Originally Posted by RaSenGan 3 büyüklerden en çok Türk oyuncu oynatan Galatasaray.Oynamayan adamları mı alacaklardı o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim
Originally Posted by barahir Belki de bu yüzden azerbaycan'a bile yeniliyoruz Avrupa'da tarih yazarken de en çok bizden oyuncu vardı Originally Posted by besiktas1903 o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor.
Bu Milli Takım Gol Atamaz
Originally Posted by RaSenGan Avrupa'da tarih yazarken de en çok bizden oyuncu vardı O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi
Originally Posted by RaSenGan Avrupa'da tarih yazarken de en çok bizden oyuncu vardı Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor. Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı.
So what? Saike
Originally Posted by barahir O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi Euro 2008'den bahsediyorum abi (: Originally Posted by GeNç KaRTaL Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı. Olsun sonuçta Toraman da Gökhan'dan çok da iyi değil (: Toraman gol yedikten sonra küfreder herkese Servet dalar adama orda
Originally Posted by RaSenGan Euro 2008'den bahsediyorum abi (: Olsun sonuçta Toraman da Gökhan'dan çok da iyi değil (: Toraman gol yedikten sonra küfreder herkese Servet dalar adama orda 3 yıl geçti aygün Ben o zamanlar 18 yaşındaydım, sınavdan yeni çıkmıştım, şimdi üniversitem bitecek 3 yılda çok şey değişiyor yani
Forum Rules