1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Galatasaray ve Beşiktaş'ın Sahası Kapandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Enteresan aslında, Baros'un kendi açıklaması vardı sakatlandığım pozisyonda Emre'nin bir suçu yoktu diye ama nedense bu söylemini kabullenmek o dönemde de pek işine gelmemişti taraftarın.

Baros'un 4 maç ceza almasını bekliyordum, 3 maç verilmiş, onu da 2'ye indirebilirler zaten.
    Bir de ayağımı kırdı diyecekti yani, öyle mi?
    Neyse şimdi konudan daha fazla uzaklaşmanın da bi anlamı yok.. Tek demek istediğim Baros taraftarın favorisidir, derbide atılmasına neden olan her ne söylemişse de harfi harfine katılıyorum kendisine..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Neyse şimdi konudan daha fazla uzaklaşmanın da bi anlamı yok.. Tek demek istediğim Baros taraftarın favorisidir, derbide atılmasına neden olan her ne söylemişse de harfi harfine katılıyorum kendisine..
    Durduk yere 2 defa sakatlandığım pozisyonda Emre'nin kasti hareketi yok, futbol bu demezdi en azından ama dediğim gibi işin içinde Fenerbahçe ve Emre olunca gözler karardığından kendi oyuncunuzun açıklamasını bile kesin o anlamda dememeiştir diye yorumlayabiliyorsunuz. Tabi beni ilgilendirmez, Galatasaray'ı yakan oyuncu Baros sonuçta, hiç sevmem böyle saçma şekilde takımını arkadaşlarını satan oyuncuları, saçma sapan hareketlerini. (Şimdi Fenerbahçe'de de şu şu oyuncular yapıyor demeyin, onlar yaptığında da sinir oluyorum)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Emre Baros'a o pozisyonda tekme atmadı, hatta faul bile yoktu.
    Çok iyi hatırlıyorum, kesinlikle bir darbesi yok. Omuz omuza mücadele vardı, Baros dengesini kaybedip ters bastı, sonra da olan oldu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri