http://img4.mynet.com.tr/spr3/baros-emre-18467_501.jpg

Çok ilginç bir omuz omuza anlayışınız var.. Çelme taktığı yetmemiş gibi bir de kol sokmuş oraya, ne alakaysa artık..

Şimdi diyeceksiniz ki hareket sakatlanan ayağa değildi.. İyi de kardeşim bu hareket olmasa o adam durup dururken birden ayağını mı kıracaktı? Bu sakatlığın suçlusu kabul edin veya etmeyin bahsi geçen adamdır, Baros kalkıp da bu adamı suçlamadı diye gerçekleri görmezden gelemeyiz.. Ona bakarsanız Alex de Zapata iyi kaleci demiş, benim gördüğüm en kötü kalecilerden biri Zapata..

Neyse, konu iyice sapıyor, sonra ceza verecek olan yine sizsiniz yönetici arkadaşlar.. Benim demek istediğim Baros bu takımın en özel oyuncularındandır, ve başkaları aksini iddia etse de bu takım için sahada herşeyini verir.. Bu takımın da en verimli futbolcusudur gol yollarında.. Sürekli kart tehlikesi içinde olması bu gerçeği değiştirmez.. Maç sonunda da hakeme tepkisine de hiçbir şey diyemem, çünkü bana göre sonuna kadar haklıdır..

Benim merak ettiğim 3 maç ceza alacak kadar ne demiş olabilir maç sonunda? Maç içinde bazı oyuncular tarafından itilip kakılan bir hakem raporunda nasıl birşey yazdı acaba?