Hakedene hakkını vermek lazım. Galip geldiğinde de mağlup olduğunda da iyi yönetim - kötü yönetim ayrımı yapmak zor değil. Ama bazı şeylere şartlanınca hakem nasıl maç yönetirse yönetsin o bazı şeyler değişmiyor, değiştirilmek istenmiyor.

Quote Originally Posted by nannar View Post
dünkü maçta hekemin hatalarını göremeyenler zaten maç izlemeyi bıraksınlar Telegolde Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi iki isim (ki bu adamlar aktifken Avrupada defalarca maç yönetmiş Türk futbol tarihinin en iyi hakemleri arasındadır) Baros'un pozisyonuna net gol diyorsa ve siz hala hakem haklıydı diyorsanız diyecek laf yok

Biz mağlubiytin faturasını hakeme çıkarmadık. Hakem kötüydü demek ayrı, hakem yüzünden yenildik ayrı... Yenilginin mimarı başta George Hagi'dir. Kötü yönetimiyle Fırat Aydınus'un da payı mutlaka vardır. . Ama sadece hakem yüzünden yenildik diyen yok. Zaten hiçbir Galatasaray'lı böyle birşey de demez. Diyorsa da haksızdır.
Programı izlememiş olsaydım belki inanabilirdim. Ahmet Çakar önce, faul yok gibiydi ama bence zor pozisyondu bu hakem niye burda faul vermiş diyemem dedi. Aradan biraz süre geçtikten sonra kendi önlerindeki ekrandan tekrar izledikten sonra; ben yukarda faul yok gibi düşünmüştüm ama tekrar izleyince faul gibi görünüyor tarzında birşeyler dedi. [ www.yildiz.tv] - Tekrarı izlenebilir Toroğlu'na gelince; kendisini Aziz Yıldırım'ın yayıncı kuruluştan kovdurduğunu düşünen bir yorumcunun tarafsız düşünebileceğine inanmıyorum. Bu nedenden dolayı yorumlarına da dikkate almıyorum. Çünkü aynı olaylara Fenerbahçe olunca başka, X takım olunca başka yorumlar yapıyor.

Fenerbahçeliler bu galibiyete nasıl seviniyor demek faturayı hakeme çıkarmak demek. Hakem beğenilmeyebilir; sonuçta herkes farklı düşünebilir ama maçın sonucuna direkt etki eden bir hatanın olmadığı maçtan sonra Fenerliler niye seviniyor denilirse ben maçı izlemesem zannederim ki; Fenerbahçe ofsayttan 2 gol atmış.