1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: YGS'de Tarihlerden Silinemeyecek İlginç Tesadüf !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    çok dürüst sayın kişilik açıkladı herşey bitti yani Bizde safız zaten türk halkı olarak nolucak bunuda yedik 1.7 milyon kişi giriyor 6 okulda sırf kız vay bee..insanı ülkesinden nefret ettircek duruma getirdiler.Sınavdan önce hemşirelik günah diye 3.sınıftan okulunu bırakan vardı.böyle düşünceler üniversiteye girsin aman aydın kişiler ileri görüşlü insanlar kazanmasın üniversite yoksa yukardakiler sarsılır sorularda kazık olsun aman.
    6 okula kızları sokup namuslarını kurtardılar. Bir dahakinden 10 tane okula sokarlar. 5 sene sonra herkes ayrı yerlerde girer. Öyle değil mi? Derdi bu ÖSYM'nin. (:

İşi yerine üstüne vazife olmayan şeyleri kendine görev edinmiş kurumları herkes çok iyi biliyor da bence, ÖSYM'nin dürüstlüğü veya içten pazarlıklılığını tartışmanın yeri değil.

Sorular da kazık olsun demek bence mantıksız. Soruların zorluğu herkese zor, bilen kişi girer, ne alakası var senin düşüncene göre geri görüşlü olan daha çok biliyorsa daha çok hak etmiştir ne alakası var çok saptın konudan bence. Zaten sınavda haccın şartlarını sormuyorlar yani. Bence art niyetle yaklaşmayın.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    senin derdin ne onu bi anlatsan siyasi yorumlar yapıp duruyosun hala da devam ediyosun birde siyaset yasak diyosun açık açık derdini anlat da anlayalım

çalışıp kazandılar da almadılar mı ? ama bu ülkede yıllarca sırf başında bi örtü var diye bir sürü öğrenci okul kapısından döndürüldü işinize gelen konuda öyle işinize gelen konulada böyle...
    Quote Originally Posted by Redrum View Post

6 okula kızları sokup namuslarını kurtardılar. Bir dahakinden 10 tane okula sokarlar. 5 sene sonra herkes ayrı yerlerde girer. Öyle değil mi? Derdi bu ÖSYM'nin. (:

İşi yerine üstüne vazife olmayan şeyleri kendine görev edinmiş kurumları herkes çok iyi biliyor da bence, ÖSYM'nin dürüstlüğü veya içten pazarlıklılığını tartışmanın yeri değil.

Sorular da kazık olsun demek bence mantıksız. Soruların zorluğu herkese zor, bilen kişi girer, ne alakası var senin düşüncene göre geri görüşlü olan daha çok biliyorsa daha çok hak etmiştir ne alakası var çok saptın konudan bence. Zaten sınavda haccın şartlarını sormuyorlar yani. Bence art niyetle yaklaşmayın.
    Bende Sizin Derdinizi Merak Ediyorum Yahu Burda Siyaset Yapmak Değil Amacımız Ama Siz Neden ÖSYM'nin Avukatı Gibi Savunuyorsunuz Onu Çözemedim Ortada Bir Yerleştirme Var ve Bu Yerleştirmenin Sonu Biraz İlginç Matematikte Olasılık Falan Hesaplamalarını Görmüşşsünüzdür Birşeyden Bişeyi Seçmede Hepsinin Aynı Olma İhtimali Oranı Sizce Bu Kadar Olurmu?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bende Sizin Derdinizi Merak Ediyorum Yahu Burda Siyaset Yapmak Değil Amacımız Ama Siz Neden ÖSYM'nin Avukatı Gibi Savunuyorsunuz Onu Çözemedim Ortada Bir Yerleştirme Var ve Bu Yerleştirmenin Sonu Biraz İlginç Matematikte Olasılık Falan Hesaplamalarını Görmüşşsünüzdür Birşeyden Bişeyi Seçmede Hepsinin Aynı Olma İhtimali Oranı Sizce Bu Kadar Olurmu?
    Şans demiyor ki, öncelik bayanlarda olduğundan fazlalık olan kontenjandan bayanlar yakın olan yere yerleştirilmiş diyor. Yoksa ben de savunma derdinde değilim, açıklama yapılmadan önce ben de eleştirdim tuhaf karşıladım, açıklama yapılınca da "hadi oradan bırakın bu ayakları bunların alayının köküne kibrit suyu" şeklinde tavırlar sergileyip, illa olayın içinden bir şeyler çıkarmaya çalışıp, bence art niyetli davranan arkadaşlara hayret ettim, hepsi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    sizde neden ösymnin yargıcı gibi davranıyosunuz ben de onu anlamadım. adamlar yönetmeliği açıklamış daha ne anlatıcaklar. bilip bilmeden insanları hem zan altında bırakıyorsunuz hemde bunca kişinin günahını alıyosunuz

Mesaj Yetkileri