Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: YGS'de Tarihlerden Silinemeyecek İlginç Tesadüf !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yöneticilerin siyasi görüşleri de önemlidir belki. (: Neyse artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yöneticilerin siyasi görüşleri de önemlidir belki. (: Neyse artık.
    Konuya en fazla yorum yapan yönetici olarak sormak isterim hangi mesajımda bir siyasi unsur gördünüz?

Üstelik konuyu yakından takip ediyorum meraklanmayın fikirlerini savunurken aşırıya kaçan olursa cezasız kalmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ithal okula gerek yok ülkemizde gereğince ithal beyin var unutmuşuz kim olduğumuzu ne olduğumuzu ne için yaşadığımızı kimin torunu olduğumuzu kimin kulu olduğumuzu
    İthal öğretmen geliyor ya... Getirsinler el atmışken ithal okulu da. Hem ithal öğretmenler de yabancılık çekmez.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    İthal öğretmen geliyor ya... Getirsinler el atmışken ithal okulu da. Hem ithal öğretmenler de yabancılık çekmez.
    ithal öğretmenler din kültürü ve ahlak bilgisi dersine giriyodu dimi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

ithal öğretmenler din kültürü ve ahlak bilgisi dersine giriyodu dimi
    Önemli olan hangi derse gidrdiği değil ithal olup olmadığı.!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Önemli olan hangi derse gidrdiği değil ithal olup olmadığı.!!
    keşke her konuda bu kadar kültürümüze özümüze milliyetçiliğimize kimliğimize bağlı olsanız ama işinize gelen konularda mangalda kül bırakmayız biz

keşke her konuda bu kadar kültürümüze özümüze milliyetçiliğimize kimliğimize bağlı olsanız ama işinize gelen konularda mangalda kül bırakmayız biz
    Olmadığını Nerden Biliyorsun.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Olmadığını Nerden Biliyorsun.
    hiçbirşey bilmesem bile kullanıcı adına bakılması yeterli sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu başından beri sadece yorumları okuyorum. yolcu ve Redrum'un siyasi kimlikleri o kadar fanatik ki sanki takım tutar gibi, şu konuda bile kanlarının son damlasına kadar savunuyorlar. Nedir bu fanatiklik çözemiyorum, olaylara objektif bakıp yorum getirmek -yapmadıkları siyasetle millete siyaset yapıyorsunuz diyorsunuz ya hani- sizin burada yaptığınız, başkalarının burada yapmadığı siyasetin en temel kuralıdır. Bari forumda siyaset yapacaksanız layıkıyla yapın. Kendi yaptığınız siyaseti başkalarına yükleyip inceden laf sokarak, deliler gibi birşeyi savunarak, at gözlüklerinizi takarak yapmayın. Kimse enayi değil bu forumda herkes herşeyi görüyor.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Konu başından beri sadece yorumları okuyorum. yolcu ve Redrum'un siyasi kimlikleri o kadar fanatik ki sanki takım tutar gibi, şu konuda bile kanlarının son damlasına kadar savunuyorlar. Nedir bu fanatiklik çözemiyorum, olaylara objektif bakıp yorum getirmek -yapmadıkları siyasetle millete siyaset yapıyorsunuz diyorsunuz ya hani- sizin burada yaptığınız, başkalarının burada yapmadığı siyasetin en temel kuralıdır. Bari forumda siyaset yapacaksanız layıkıyla yapın. Kendi yaptığınız siyaseti başkalarına yükleyip inceden laf sokarak, deliler gibi birşeyi savunarak, at gözlüklerinizi takarak yapmayın. Kimse enayi değil bu forumda herkes herşeyi görüyor.
    Bende Onu Çözemedim Sanki ÖSYM'nin Torpiliyle Bir Yere Yerleştirilmiş ve ÖSYM'ye Toz Kondurmuyorlar...

Sanırım Aramızda Torpil Tabirini Kullandığımız İnsanlar Var?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ithal okula gerek yok ülkemizde gereğince ithal beyin var unutmuşuz kim olduğumuzu ne olduğumuzu ne için yaşadığımızı kimin torunu olduğumuzu kimin kulu olduğumuzu
    çok doğru tespit

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

hiçbirşey bilmesem bile kullanıcı adına bakılması yeterli sanırım
    Birincisi burada seninle laf yarıştırma ile uğraşamicam çünkü süper laf yapıyorsun bravo.

İkincisi Nickim seni hiç ilgilendirmez ancak söyleyeyim nickim sadece bir film ismi o kadar. İstersen bundan sonra yabancı film de izlemeyeyim çünkü milliyetçiği benliğimi filmlerle kaybedecek kadar zayıf bir insanım!!

Üçüncüsü Baga nerden biliyorsun yazmış. Cevap vereyim Baga biliyorlar çünkü ONLAR herşeyi bilirler.

Dördüncüsü ÖSYM'nin açıklamasını son derece inandırıcı buldum. Bu konuda söyleyecek bir sözüm yok ÖSYM açıklamış.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başkaları neden yargıçlık yapıyorsa ben de o yüzden savunma yapıyorum bu insanların değer yargılarıyla alakalı olan bir şeydir

torpil işine gelince bu sene 4. defa öss ye giriyorum üç defadan sonra almıyolarmış 4. defa almaları için torpil kullandım kpss den de anlımın teriyle çalışıp atanıp doğunun en ücra köşelerinde memur olarak göreve başladım ha torpil var mı evet var çalışanın emeğini allah zayi etmiyor çok şükür torpilimiz büyük yerden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birincisi burada seninle laf yarıştırma ile uğraşamicam çünkü süper laf yapıyorsun bravo.

İkincisi Nickim seni hiç ilgilendirmez ancak söyleyeyim nickim sadece bir film ismi o kadar. İstersen bundan sonra yabancı film de izlemeyeyim çünkü milliyetçiği benliğimi filmlerle kaybedecek kadar zayıf bir insanım!!

Üçüncüsü Baga nerden biliyorsun yazmış. Cevap vereyim Baga biliyorlar çünkü ONLAR herşeyi bilirler.

Dördüncüsü ÖSYM'nin açıklamasını son derece inandırıcı buldum. Bu konuda söyleyecek bir sözüm yok ÖSYM açıklamış.
    Abi yanlış anlamışsın o nick cevabını Mehmet abi'ye vermiş yolcu kullanıcı adlı üye.

Ayrıca ; Şu inceden laf sokmalara, alıntılarla yıldız koyup inceden karşı tarafa taş atmalara bir ceza gelir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başkaları neden yargıçlık yapıyorsa ben de o yüzden savunma yapıyorum bu insanların değer yargılarıyla alakalı olan bir şeydir

torpil işine gelince bu sene 4. defa öss ye giriyorum üç defadan sonra almıyolarmış 4. defa almaları için torpil kullandım kpss den de anlımın teriyle çalışıp atanıp doğunun en ücra köşelerinde memur olarak göreve başladım ha torpil var mı evet var çalışanın emeğini allah zayi etmiyor çok şükür torpilimiz büyük yerden
    Bu da çevir kazı yanmasın vol.1 arkadaşlar, Print Screen yapın derslerde okutursunuz. Nasıl önce laf sokulur, sonra da nasıl ti'ye alınıp üste çıkılır dersi verirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Abi yanlış anlamışsın o nick cevabını Mehmet abi'ye vermiş yolcu kullanıcı adlı üye.

Ayrıca ; Şu inceden laf sokmalara, alıntılarla yıldız koyup inceden karşı tarafa taş atmalara bir ceza gelir umarım.
    ? Ben izleyiciyim arkadaş çok doğru bir yorumda bulunmuş,çok beğendim ve yıldız koydum cezamı alalım neden bu kadar dar açıdan baktın şimdi,benim kimseye taş attığımda yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    ? Ben izleyiciyim arkadaş çok doğru bir yorumda bulunmuş,çok beğendim ve yıldız koydum cezamı alalım neden bu kadar dar açıdan baktın şimdi,benim kimseye taş attığımda yok
    Önceki mesajımda da söylediğim gibi bu forumda kimse enayi değil

Not: Aman ha sakın yanlış anlamayın ben kimseye taş atmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazılanları okurken ne yazıldığına değilde niçin yazıldığına baksanız iş bu kadar uzamayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Önceki mesajımda da söylediğim gibi bu forumda kimse enayi değil

Not: Aman ha sakın yanlış anlamayın ben kimseye taş atmıyorum
    Kendi çapında laf sokmaya çalışıyorsun sanırım.Ben enayi demedim kimseyede birşey demedim rahatsızmısın ? Ne garip insanlar var ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ikisine de bakarak yaptım yorumlarımı, ikisinin de birbirinden pek farkı yok. Hatta bu yorumların yazılma nedeni yukarıda söylediğim gibi parti fanatizmi. İnsan böyle birşeyde bile objektif bakamıyorsa diğer konularda bakıp da gerçekleri görmesi imkansız zaten. Siyasetin temel taşıdır objektif bakmak.

Neyse zaten cezalıyım diyeceklerimi dedim, daha birşey yazmak istemiyorum herşey apaçık ortada zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ne siyaset dönmüş be İçimden yorum yazmak geliyor ama her yorum yazdığımda bana ceza verilip konu kilitleniyor. Hepte bana patlıyor.

Bu seferlik olur öyle şeyler diyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu zaten siyasi, kapatılmasını istedim sadece, yoksa hepimiz siyasi konuşuyoruz bu konuda bir şey demedim aslında.
    ÖSYM'nin avukatlığını yapıyor diyorsunuz ama benim tepkim, olayın farklı yerlere çekmeye çalışılması, yani tiye aldığım bir durum bir arkadaş aynen yazmış: "İleriki yıllardaki bir uygulama için pilot uygulamadır belki." şeklinde. Bence olayı farklı yerlere çekmek olayı bu. Ben de bu olayı tuhaf bulduğumu söyledim başta, ama açıklaması yapılmış, bayanları yakın yere atmışlar uzak yere erkekleri atmışlar bayanlarda öncelik varmış (Hani şöyle bir şey de vardı mesela, iki öğrenci tamamen aynı puanı yaparsa doğum tarihine bakılıyor, doğum tarihleri de aynıysa bayan olan önde oluyordu, veya tam tersiydi hatırlamıyorum belirtmek istediğim bu tip şeyler var yönetmeliklerde). Yani bunun açıklaması bu, ama siz derseniz ki 3 saatte 500 tane kızı kurtardılar, seneye 15 okula koyarlar ondan sonra da komple ayırırlar, bu bence yersiz suçlamadır. Konuyu farklı yerlere çekmektir, kendi istediğinin doğru olduğunu istemektir, inanmak istememektir.
    Tartışılan nokta ÖSYMnin dürüstlüğü mü? Anlayamıyorum açıklama bu yönde, benim de babamın oğlu değil ÖSYM, çok dürüstler de demiyorum torpil de gördüğüm yok, ama bazı arkadaşlar öküz altında buzağı arıyor bence. Ben buna tepki verdim sadece fanatiklik yapmıyorum herkesin bir görüşü var bu konu hakkında benim görüşüm de bu (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başından beri ulen bu kez olacak bu kez başaracağız adam gibi tartışmayı, fikirlerimizi söylemeyi diyerek konuyu açık tuttum ama bakıyorum ki siyaseti geçtim olay bambaşka yerlere gelmiş.

Üzülerek de olsa konuyu kapatıyorum. Bizim için biraz daha var demek bunu anlamış olduk.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri