Originally Posted by
nerazzuri
Semih ile anlaşılırsa, ya Emenike'ye yazık olacak ya Semih'e.
ben ikisine de yazık olmaması açısından Semih'in ayrılmasını temenni ediyorum.
Niang, her ne kadar 32 yaşında da olsa 34-35'ine kadar bu takımda ill11 de oynayacak kapasite de bir futbolcu. Ayrıca kolay kolay sakatlanmayan, kart cezalısı gibi durumlara düşmeyen bir futbolcu sen de katılırsın ki.
Bilemiyorum yani. Ben Emenike'nin de Semih'in de uzun süreler almasını istiyorum fakat bu bizim takımımızda bu sistemle mümkün değil açıkcası.
Semih'in uzun süre alması doğru değil. Herşeyde bir miktar olan ama aslında tüm meziyetleri en üst seviyede yapma imkanı olmayan bir oyuncu Semih. Hızı hiç yok, pasör özelliği ve timing sayesinde sırtı dönük oynayabiliyor.
Semih ile uzun süre oynarak önde baskı kurulacak maçlarda yıpratmak mümkün olmaz. Kısacası Semih'in maçları farklı, Niang'ın farklı, hatta olası bir transferde Emenike'ninki farklı. Rotasyonda 2 santrafor olması kötü bir durum, 2si yedek beklemeyi kabul eden kaliteli santrafor olması çok büyük avantaj olur. Emenike ve Semih kesinlikle Niang'a saygı duyarlar eminim.
Semih'in formatı İspanya'ya uygun ama bu fizik-kondüsyon ile çok zor, yine de ezilir. Ben Semih'i sakinliği ile her zaman kritik anların golcüsü olarak düşümeye devam edeceğim. İkinci forvet olarak her zaman işe yarar. Deportivo gibi küme düşümenin büyük adaylarından birine gitmesi mantıksız olur. Menajerine kanıp bunu gerçekleştirmemesi gerekir. Burada mutluyken gidip macera yaşamasını anlayamıyorum. Sonra pişman olup geri dönecek, hele hele şampiyonluğa ve ŞL'ne bu kadar yaklaşmışken.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı