Sayfa 15 / 578 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Burada da malum biraderlerin diktatörlüğü söz konusu. Bir yönetimin ibra edilmemesi için bir adının şerefsizliğe karışması, kulübün parasını cebe indirmesi veya bu tür bir olayının belgelenmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sportif başarısızlık bir yönetimin görev süresi dolmadan alaşağı edilmesi için yeterli bir neden değil.
    cevabı üstte yazdım ama anlaşılmamış galiba.
    maddi ibraya giriyor senin dediğin;ona onay verildi,ama idari yönden başarısız daha doğrusu "Biz Galatasaray'ın nesini tutuyoruz?"-Futbol takımını -e başarısız; o halde gitmesi gerekir,
    üyeler bas bas bağırdı istifa et,seçim yap vs. diye o kabul etmedi baktı olmicak "1 haftaya size dönerim bekleyin" dedi ama kimse bunu yemedi DERHAL seçim kararı almasını ve seçime girip şerefli bir şekilde kaybetmesini söylediler o kabul etmeyince de alaşağı ettiler.durum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adnan Polat, beni burda ibra etmeyecek adam seçime gitsek bile zaten bana oy vermez diye düşünüp, seçim kararı almadı ve ibra edilmeme riskini aldı. Sonuç Adnan Polat için büyük bir yıkım oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    30 gün sonra Galatasaraylı kimliğime yeniden kavuşuyorum demek
    Bir kişi yüzünden Galatasaray'ı mı bıraktın Sen yapma bari.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Galatasaray'ı bırakmamıştım ki, kalbime gömmüştüm
    Last edited by IcedEarth : 27.Mart.2011 at 23:12

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray'ı bırakmamıştım ki, kalbime gömmüştüm
    Farketmez Galatasaraylılık kimliğini çıkartmışsın yani

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    yani 1.neden: GS, Bjk, Fb Cumhuriyetleri diye Türkiye içinde ayrı bir bölünme yoktur.Sadece bu takımları seven ve tutan taraftarları vardır ve çoktur 3ü için de.

2.neden de dediğim gibi "Cumhuriyet" denen olguda "Padişahlık" yada "İmparatorluk" vs. gibi kavramlar yoktur.
    Eğer tek bir kişi diğerlerinden üstün ve dilediğini yapıyorsa sonra o düzen "Cumhuriyet" olmaz.
    1. nedeni anlayamadım. Şimdi Fatih Terim'in imparator, Hakan Şükür ve Tanju'nun kral, Alex'in King olduğu bir yerde meseleyi ülkenin bölünmesine getirmek ve "Cumhuriyet'in" sözlük karşılığı ile siyasi anlam yükleyerek algılamak çok art niyetli değilse bile önyargılı ve çocukça geldi. Ne bir sporcuya İmparator demek, siyasi bir anlamda yorumlanabilir, ne de bir kulübe Cumhuriyet demek... Bunlar spora ait ve sözlük anlamlarının dışında kullanılan jargonlardır.

2. nedene gelince... Kesinlikle dediğinize katılıyorum ve zaten dilim döndüğünce anlatmaya çalıştığım o. Bir zamanlar bizim kongreler böyle rengaren olur, medya Fenerbahçe ile yatar kalkar, grup kavgaları, tartışmalar derken... Demokrasinin dahi tadını kaçıracak kadar gürültülü demokrasi gösterilerine dönüşürdü. Şimdi? Nerdeeee? Varsa yoksa "padişahım çok yaşa!"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Farketmez Galatasaraylılık kimliğini çıkartmışsın yani
    Adnan Polatspor'u desteklemeyi bıraktım ben, Galatasaray'ı değil

Del Piero_10 Misafir

cevabı üstte yazdım ama anlaşılmamış galiba.
    maddi ibraya giriyor senin dediğin;ona onay verildi,ama idari yönden başarısız daha doğrusu "Biz Galatasaray'ın nesini tutuyoruz?"-Futbol takımını -e başarısız; o halde gitmesi gerekir,
    üyeler bas bas bağırdı istifa et,seçim yap vs. diye o kabul etmedi baktı olmicak "1 haftaya size dönerim bekleyin" dedi ama kimse bunu yemedi DERHAL seçim kararı almasını ve seçime girip şerefli bir şekilde kaybetmesini söylediler o kabul etmeyince de alaşağı ettiler.durum bu.
    Dünyada kötü yönetilen tek takım Galatasaray değil. Başarısızlık da bir yönetimin görev süresinin tamamlamasını engellemek için geçerli bir neden değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan Polatspor'u desteklemeyi bıraktım ben, Galatasaray'ı değil
    Her lafa da bi cevabınız var maşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İyi yönetti, kötü yönetti veya diğer branşlarda başarılı olup olmadığımız beni zerre ilgilendirmiyor.

"Stad açılışından sonra yuhalayanları yakalatacağız" diyen bir başkan benim için zaten bitmişti o anda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Helvacı'nın böyle bir durumda sürekli sinsi sinsi gülmeside hoş olmamış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Güzel saymış hepsimi kötüydü

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mehmet Helvacı dün TRT 1'de dürüstlük taslıyordu. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi. İnan Kıraç ve diğer GS büyükleri "Adnan Polat'ın altını oy,sen başkan ol" gibisinden bir söz verip ibra etmeyerek onu da saf dışında bırakınca sağa sola saldırır oldu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mehmet Helvacı'nın seçimlere katılmasından korkuyordum ama katılamayacak Bu yüzden çok mmemnunum.Adnan Polat konusunda ise keşke sözlere uyup olağanüstü genel kurul kararı alsaydı ve idari açıdanda ibra olsaydı.İnternet'te geziniyordum yorumlara baktım diyorlarki mali açıdan neden ibra edildi? Eğer mali açıdan ibra edilmemiş olsaydı büyük ihtimal şunlar olurdu;
    1-Şimdiki yönetimin çoğu hapse girerdi
    2-Galatasaray kayyum a devredilirdi.
    3-Fenerlilerin dediği olur,kulüp büyük ihtimal Bank Asya 1.Lig e düşerdi.

Başkanlık adayı için Cemal Özgörkey de gidince Ünal Aysal kalıyor.Bir aday daha ortaya çıksa bile sonucun değişmeyeceğini tahmin ediyorum.Ünal Aysal'ı bilmeyenler için şöyle anlatayayım,Abdulrahim Albayrak gibi bir Galatasaraylı.İnşallah önümüzdeki günler kulüp için hayırlı olur Çok mu konuştum ne
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mali açıdan ibra edilmesi herşeyden önce saçmalıktı zaten. Kulubun çok borcu var. Ama şöyle birşey var bu borç öncedende vardı. Adnan Polat yönetimi mali yönden ibra edilmese kulubun tüm mali yapısı denetlenirdi ve en ufak bir yanlışta kulup yöneticileri hukuki ceza alırdı. Kulup bir süre Kayyumda kalırdı. Ama Bank Asya'ya niye gitsinki Adnan Polat'ın ne etkisi olduki kulubun kötü gidişini durdurmak için.
    Last edited by KaPaLı : 28.Mart.2011 at 12:04

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abdürrahim Albayrak gibi olması da güzel tabiki de fakat yine bilmeyenler için ben bir bilgi vereyim; Ünal Aysal maddi anlamda çok güçlü. Yani şu anda nakit mal varlığı 5 milyar dolar falan sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mali açıdan ibra edilmesi herşeyden önce saçmalıktı zaten. Kulubun çok borcu var. Ama şöyle birşey var bu borç öncedende vardı. Adnan Polat yönetimi mali yönden ibra edilmese kulubun tüm mali yapısı denetlenirdi ve en ufak bir yanlışta kulup yöneticileri hukuki ceza alırdı. Kulup bir süre Kayyumda kalırdı. Ama Bank Asya'ya niye gitsinki Adnan Polat'ın ne etkisi olduki kulubun kötü gidişini durdurmak için.
    Kulüp kayyum a devredilince oyuncumu kalır Galatasaray'da ? Ben o açıdan demiştim yoksa hukuken düşüremezler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

1 kişi değil ki;1 kişi bile olsa o kulübün başkanı;
    artı 1 kişi değil Gs de kim gitsin diye ankette yaptım
    sonuçta Hagi yani T.Direktör gitti,Başkan gitti,Futbolcular da gidince

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    1. nedeni anlayamadım. Şimdi Fatih Terim'in imparator, Hakan Şükür ve Tanju'nun kral, Alex'in King olduğu bir yerde meseleyi ülkenin bölünmesine getirmek ve "Cumhuriyet'in" sözlük karşılığı ile siyasi anlam yükleyerek algılamak çok art niyetli değilse bile önyargılı ve çocukça geldi. Ne bir sporcuya İmparator demek, siyasi bir anlamda yorumlanabilir, ne de bir kulübe Cumhuriyet demek... Bunlar spora ait ve sözlük anlamlarının dışında kullanılan jargonlardır.
    onlar başka bişey;ben sadece Fenerlilerin dediği "Fener Cumhuriyeti"
    lafına dedim,öyle bişey yok diye;sadece tutanlar ve FB futbol takımı var
    Cumhuriyet içinde bi ayrı Cumhuriyet yok yani.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dünyada kötü yönetilen tek takım Galatasaray değil. Başarısızlık da bir yönetimin görev süresinin tamamlamasını engellemek için geçerli bir neden değil.
    tabii ki değil;istedikleri gibi kulübü zarara sokmakta serbesttirler
    biz de isyan etmekte haksızız!

Eğer efendi gibi seçim kararı alsa böyle olmak durumunda olmayacaktı,
    ama 1 hafta gibi mazeret üretince mecbur kalındı.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ünal Aysal maddi anlamda çok güçlü. Yani şu anda nakit mal varlığı 5 milyar dolar falan sanırım
    kulübünde 200 milyon borcu var;demek ki bunu karşılar(mı)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kulüp kayyum a devredilince oyuncumu kalır Galatasaray'da ? Ben o açıdan demiştim yoksa hukuken düşüremezler
    İyide kayyum sadece geçici olarak atanacak yönetime denir. Oyuncuların serbest kalması olayı eğer alacaklarında birikme varsa olur. Bu sene Ankaragücü'de aynı sıkıntıyı yaşadığı için biraz araştırma imkanım olmuştu konuyu. Yani şu anda Adnan Polat yönetimi kayyuma devredilirse 30 gün içinde kongre yapılır ve yeni yönetim devralır kayyumdan. Maddi olarak borçlarını ödemeyecek durumdaysa bkz Portsmouth bkz Kocaelispor o zaman TMSF'ye devredilir ve satışa çıkarılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mali açıdan ibra edilmesi normal. Gelir gider dengesi var. Eskiye nazaran borç artmış da olsa gelirler de arttı. Yani Galatasaray artık maddi anlamda güçlü hale geldi. Başkan yönetici kadrosunu iyiy kurarsa Galatasaray kimsenin tahmin etmediği kadar hızlı bir şekilde düzelir ve sportif anlamda da eski günlerine,hatta daha da iyi duruma gelebilir. Ben umutluyum açıkcası. Adnan Polat başkan yardımcılığını gerçekten en iyi yapan kişilerden biriydi fakat başkanlığı başaramadı. İdari anlamda hatalı kararlar verdi ve yönetici seçimlerinde hep yanlış kişilere şans verdi.

Bundan sonraki süreçte başkan ve yönetici kadrosu çok önemli.Sonrasında da tabiki teknik direktör seçimi... Oyuncular konusunda da ben mevcut kadrodaki oyunculardan 6-7 tanesinin ayrılması kaçınılmaz olacaktır diye düşünüyorum....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Söylediklerimle başıma iş açabilirim"

28 Mart 2011 16:15 | NTVSpor.net
    Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, NTV Spor'a konuştu. Yıldız oyuncu Rijkaard'tan Haldun Üstünel'e, takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışındaki favorisine, Hagi'den, Arda'ya kadar birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTVSpor.net - Galatasaray taraftarının sevgilisi Harry Kewell, Almanya'da NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş'a konuştu. Sarı-kırmızılı takımda kalmayı istediğini söyleyen Avustralyalı yıldız, şampiyonluk yarışında Trabzonspor'u desteklediğini ifade etti. Türk futbolu hakkında değerlendirmeler yapan Kewell, Galatasaray hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.
    AVUSTURALYALI YILDIZ NTV Spor'A KONUŞTU
    Avustralya ile Almanya'nın karşılaşacağı özel maç öncesi NTV Spor'a konuşan Harry Kewell, Galatasaray TV'nin dışında ilk kez bir kanala konuk oldu. Oldukça samimi açıklamalar yapan Avustralyalı yıldız, Türkiye kariyeri ve Galatasaray ile ilgili düşüncelerini açık bir dille ifade etti.
    AVUSTRALYA GELİŞME GÖSTERİYOR
    Avustralya'nın çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Kewell, ellerinden gelenin en iyisini yapabildiklerini ve gelişme göstermeye devam ettiklerinin altını çizdi.
    GALATASARAY'IN FENERBAHÇE'YE KAYBETTİĞİ DERBİYE DAİR
    "Taraftarların ne hissettiğini anlayabiliyorum. Benim de ailem oradaydı. Herkes o maç için gelmişti. Herkes iyi şeyler bekliyordu. İlk 11'de yer almamak benim için hayal kırıklığı oldu. İlk 11'de olmak isterdim ama bu profesyonel bir durum ve teknik bir karardı.
    İlk yarıda çok iyiydik ve kontrol de elimizdeydi. Son maçlarda olduğu gibi 70'inci dakikadan sonra yine oyundan düştük. Burada kimse tek tek suçlanamaz. Bundan oyuncular sorumludur."
    "TARAFTARLARA BORCUMUZU ÖDEYEBİLMELİYİZ"
    "Şu anda yapmamız gereklen taraftarın bize verdiklerini geri ödeyebilmemiz. Geride kalan maçları en kuvvetli şekilde tamamlamamız lazım."
    HAGI VE YAŞANAN SORUNLARA DAİR
    "Her oyuncu ile herhangi bir teknik direktör aynı fikirde olamaz. Ne olursa, hangi şartlar altında olursa olsun her futbolcu sahaya çıkmalı ve %100'ünü vermelidir.
    Misimovic hakkındaki hikayenin tamamını bilmiyorum ama bizler Hagi'ye karşı çok saygılı olduk. O çok büyük bir oyuncuydu."
    "RIJKAARD KARİYERİMİN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ"
    "Benim için Frank Rijkaard ile çalışmak kariyerimin en önemli şeylerinden biriydi. Rijkaard'ın gittiğini duyduğumda büyük hayal kırıklığına uğradım. Sezona iyi başlayamamıştık ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyordu.
    "DEDİKODULARIN HEPSİ YALANDI"
    "Rikaard'ın ardından Hagi geldi. Benim gibi Baros gibi, Neill gibi ve Türk oyuncular hakkında "Hagi ile çalışmak istemiyor" gibi dedikoldular vardı. Ama bunların hepsi yalandı."
    "KULÜP BİZİM VERDİKLERİMİZDEN FAZLASINI HAK EDİYOR"
    "Bu kulüp bizim verdiklerimizden çok fazlasını hakediyor. Biz de geride kalan maçlarda en iyisini yapabilmeliyiz." Ben herhangi bir oyuncunun gelip de "Ben onunla çalışmam" diyebileceğine inanmıyorum."
    "GALATASARAY ÇOK ÖZEL BİR KULÜP"
    "Kimse unutmasın Galatasaray çok özel, çok önemli bir kulüp. Bakın ben Liverpool'dan geldim ama Galatasaray'ın ne kadar özel ve büyük olduğunu burada gördüm."
    "TAKIMDA BİR GERGİNLİK VAR"
    "Takımda bir gerginlik var. İstediklerinizi yapamayınca bir hayal kırıklığı oluyor. Galatasaray çok iyi oyunculardan oluşuyor. Herkes farklı bir açıdan bakabilir ve baskı oluşturabilir. Türk taraftarlarının tutkusu sizi bazen baskı altına alabiliyor ama buna iyi yanından bakmanız lazım."
    "KALAN MAÇLARDA GALATASARAY'IN NE OLDUĞUNU GÖSTERMELİYİZ"
    "Taraftarlar haklı kalan maçların hepsini de kazansak mutlu olmayabilirler. Biz kalan maçlarda Galatasaray'ın ne olduğunu göstermeliyiz."
    RIJKAARD NEDEN GİTTİ? "BAŞIMA İŞ AÇABİLİRİM"
    "Açıkçası Rijkaard neden gitti bilmiyorum. Bunları söylediğim için başıma iş açabilirim. Ama hakemler birçok maçta bizim aleyhimize çalıştı. Verilmeyen penaltılar vardı. Çok net faullerde hakemler "devam" dedi. Bize çıkan kırmızı kartlar... Hakemlerin kötü bir performans gösterdiğini söylemem lazım."
    HALDUN ÜSTÜNEL'İN GİDİŞİ ÜZERİNE
    "Galatasaray'a imza atmak için karar verdiğimde beni getiren Üstünel'di. Onunla hala konuşuyorum. Bazen akşam yemeğine de çıkıyoruz. Ondan sonra gelen Adnan Sezgin'in takımım kötü gidişinde bir etkisi olamaz. Sahada olan biziz. Bir takım idari kararlar olabilir ama sahada her şeyi yapması gereken biziz. Sorumluluık futbolculardadır. Ben Üstünel'i de Keita'yı da Elano'yu da özlüyorum. Bu futbol. Geçmişe dönmemek lazım."
    "GALATASARAY İÇİN EN İYİ ZAMAN"
    "Şu anda sıfırdan başlamak, dipten zirveye çıkmak için en doğru zamandır Galatasaray için. Ben kesinlikle burada olmak ve kariyerimi burada bitirmek istiyorum.
    "BİZ %110 UMURSUYORUZ"
    "Bazen futbolcuların umursamadığı söyleniyor. Ben çok net söyleyebilirim, bizler %110 düşünüyoruz her şeyi. Bazen çok iyi oynuyoruz ama son hamleyi yapamıyoruz. Bazen olmuyor. Bazen oyunun sonucunu değiştiremiyoruz."
    YENİ TRANSFERLER HAKKINDA
    "Bir teknik karardır. Gelenler de kaliteli isimler. Yeni teknik heyet de nelere ihtiyacımız olduğunu görecek. Bu çok iyi bir zaman. Galatasaray için her şeyin sıfırdan başlaması için çok iyi bir zaman. Biz bütün maçları kazanmak için sahada olmalıyız."
    "OYUNCULAR YAN YANA OLMAYA ALIŞMALI"
    "Oyuncuları bir anda sıfırlayamazsınız, oyuncuların yan yana olmaya alışması lazım. Bu dönem Galatasaray için çok önemli bir dönem."
    TEKNİK ADAMLAR HAKKINDA: İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ
    "Teknik direktör değişiklikleri takıma etki ediyor diyebiliriz. Bir maça başkası ile çıkıyor ve istediklerini yapıyorsunuz. Sonraki maçta istekler ve yapmanız gerekenler değişiyor. Futbolda istikrar çok önemli.
    "İŞLER KÖTÜ GİDİNCE TEKNİK ADAM GİDİYOR"
    "Türkiye'de böyle bir anlayış var. İşler kötü gidince teknik adam gidiyor. Sahaya hiç bakılmıyor, Schuster'de olduğu gibi. Bence bir insana, bir teknik adama 2-3 yıl verilmesi lazım. Ondan sonra "Size şans verdik ama olmadı" denebilir. Altı ayda hiçbir şey olmaz. Sonuçta çalışıyorsunuz, şansa da ihtiyacınız var. İstikrarlı da olabilmeniz lazım."
    ARDA HAKKINDA
    "Arda'ya, daha doğrusu bir oyuncuya tavsiye veremezsiniz. Sonuçta herkes çocukken futbola başlar ve ilerlerken kararlar verir. Yönetim Arda'yı kaptan yaptıysa bunu kabul edeceksiniz. Dünyada birçok genç kaptan var. Arda'nın çok iyi bir kaptan olduğunu düşünüyorum. Bu kulübe de kaptan olarak çok yakışıyor bence. Zor bir sezon geçirdi, çok sakatlık yaşadı. Arda bence buranın 1 numarası olduğunu gösterdi. Bu arada Arda çok da komiktir. Beni de ilk geldiğimde çok güldürüyordu. Mutluluk çok önemli. Mutlu olduğunuzda iyi olursunuz. Arda'nın da mutlu olmaya ihtiyacı var. Arda'ya yapıştırılan etiket ne olursa olsun, Arda kendi olmak zorunda. Arda çok yetenekli bir isim. Her an her şeyi yapabilecek bir oyuncu Arda."
    "ARDA AVRUPA TECRÜBESİNİ YAŞAMALI"
    "
    Bence yapabiliyorsanız, kesinlikle her zaman Avrupa'ya açılmalısınız. Arda'da da Avrupa'ya giderek o tecrübeyi yaşamalı. O fırsat kaçmamalı. Avrupa, futbol için en iyi noktadır. O tecrübeyi yaşamalı."
    "19 NUMARA GİDİNCE ÇOK ÜZÜLDÜM"
    "19 numaradan 99 numaraya geçmek beni üzdü. 19'un benim için anlamı çoktu. Her futbolcu için numara önemlidir. Ben 19 elimden alındığında çok üzüldüm. "Acaba zamanım mı bitiyor, gitmeli miyim?" dedim. Ama şimdi 99'u da çok seviyorum. Umuyorum bana şans getirir."
    "RIJKAARD'IN GİDİŞİ BENİ ŞOKE ETMİŞTİ"
    "Rijkaard'ın gitmesi bence şoke edici bir karardı. Bence Rijkaard'ı bazı oyuncuların anlamadığını düşünüyorum. Onun tarzı biraz farklıydı. Daha fit olmalı, kondisyonunuz daha iyi olmalı. Rijkaard da futbolcuların çok hazır olmadığını görünce alışık olduğu sistemden biraz farklı bir sistem oynatıyordu."
    "YERİMİZİ BİZ KAZANMALIYIZ"
    "Rijkaard geldiğinde beni de oynatmadı. 7-8 maç bekledim. Sonuçta hepimiz yetişkiniz ve elimizden geleni yaparak yerimizi kazanmalıyız Bir menajer seni oynatmıyorsa, seni sevmiyor demek değildir. Geri dönüp daha çok çalışmalısın. Bu da Türk futbolcularının öğrenmesi gereken şeylerden biri. Bu herkes için geçerlidir."
    "BURADA ÇOK MUTLUYUM"
    "Türkiye'de çok mutluyum. İstanbul'a geldiğim, Galatasaraylı olduğum için çok mutluyum. İnsanların sevilmesi zor değil, sevilmemesi zor ve kötüdür. Burada ailem çok mutlu, ben çok mutluyum."
    "KONTRAT İÇİN SAVAŞACAĞIM"
    "Ben yeni bir kontrat almak için savaşacağım. Ama kulüp farklı bir karar alırsa da saygı duyarım."
    "GALATASARAY İYİ SONUÇLARI HAK EDİYOR"
    "Umuyorum Galatasaray çok daha iyi sonuçlar alacaktır. Galatasaray bunu hak ediyor."
    "BÜLENT ÜNDER'İ TERİM'İN YARDIMCISI OLARAK BİLİYORUM"
    "Bülent Ünder'i şahsen tanımıyorum. Fatih Terim'in yardımcısı olduğunu biliyorum. Hakkında bir kaç şey duydum."
    "YAŞANANLARDAN ÖTÜRÜ ÇOK ÜZGÜNÜM"
    "Kalan maçlarda yeni kontrat için çalışacağım. Bu sezon yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Umuyorum geride kalan maçlarda umutlanmak adına bir şeyler vereceğiz."
    "ŞAMPİYONLUK İÇİN TABİİ Kİ TRABZONSPOR" - "ALEX'E DE ŞAPKA ÇIKARTMAK LAZIM"
    "Şampiyonluk için tabii ki Trabzonspor diyeceğim. Fenerbahçe çok iyi oynuyor. Alex harika bir sezon geçiriyor. Ama Türkiye ligi çok çılgın her şey olabilir. Umuyorum heyecanlı bir sezon sonu olur ve gerisi de gelir. Alex çok koşan, çok depar atan biri değil ama yaptıkları için ona da şapka çıkarmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Görevimin zor olduğunu düşünmüyorum"

28 Mart 2011 13:19 | NTVSpor.net
    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Ünder ilk iş gününde açıklamalarda bulundu. "Görevimin zor olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yapan Bülent Ünder "Biz zamanında daha zor görevlerin altından kalktık" dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Ünder Florya'da basın toplantısı düzenledi. "Galatasaray'da yetişmiş bir insan olarak burada olmaktan çok mutluyum” diyerek konuşmasına başlayan Ünder, "Görev alacağım 8 hafta süresince takımın başarılı olabilmesi için elimden geleni yapacağım. Bu tabii ki tek başına olmayacaktır. Ekibimle beraber olacaktır. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum, onların bu durumun altından kalkacak potansiyelleri fazlasıyla var. Sakat ve cezalı oyuncuların kadroya katılmasından sonra her şey bizim için daha iyi olacak. Sıkıntılı dönemlerde futbolcuların kapasitelerini sahaya yansıtmaları zor… İşimiz zor ancak güven ve sevgi ortamında bunu başaracağız. Buradaki görevimin zor olduğunu düşünmüyorum. Biz zamanında daha zor görevlerin altından kalktık. Adnan Polat döneminin sona ermesi benim açımdan beklenen bir gelişme değildi. Ancak onların da görevde oldukları sürece bana fazlasıyla yardımcı olacaklarını düşünüyorum." dedi.
    Ünder "Hagi'nin takımdan ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm. Hagi, Galatasaray için büyük bir efsane ve bu kulüpten ayrılışı bu şekilde olmamalıydı. Ancak şartlar bu tarz bir durumun ortaya çıkmasını sağladı. Herkesin bir tarzı vardır, Hagi'nin olduğu gibi benim de bir tarzım var. Önümüzdeki süreçte ekibimizle birlikte neler yapacaklarımızı göreceksiniz. Öncelikli olarak futbolcuların kaybolan güvenlerini yeniden sağlamalarını sağlayacağız. Futbolcular gerçek bir profesyonel, belki size farklı gözüküyor ancak futbolcular neler yapıp yapmayacağının fazlasıyla bilincinde." ifadelerini kullandı.
    Ünder, "Benim için futbolcular oldukça önemli. Onlara karşı hiçbir önyargım yok. Hep birlikte bu durumun altından kalkacağız. Galatasaray benim yuvam. Ben burada doğdum, burada yetiştim ve burada Bülent Ünder oldum. Galatasaray'a her şeyimi vermem benim boynumun borcu" dedi.
    Bülent Ünder takım kaptanı Arda Turan ile ilgili olarak, "Arda'yı çocukluktan bu yana tanıyorum. Altyapıda oynarken dahil onu takip ediyorduk ve büyük bir futbolcu olacağını biliyorduk. Erik Gerets döneminde kendisini fazlasıyla gösterme şansı yakaladı. Çok daha iyi bir duruma gelecek. Bunun için potansiyeli fazlasıyla yüksek. Her şeyden önce Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı… Arda'nın geleceği hakkında da bir şey söyleyemem. Çünkü onunla konuşmadım ve kafasındakileri bilmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki Arda Turan, burada olduğu sürece Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet edecektir." dedi.
    Ünder, "Florya'nın havasında fazla bir değişiklik yok. Bizim dönemimize göre Florya fazlasıyla gelişmiş ve yatırımlar yerini bulmuş. Buradan içeri girerken o dönemde yakalanan sinerjiyi direkt olarak içime çektim. Her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum. İyi bir takımız ve gün geçtikçe kendimize olan güvenimizi kazanacağız. Tecrübeli oyuncular var takımda ve biz de bu tecrübeli oyuncuları altyapıdan genç isimler ile takviye etmeye çalışacağız. Bizim için genç futbolcular çok önemli. Onlar, Galatasaray'ın geleceği ancak sarı-kırmızılı formayı giymek için de elinden geleni yapmak zorundalar" dedi
    BÜLENT ÜNDER İLE İLK İDMAN!
    Galatasaray'da istifa eden teknik direktör Gheorghe Hagi'nin yerine göreve getirilen Bülent Ünder, takımın başında ilk antrenmana çıktı.
    Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam ederken, yeni teknik direktör Bülent Ünder çalışmada takımın başındaki yerini aldı.
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenman sırasında Ünder, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Yeni teknik direktörün, oyuncularla tek tek ilgilenmesi de dikkati çekti.Milli takımlarda bulunan Arda, Servet, Gökhan Zan, Yekta, Hakan Balta, Kazım, Baros, Kewell, Neill, Cana ve Stancu'nun yer almadığı antrenmana, sarı-kırmızılılar koşu ve kondisyon çalışmasından sonra minyatür kale maçla devam etti. İdman dar alanda yapılan top kapma ve saklama çalışmasının ardından şut çalışmasıyla sona erdi.
    Galatasaray'da sakatlığı bulunan futbolculardan Serkan, kondisyoner yönetiminde sahada, tedavisi sürdürülen Sabri ise salonda çalıştı. Sarı-kırmızılı takım, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kewell çok doğru konuşmuş.Rjjkaard'ı çok özlüyoruz gerçekten.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1 kişi değil ki;1 kişi bile olsa o kulübün başkanı;
    artı 1 kişi değil Gs de kim gitsin diye ankette yaptım
    sonuçta Hagi yani T.Direktör gitti,Başkan gitti,Futbolcular da gidince
    Takımın bütün sorumluları bile suçlu olsa ben bu sevdayı bırakmam.

Kewell'in yerine cok iyi bi oyuncu almadiklari sürece kalmali bu takimda hatta ilerde de kulüpte kalmali müthis bir kisilik genclere cok yardimci olur ama bizim Türk futbolcularimiz bu firsattan ne kadar yararlanir o ayri.

Servet su cümleyi her gece yatmadan önce 3 kez okusun "Rijkaard geldiğinde beni de oynatmadı. 7-8 maç bekledim. Sonuçta hepimiz yetişkiniz ve elimizden geleni yaparak yerimizi kazanmalıyız Bir menajer seni oynatmıyorsa, seni sevmiyor demek değildir. Geri dönüp daha çok çalışmalısın. Bu da Türk futbolcularının öğrenmesi gereken şeylerden biri. Bu herkes için geçerlidir."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    İyide kayyum sadece geçici olarak atanacak yönetime denir. Oyuncuların serbest kalması olayı eğer alacaklarında birikme varsa olur. Bu sene Ankaragücü'de aynı sıkıntıyı yaşadığı için biraz araştırma imkanım olmuştu konuyu. Yani şu anda Adnan Polat yönetimi kayyuma devredilirse 30 gün içinde kongre yapılır ve yeni yönetim devralır kayyumdan. Maddi olarak borçlarını ödemeyecek durumdaysa bkz Portsmouth bkz Kocaelispor o zaman TMSF'ye devredilir ve satışa çıkarılır.
    Anladım.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ADNAN POLAT MAHKEMEYE GİDİYOR

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Galatasaray'da tarihe geçen mali kongrenin yankıları sürüyor.

Sarı kırmızılı camia öncelikle başkan Adnan Polat'ın yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrasında seçim tarihini açıklamasını bekliyor. Sızan haberlere göre başkan Adnan Polat seçim tarihini belirleyip, kulübü seçime götürecek ilk adımı atacak. Ancak buna rağmen Adnan Polat başkanlığı bırakmasına karşın hukuk yoluyla, ibra edilmemesine karşı mücadele etmeye kararlı. Mali Kongre sonrası yönetici arkadaşları ve yakın çevresi ile saatler süren toplantı yapan Adnan Polat, toplantı sonrası "Seçime gidilecek. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tüzük gereği aday olmayacağız. Ama hukuk mücadelesini sürdürüp neden ibra edilmediğimizi göreceğiz. Mali olarak ibra edilip, idari olarak ibra edilmemek nasıl olur? Biz bir yolsuzluk mu yaptık, kulübümüzün haklarını mı gaspettik? Sadece yönetici arkadaşlarımı aklamak için hukuk yoluna başvuracağım" diye konuştuğu öğrenildi.

ÜNAL AYSAL 1 HAFTA İÇİNDE ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

G.Saray seçim sürecine doğru yol alırken, başkanlık için bir numaralı aday konumuna gelen Ünal Aysal'ın bu hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Başta Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç olmak üzere sarı kırmızılı camiada birçok kesimin desteği ile yola çıkacak olan Ünal Aysal'ın liste çalışmalarını hızlandırıp, kulübü zor günlerden çıkarmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

HALUK ULUSOY SESLERİ

Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal'ın dışında, sarı kırmızılı camiada başka aday arayışları da sürüyor. Ünal Aysan'ın adaylığına sıcak bakmayan birçok G.Saraylı ise Aysal'a karşı güçlü bir aday çıkarmak için girişimlerde bulunuyor. Öne sürülen önemli isim ise Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy. Haluk Ulusoy'a birçok sarı kırmızılı kulüp üyesinin aday olması yolunda telkinde bulunduğu ileri sürülürken, Haluk Ulusoy ise böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Buna rağmen Ulusoy'u ikna etmek için girişimlerim süreceği öğrenildi.

MİLLİYET

Dipnot:Hala birşeylerin peşinde Adnan Polat.Bu işleri bıraksın.Eğer mahkemeden Adnan Polat ve yönetimi lehine bir karar çıkarsa o zaman vay Galatasarayımızın haline.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Uefa artık yasa dışı klube para aktarma olayına karşı.Küme düşürüyorlar.O bakımdan sadece işten anlayan bir adam gelmeli.Bu işi yapabilecek takıma gönül vermiş bir başkan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kewell gerçekten müthiş bir profesyonel. Çok da doğru konuşmuş. Servet'e verdiği ayar da manidar ayrıca.

Mesaj Yetkileri