Sniper#10

Özel Oyuncu

Sniper#10

Özel Oyuncu

Siteden Atıldı

Siteden Atıldı

1 kişi değil ki;1 kişi bile olsa o kulübün başkanı;
artı 1 kişi değil Gs de kim gitsin diye ankette yaptım
sonuçta Hagi yani T.Direktör gitti,Başkan gitti,Futbolcular da gidince
onlar başka bişey;ben sadece Fenerlilerin dediği "Fener Cumhuriyeti"
lafına dedim,öyle bişey yok diye;sadece tutanlar ve FB futbol takımı var
Cumhuriyet içinde bi ayrı Cumhuriyet yok yani.
tabii ki değil;istedikleri gibi kulübü zarara sokmakta serbesttirler
biz de isyan etmekte haksızız!
Eğer efendi gibi seçim kararı alsa böyle olmak durumunda olmayacaktı,
ama 1 hafta gibi mazeret üretince mecbur kalındı.
kulübünde 200 milyon borcu var;demek ki bunu karşılar(mı)

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Hayat Bize Sarı-Lacivert

Özel Oyuncu

Hayat Bize Sarı-Lacivert

Özel Oyuncu

İyide kayyum sadece geçici olarak atanacak yönetime denir. Oyuncuların serbest kalması olayı eğer alacaklarında birikme varsa olur. Bu sene Ankaragücü'de aynı sıkıntıyı yaşadığı için biraz araştırma imkanım olmuştu konuyu. Yani şu anda Adnan Polat yönetimi kayyuma devredilirse 30 gün içinde kongre yapılır ve yeni yönetim devralır kayyumdan. Maddi olarak borçlarını ödemeyecek durumdaysa bkz Portsmouth bkz Kocaelispor o zaman TMSF'ye devredilir ve satışa çıkarılır.
 Sniper#10

Özel Oyuncu

Sniper#10

Özel Oyuncu

Sniper#10

Özel Oyuncu

Sniper#10

Özel Oyuncu

ADNAN POLAT MAHKEMEYE GİDİYOR
Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA
Galatasaray'da tarihe geçen mali kongrenin yankıları sürüyor.
Sarı kırmızılı camia öncelikle başkan Adnan Polat'ın yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrasında seçim tarihini açıklamasını bekliyor. Sızan haberlere göre başkan Adnan Polat seçim tarihini belirleyip, kulübü seçime götürecek ilk adımı atacak. Ancak buna rağmen Adnan Polat başkanlığı bırakmasına karşın hukuk yoluyla, ibra edilmemesine karşı mücadele etmeye kararlı. Mali Kongre sonrası yönetici arkadaşları ve yakın çevresi ile saatler süren toplantı yapan Adnan Polat, toplantı sonrası "Seçime gidilecek. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tüzük gereği aday olmayacağız. Ama hukuk mücadelesini sürdürüp neden ibra edilmediğimizi göreceğiz. Mali olarak ibra edilip, idari olarak ibra edilmemek nasıl olur? Biz bir yolsuzluk mu yaptık, kulübümüzün haklarını mı gaspettik? Sadece yönetici arkadaşlarımı aklamak için hukuk yoluna başvuracağım" diye konuştuğu öğrenildi.
ÜNAL AYSAL 1 HAFTA İÇİNDE ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
G.Saray seçim sürecine doğru yol alırken, başkanlık için bir numaralı aday konumuna gelen Ünal Aysal'ın bu hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Başta Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç olmak üzere sarı kırmızılı camiada birçok kesimin desteği ile yola çıkacak olan Ünal Aysal'ın liste çalışmalarını hızlandırıp, kulübü zor günlerden çıkarmak için kolları sıvadığı öğrenildi.
HALUK ULUSOY SESLERİ
Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal'ın dışında, sarı kırmızılı camiada başka aday arayışları da sürüyor. Ünal Aysan'ın adaylığına sıcak bakmayan birçok G.Saraylı ise Aysal'a karşı güçlü bir aday çıkarmak için girişimlerde bulunuyor. Öne sürülen önemli isim ise Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy. Haluk Ulusoy'a birçok sarı kırmızılı kulüp üyesinin aday olması yolunda telkinde bulunduğu ileri sürülürken, Haluk Ulusoy ise böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Buna rağmen Ulusoy'u ikna etmek için girişimlerim süreceği öğrenildi.
MİLLİYET
Dipnot:Hala birşeylerin peşinde Adnan Polat.Bu işleri bıraksın.Eğer mahkemeden Adnan Polat ve yönetimi lehine bir karar çıkarsa o zaman vay Galatasarayımızın haline.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp