Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

volkan
    gg-servet-kesimal-köybaşı
    topal
    nuri - hamit
    topuz - ekici - kazım
    Semih
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mesela Kayserispor'da Hasan Ali Kaldırım var.Adam bu sezon bir tane maç kaçırmamış takımında.Sen hala takımında saç baş yolduran Hakan Balta'da ısrar ediyorsun.Böyle yaparak iyi performans gösteren adamların umutlarıyla da oynamış oluyorsun.

Eğer ümit milli takımın kritik bir mücadelesi yoksa bence Necip de alınabilirdi kadroya.Mert yerine de Cenk olmalıydı bence.Cenk sakatlığını atlattı,maça bile çıktı.Neyse yedek kaleci olduğu için o pek önemli değil ama hala takımlarında kötü oynayan adamların milli takıma çağrılmaya devam edilmesi kötü bir durum bence bizim adımıza.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çokta yerinde bir kadro olmuş. 1-2 isim dışında tamamen oynayan adamlar alınmış ve formda bir milli takım oluşturmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Güzel kadro olmuş.Neden çağrılmamış diyebileceğim aklıma gelen Mevlüt var,Mevlüt bence bu milli takımda oynar,en azından kadroda yer almalıydı.Hakan Balta ve Gökhan Zan'a herkes gibi katılıyorum.Yerine farklı isimler çağırılabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ligin en felaket birkaç takımından birinin 4-5 tane oyuncusu çağrılıyorsa üst sıralarda bulunan takımlar 11 yabancıyla oynuor herhalde.
    3 büyüklerden en çok Türk oyuncu oynatan Galatasaray.Oynamayan adamları mı alacaklardı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    3 büyüklerden en çok Türk oyuncu oynatan Galatasaray.Oynamayan adamları mı alacaklardı
    o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baga sana katılıyorum bende onu dedim Arda ne zaman iyileşti form tuttuda hemen 11'lerinize giriyor anlamış değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hasan Ali Kaldırım tüm Türkiyenin beklentisi ama kendisinde inanılmaz konsatrasyon ve fiziksel kayıp var, son haftalarda birkaç maçını izledim, büyük bir düşüş içinde buldum kendisini.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

gökhan zan ve hakan balta yakışmamış.eren, orhan şam veya hasan ali çağrılabilirdi. Semihi severim ama onun yerinede Mevlütü çağırsa daha iyi olabilirdi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ligin en felaket birkaç takımından birinin 4-5 tane oyuncusu çağrılıyorsa üst sıralarda bulunan takımlar 11 yabancıyla oynuor herhalde.
    Demekki ölümüz bile türk milli takım iskeletini oluşturacak kadar kaliteli
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

--------------Volkan--------------
    Gökhan-Servet-Serdar-İsmail
    -----------Mehmet T.-----------
    ------Selçuk------------Hamit---
    ---------------Nuri-----------------
    ---------Cenk------Semih-------

4-1-2-1-2 oynanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herşeyi geçtim, nuri bu formuyla 11 de başlamazsa yuh derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Nuri Penaltı atamıyor ya Her hafta penaltı kaçırıyor dünde kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Arda'yı Merak Ediyorum Ne Zihniyetle Hangi Akıl ve Mantıkla Yazıyorsunuz. Adam Daha Kendini Toparlayamadı Bile Şaşıyorum Zihninize.

Kaleci Cenk Sakat Heralde Şaka Yapıyorsun
    Tepkini anliyorum BaGam Ama solda biri oynayacak mecburen. Kanatsiz oynayacaklarsa tamam ama solda baskasi oynamaz bu kadroda. Zaten 11imi yazarken Arda da bi duraksadim, ulen kimi koysam buraya diye ama baskasini bulamadim. Yoksa formsuzlugu asikar, kilo da almis. Lig tv deki roportajinda dikkatimi cekti, bayaa gidi yapmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Demekki ölümüz bile türk milli takım iskeletini oluşturacak kadar kaliteli
    Belki de bu yüzden azerbaycan'a bile yeniliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Belki de bu yüzden azerbaycan'a bile yeniliyoruz
    Avrupa'da tarih yazarken de en çok bizden oyuncu vardı

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    o pozisyonda oynayan oyuncularda var Gökhan zan - Ibrahim Toraman ve Hakan'in yerine Hasan Ali Kaldirim

Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu Milli Takım Gol Atamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hasan Ali Kaldırım A2'de oynuyor.Toraman pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.Derbilerde yaptıklarını herkes biliyor.
    Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Tepkini anliyorum BaGam Ama solda biri oynayacak mecburen. Kanatsiz oynayacaklarsa tamam ama solda baskasi oynamaz bu kadroda. Zaten 11imi yazarken Arda da bi duraksadim, ulen kimi koysam buraya diye ama baskasini bulamadim. Yoksa formsuzlugu asikar, kilo da almis. Lig tv deki roportajinda dikkatimi cekti, bayaa gidi yapmis
    Koy Bakalım Usta Umut'u Sol Tarafa Nasıl Perişan Ediyor Orayı Bak Gör İzle Ama Forvete Koyarsan Yandın Kazmalıklarına Devam Eder

Sanırım Umut'u Görmedin Heralde Üstat

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Toraman'a milli takım yasak.

Necip de çağırılmalıydı ayrıca.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    O devirler geçti işte biz de onu diyoruz, bırakın artık maziyi
    Euro 2008'den bahsediyorum abi (:

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Gökhan Zan emniyet sübabı sanki? Adam o boyuyla bir kere bizde,bir kere de sizde Alex'e kafa golü attırdı.
    Olsun sonuçta Toraman da Gökhan'dan çok da iyi değil (: Toraman gol yedikten sonra küfreder herkese Servet dalar adama orda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün nedir bu fanatiklik Sırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aygün nedir bu fanatiklik Sırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun
    İkisinden de haz etmiyorum valla bizde görmek istemiyorum milli takımda hiç istemem Ama herkes tek taraflı bakıyor olaya.Gökhan var Toraman niye yok Balta var Hasan Ali niye yok vs..Herkes bir ara İsmail'i istiyordu oynadı birkaç maç bir maçta saçma sapan bir hata yaptı gol yedik.Bir ton laf söylendi adama.Toraman gelse o da bir hata yapacak bu sefer bir başkası neden yok diyeceğiz ? Toraman çok iyi defans da Beşiktaş o yüzden mi her maç gol yiyip duruyor.O yüzden mi Galatasaray'la Beşiktaş çuvalladı ? Ligin zirvesindeki takımların stoperleri yabancı zaten.Diğer 2 büyük takımın stoperlerinin de hali ortada.Al birini vur ötekine.Hatta stoperler değil defans hattı direk çökmüş vaziyette.Sanki Toraman olsa daha iyi olacak.Hepsi birbirinden beter.Fanatikliği yapan ben değilim diğer arkadaşlar Ben istemiyorum zaten Gökhan'ı Hakan'ı görmeyi.Ama daha iyileri varsa buyursun gelsin oynasın.Hasan Ali önce bir A2'de oynasın sonra A milli de olur elbet.Ama millet bulmuş bir açık vuruyor ordan.Kendi takımlarının defansları yabancı diye rakiplerinin defanslarına sallıyorlar.Veya kendi oyuncuları seçilemiyor diye rakibin defanslarını kötüleyip duruyorlar sanki kendi oyuncuları dört dörtlükmüş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milletin kendi takımındaki oyuncunun olmamasını sorgulaması ile senin Gökhan Zan ile Hakan Balta'yı savunman arasındaki fark nedir? Bu iki oyuncu bu ülkede eşi benzeri bulunmayan oyuncular mı sanki?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta ve Gökhan Zan bu takıma girmemeliydi Hakan Balta formda gözükürken bile

söylüyordum bunu millet kızıyordu bana ama adam sağ ayağıyla bile pas atmaktan aciz

ayrıca topuz bu formuyla bu takımda ilk 11 oynamalı mehmet ekici nin form durumunu bilmiyorum

yazanlar olmuş ama.Toraman da kadroya girebilecek kalitede değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Milletin kendi takımındaki oyuncunun olmamasını sorgulaması ile senin Gökhan Zan ile Hakan Balta'yı savunman arasındaki fark nedir? Bu iki oyuncu bu ülkede eşi benzeri bulunmayan oyuncular mı sanki?
    Abi ben onları savunmuyorum.Seçilmelerini de istemiyorum zaten kendi takımımda onları görmek yetip artıyor bana.Toraman neden yok diyebilirler ama Gökhan Zan'ın girdiği kadroya Toraman rahat girer diyorlar.Toraman harika oyun kuruyor,top geçirmiyor da ben mi bilmiyorum.Galatasaray'la Beşiktaş'ın hali ortada.Gökhan'ın olduğu yere Toraman nasıl rahat girer onu anlayamıyorum.Kalite olarak ikisi de birbirine yakın oyuncular.Aralarında öyle bir uçurum yok.Olsa zaten Beşiktaş'ın en sıkıntılı bölgesi defansı olmaz.İki takımın da en çok sıkıntılı yerleri defans.Ve ne yazık ki bu iki takımın defans oyuncuları milli takımda bulunuyor.Keşke Fenerbahçe'de,Trabzonspor'da milli takıma daha yakışır daha kaliteli isimler olmuş olsa da onlar seçilse.Ama mecburen Toraman'a,Gökhan'a,Balta'ya kalıyoruz.Adamlar da seçiyor bunların içinden.Toraman neden seçilmiyor bilemem.Ama diğer defans oyuncularından öyle çok da kaliteli olduğu yok.Onların girdiği yere öyle çok rahat giremez.Bana göre böyle bu durum.Ama bir Beşiktaşlı için böyle olmayabilir tabi ki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

servet keşke biraz top kullanmasını bilen biri olsaydı. kesimal atletik ve geriye sarkabilen defans oyuncusu için uygun. ben servet yerine defansta mehmet topal'ı deneyebilirdim.

Sheriff Misafir

Alpay ve Bülent'den sonra zaten doğru düzgün defans yetişmedi ülkemizde. Servet ve Gökhan'ı en sevmeyenlerden biri olsamda onların yerine Toraman ve Emre yada bu ayarda biri gelecekse farkeden ne.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut bu kadroda 20 golde atsa olmamlı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri