Aygün nedir bu fanatiklikSırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun
![]()
Aygün nedir bu fanatiklikSırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun
![]()
İkisinden de haz etmiyorum valla bizde görmek istemiyorum milli takımda hiç istememAma herkes tek taraflı bakıyor olaya.Gökhan var Toraman niye yok Balta var Hasan Ali niye yok vs..Herkes bir ara İsmail'i istiyordu oynadı birkaç maç bir maçta saçma sapan bir hata yaptı gol yedik.Bir ton laf söylendi adama.Toraman gelse o da bir hata yapacak bu sefer bir başkası neden yok diyeceğiz ? Toraman çok iyi defans da Beşiktaş o yüzden mi her maç gol yiyip duruyor.O yüzden mi Galatasaray'la Beşiktaş çuvalladı ? Ligin zirvesindeki takımların stoperleri yabancı zaten.Diğer 2 büyük takımın stoperlerinin de hali ortada.Al birini vur ötekine.Hatta stoperler değil defans hattı direk çökmüş vaziyette.Sanki Toraman olsa daha iyi olacak.Hepsi birbirinden beter.Fanatikliği yapan ben değilim diğer arkadaşlar
Ben istemiyorum zaten Gökhan'ı Hakan'ı görmeyi.Ama daha iyileri varsa buyursun gelsin oynasın.Hasan Ali önce bir A2'de oynasın sonra A milli de olur elbet.Ama millet bulmuş bir açık vuruyor ordan.Kendi takımlarının defansları yabancı diye rakiplerinin defanslarına sallıyorlar.Veya kendi oyuncuları seçilemiyor diye rakibin defanslarını kötüleyip duruyorlar sanki kendi oyuncuları dört dörtlükmüş gibi.