Yöneticilerin siyasi görüşleri de önemlidir belki. (: Neyse artık.
Yöneticilerin siyasi görüşleri de önemlidir belki. (: Neyse artık.
Konu başından beri sadece yorumları okuyorum. yolcu ve Redrum'un siyasi kimlikleri o kadar fanatik ki sanki takım tutar gibi, şu konuda bile kanlarının son damlasına kadar savunuyorlar. Nedir bu fanatiklik çözemiyorum, olaylara objektif bakıp yorum getirmek -yapmadıkları siyasetle millete siyaset yapıyorsunuz diyorsunuz ya hani- sizin burada yaptığınız, başkalarının burada yapmadığı siyasetin en temel kuralıdır. Bari forumda siyaset yapacaksanız layıkıyla yapın. Kendi yaptığınız siyaseti başkalarına yükleyip inceden laf sokarak, deliler gibi birşeyi savunarak, at gözlüklerinizi takarak yapmayın. Kimse enayi değil bu forumda herkes herşeyi görüyor.
Birincisi burada seninle laf yarıştırma ile uğraşamicam çünkü süper laf yapıyorsun bravo.
İkincisi Nickim seni hiç ilgilendirmez ancak söyleyeyim nickim sadece bir film ismi o kadar. İstersen bundan sonra yabancı film de izlemeyeyim çünkü milliyetçiği benliğimi filmlerle kaybedecek kadar zayıf bir insanım!!
Üçüncüsü Baga nerden biliyorsun yazmış. Cevap vereyim Baga biliyorlar çünkü ONLAR herşeyi bilirler.
Dördüncüsü ÖSYM'nin açıklamasını son derece inandırıcı buldum. Bu konuda söyleyecek bir sözüm yok ÖSYM açıklamış.
Bir Dost
Hellbells
başkaları neden yargıçlık yapıyorsa ben de o yüzden savunma yapıyorum bu insanların değer yargılarıyla alakalı olan bir şeydir
torpil işine gelince bu sene 4. defa öss ye giriyorum üç defadan sonra almıyolarmış 4. defa almaları için torpil kullandımkpss den de anlımın teriyle çalışıp atanıp doğunun en ücra köşelerinde memur olarak göreve başladım ha torpil var mı evet var çalışanın emeğini allah zayi etmiyor çok şükür torpilimiz büyük yerden
![]()
Ben ikisine de bakarak yaptım yorumlarımı, ikisinin de birbirinden pek farkı yok. Hatta bu yorumların yazılma nedeni yukarıda söylediğim gibi parti fanatizmi. İnsan böyle birşeyde bile objektif bakamıyorsa diğer konularda bakıp da gerçekleri görmesi imkansız zaten. Siyasetin temel taşıdır objektif bakmak.
Neyse zaten cezalıyım diyeceklerimi dedim, daha birşey yazmak istemiyorum herşey apaçık ortada zaten![]()
Ne siyaset dönmüş beİçimden yorum yazmak geliyor ama her yorum yazdığımda bana ceza verilip konu kilitleniyor. Hepte bana patlıyor.
Bu seferlik olur öyle şeyler diyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Konu zaten siyasi, kapatılmasını istedim sadece, yoksa hepimiz siyasi konuşuyoruz bu konuda bir şey demedim aslında.
ÖSYM'nin avukatlığını yapıyor diyorsunuz ama benim tepkim, olayın farklı yerlere çekmeye çalışılması, yani tiye aldığım bir durum bir arkadaş aynen yazmış: "İleriki yıllardaki bir uygulama için pilot uygulamadır belki." şeklinde. Bence olayı farklı yerlere çekmek olayı bu. Ben de bu olayı tuhaf bulduğumu söyledim başta, ama açıklaması yapılmış, bayanları yakın yere atmışlar uzak yere erkekleri atmışlar bayanlarda öncelik varmış (Hani şöyle bir şey de vardı mesela, iki öğrenci tamamen aynı puanı yaparsa doğum tarihine bakılıyor, doğum tarihleri de aynıysa bayan olan önde oluyordu, veya tam tersiydi hatırlamıyorum belirtmek istediğim bu tip şeyler var yönetmeliklerde). Yani bunun açıklaması bu, ama siz derseniz ki 3 saatte 500 tane kızı kurtardılar, seneye 15 okula koyarlar ondan sonra da komple ayırırlar, bu bence yersiz suçlamadır. Konuyu farklı yerlere çekmektir, kendi istediğinin doğru olduğunu istemektir, inanmak istememektir.
Tartışılan nokta ÖSYMnin dürüstlüğü mü? Anlayamıyorum açıklama bu yönde, benim de babamın oğlu değil ÖSYM, çok dürüstler de demiyorum torpil de gördüğüm yok, ama bazı arkadaşlar öküz altında buzağı arıyor bence. Ben buna tepki verdim sadece fanatiklik yapmıyorum herkesin bir görüşü var bu konu hakkında benim görüşüm de bu (:
Başından beri ulen bu kez olacak bu kez başaracağız adam gibi tartışmayı, fikirlerimizi söylemeyi diyerek konuyu açık tuttum ama bakıyorum ki siyaseti geçtim olay bambaşka yerlere gelmiş.
Üzülerek de olsa konuyu kapatıyorum. Bizim için biraz daha var demek bunu anlamış olduk.