğer o maçı da kazanırsak önümüz çok daha açık olacak.
Mesaj Yetkileri