volkan
gg-servet-kesimal-köybaşı
topal
nuri - hamit
topuz - ekici - kazım
Semih
volkan
gg-servet-kesimal-köybaşı
topal
nuri - hamit
topuz - ekici - kazım
Semih
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mesela Kayserispor'da Hasan Ali Kaldırım var.Adam bu sezon bir tane maç kaçırmamış takımında.Sen hala takımında saç baş yolduran Hakan Balta'da ısrar ediyorsun.Böyle yaparak iyi performans gösteren adamların umutlarıyla da oynamış oluyorsun.
Eğer ümit milli takımın kritik bir mücadelesi yoksa bence Necip de alınabilirdi kadroya.Mert yerine de Cenk olmalıydı bence.Cenk sakatlığını atlattı,maça bile çıktı.Neyse yedek kaleci olduğu için o pek önemli değil ama hala takımlarında kötü oynayan adamların milli takıma çağrılmaya devam edilmesi kötü bir durum bence bizim adımıza.
So what?
Saike
Güzel kadro olmuş.Neden çağrılmamış diyebileceğim aklıma gelen Mevlüt var,Mevlüt bence bu milli takımda oynar,en azından kadroda yer almalıydı.Hakan Balta ve Gökhan Zan'a herkes gibi katılıyorum.Yerine farklı isimler çağırılabilirdi.
Baga sana katılıyorum bende onu dedim Arda ne zaman iyileşti form tuttuda hemen 11'lerinize giriyor anlamış değilim.
Hasan Ali Kaldırım tüm Türkiyenin beklentisi ama kendisinde inanılmaz konsatrasyon ve fiziksel kayıp var, son haftalarda birkaç maçını izledim, büyük bir düşüş içinde buldum kendisini.
gökhan zan ve hakan balta yakışmamış.eren, orhan şam veya hasan ali çağrılabilirdi. Semihi severim ama onun yerinede Mevlütü çağırsa daha iyi olabilirdi.
eto'o bitmiş.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
--------------Volkan--------------
Gökhan-Servet-Serdar-İsmail
-----------Mehmet T.-----------
------Selçuk------------Hamit---
---------------Nuri-----------------
---------Cenk------Semih-------
4-1-2-1-2 oynanabilir.![]()
herşeyi geçtim, nuri bu formuyla 11 de başlamazsa yuh derim.
Nuri Penaltı atamıyor yaHer hafta penaltı kaçırıyor dünde kaçırdı
![]()
Tepkini anliyorum BaGamAma solda biri oynayacak mecburen. Kanatsiz oynayacaklarsa tamam ama solda baskasi oynamaz bu kadroda. Zaten 11imi yazarken Arda da bi duraksadim, ulen kimi koysam buraya diye ama baskasini bulamadim. Yoksa formsuzlugu asikar, kilo da almis. Lig tv deki roportajinda dikkatimi cekti, bayaa gidi yapmis
![]()
Bu Milli Takım Gol Atamaz
Toraman'a milli takım yasak.
Necip de çağırılmalıydı ayrıca.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün nedir bu fanatiklikSırf Galatasaray'da diye Gökhan Zan'la Hakan Balta'yı savunur olmuşsun
![]()
İkisinden de haz etmiyorum valla bizde görmek istemiyorum milli takımda hiç istememAma herkes tek taraflı bakıyor olaya.Gökhan var Toraman niye yok Balta var Hasan Ali niye yok vs..Herkes bir ara İsmail'i istiyordu oynadı birkaç maç bir maçta saçma sapan bir hata yaptı gol yedik.Bir ton laf söylendi adama.Toraman gelse o da bir hata yapacak bu sefer bir başkası neden yok diyeceğiz ? Toraman çok iyi defans da Beşiktaş o yüzden mi her maç gol yiyip duruyor.O yüzden mi Galatasaray'la Beşiktaş çuvalladı ? Ligin zirvesindeki takımların stoperleri yabancı zaten.Diğer 2 büyük takımın stoperlerinin de hali ortada.Al birini vur ötekine.Hatta stoperler değil defans hattı direk çökmüş vaziyette.Sanki Toraman olsa daha iyi olacak.Hepsi birbirinden beter.Fanatikliği yapan ben değilim diğer arkadaşlar
Ben istemiyorum zaten Gökhan'ı Hakan'ı görmeyi.Ama daha iyileri varsa buyursun gelsin oynasın.Hasan Ali önce bir A2'de oynasın sonra A milli de olur elbet.Ama millet bulmuş bir açık vuruyor ordan.Kendi takımlarının defansları yabancı diye rakiplerinin defanslarına sallıyorlar.Veya kendi oyuncuları seçilemiyor diye rakibin defanslarını kötüleyip duruyorlar sanki kendi oyuncuları dört dörtlükmüş gibi.
Milletin kendi takımındaki oyuncunun olmamasını sorgulaması ile senin Gökhan Zan ile Hakan Balta'yı savunman arasındaki fark nedir? Bu iki oyuncu bu ülkede eşi benzeri bulunmayan oyuncular mı sanki?
So what?
Saike
Hakan Balta ve Gökhan Zan bu takıma girmemeliydi Hakan Balta formda gözükürken bile
söylüyordum bunu millet kızıyordu bana ama adam sağ ayağıyla bile pas atmaktan aciz
ayrıca topuz bu formuyla bu takımda ilk 11 oynamalı mehmet ekici nin form durumunu bilmiyorum
yazanlar olmuş ama.Toraman da kadroya girebilecek kalitede değil.
Abi ben onları savunmuyorum.Seçilmelerini de istemiyorum zaten kendi takımımda onları görmek yetip artıyor bana.Toraman neden yok diyebilirler ama Gökhan Zan'ın girdiği kadroya Toraman rahat girer diyorlar.Toraman harika oyun kuruyor,top geçirmiyor da ben mi bilmiyorum.Galatasaray'la Beşiktaş'ın hali ortada.Gökhan'ın olduğu yere Toraman nasıl rahat girer onu anlayamıyorum.Kalite olarak ikisi de birbirine yakın oyuncular.Aralarında öyle bir uçurum yok.Olsa zaten Beşiktaş'ın en sıkıntılı bölgesi defansı olmaz.İki takımın da en çok sıkıntılı yerleri defans.Ve ne yazık ki bu iki takımın defans oyuncuları milli takımda bulunuyor.Keşke Fenerbahçe'de,Trabzonspor'da milli takıma daha yakışır daha kaliteli isimler olmuş olsa da onlar seçilse.Ama mecburen Toraman'a,Gökhan'a,Balta'ya kalıyoruz.Adamlar da seçiyor bunların içinden.Toraman neden seçilmiyor bilemem.Ama diğer defans oyuncularından öyle çok da kaliteli olduğu yok.Onların girdiği yere öyle çok rahat giremez.Bana göre böyle bu durum.Ama bir Beşiktaşlı için böyle olmayabilir tabi ki.
servet keşke biraz top kullanmasını bilen biri olsaydı. kesimal atletik ve geriye sarkabilen defans oyuncusu için uygun. ben servet yerine defansta mehmet topal'ı deneyebilirdim.
Alpay ve Bülent'den sonra zaten doğru düzgün defans yetişmedi ülkemizde. Servet ve Gökhan'ı en sevmeyenlerden biri olsamda onların yerine Toraman ve Emre yada bu ayarda biri gelecekse farkeden ne.
Umut bu kadroda 20 golde atsa olmamlı.