İsmail Köybaşını almak için öncelikle 10milyon€ gibi bir rakamı kafadan gözden çıkarman gerekiyor.

Bu dediğim Sezer içinde geçerli; mağlum Sezer yarım sezonda 10 gol atacağı için 10milyon€ ediyor. (bülent uygun mantığı)

İbrahim Akın ise 2.bir Burak Yılmaz vakası olur.

Cenk ve Danny'i yüksek miktarlar vermedikçe Antep yönetimi bırakmaz. Seneye hedefleri şampiyonluk olacaktır.

Serdar,Hasan Ali,Amrabat üçlüsünden Serdar ve Hasan Ali'yi gözüm kapalı alırım fakat bu ikisi içinde oldukça yüksek miktarları gözden çıkarmamız lazım. Maksimum 15milyon€'dan kapıyı açacaklarından şüphem yok. ( ikisi için ) Amrabat ise, elimizde Stoch varken gereksiz.

Orhan Şam ise Gökhan gitse de gitmese de bu takıma alınması gereken futbolculardan bir tanesi, bir çoğumuz Okan'a şans verilmesini istiyor fakat Orhan hedeflerimiz doğrultusunda nokta atışı olur.

Emenike'ye ise kesin gözüyle bakıyorum artık, gerek verdiği röpörtajlarda Fenerbahçe'de oynamak istiyorum demesi gerek Yobo'nun açıklamalarından yola çıkarak.

Son olarak Arda Turan'ı Fenerbahçe'de görmek isteyenler arasında Aziz Yıldırımdan sonra en çok ben istiyorumdur. Fakat Galatasaray yönetimi 15milyon€'ya Arda'yı bize satacağına 5milyon€'ya Avrupaya satar.

Son olarak Selçuk'da cuk oturur takımımıza, ayrıca Ceyhun'da gelse fena olmaz.

Geri kalan futbolcular ise son derece gereksiz takımımız için bence.